Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.762
E ovde primam samo speshl ribe ociscene od shkrga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovde primam samo speshl ribe ociscene od shkrga
Kompleksi i kompleksaši.Smesni ste hahaha kako dodjoste do toga sta vozi a ne kako vozi?
Ne razumem :/Kompleksi i kompleksaši.
A gle sad.Uopšte nisam ovo planirao,međutim kad smo kod toga.Mali pokret zgloba.![]()
štA ne razumešNe razumem :/
Sve hahaha zglob, hoces neces, fotka, kisaštA ne razumeš![]()
dAAASve hahaha zglob, hoces neces, fotka, kisa
Jer zivot je boooool
mogu da napravim opet mali pokret zgloba i slikam još nešto ali ću dobiti ban a ti nećeš moći da me spaseš.Sve hahaha zglob, hoces neces, fotka, kisa
ddAAAJer zivot je boooool![]()
Bas :/ i ja vozim Bendzu pa ne kacim i ne hvalimo se mi, ne, nikakojbt koji ste seljaci..šta se hvalite ko šta vozi..ja vozim Toyota Camry 2020 to pa se ne hvalim
a jbg seljaci sekana šta da ti pričam..Bas :/ i ja vozim Bendzu pa ne kacim i ne hvalimo se mi, ne, nikako![]()
A toooo. Bolje nemoj ovde jer ti imas mesto gde radis sta hoces i niko ti nista ne moze.mogu da napravim opet mali pokret zgloba i slikam još nešto ali ću dobiti ban a ti nećeš moći da me spaseš.
ni PAula![]()
slikaj nešto druugooBas :/ i ja vozim Bendzu pa ne kacim i ne hvalimo se mi, ne, nikako![]()
moožeA toooo. Bolje nemoj ovde jer ti imas mesto gde radis sta hoces i niko ti nista ne moze.![]()
NeeEcuuuslikaj nešto druugoo![]()
slikala je kolena.. lepa slikaslikaj nešto druugoo![]()
drkaš u autu??Ja se nalaktim, drknem jednim potezom, kao da otresem i stricnem kroz prozor