Да се провозамо?

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.685
Pa to je meni malo ta relacija sto me tu muci. Kapiram taj osecaj... Strava je to osecaj, da se neko pobrine. Preuzme stvari u ruke i vozi, rukovodi i upravlja kroz noc. Bridi prijatno iza usiju, utones u sediste, izvali i uziva. Sve je to super. Ali sta onda? Posle dlakava pichka? Fazon e taka sam. A cekaj i ja sam ti taki, sav mobilan.
Не муче тебе длаке, то се лако реши, оно што мучи тебе мене и све остале је вреди ли уложити себе. А то не можеш никад поуздано да знаш док не пробаш.
Има храбрих па пробају и пробају а има нас и мање храбрих. Јбг

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
28.896
ја сам из екипе поштенажена.цом , моје је искуство скромно и обрнутом анализом сам дошла до овог закључка, дакле секс поредила са вожњон, не обрнуто
очекивала да помогну остале цуре својим запажањем, али....
teškoe ustanoviti ovom metodom:lol:
Neki koji su ebali nisu bili i vozači....

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.772
Hocu da kazme. Gde se mi tu spajamo? Kako se to povezujemo preko auta?
Не муче тебе длаке, то се лако реши, оно што мучи тебе мене и све остале је вреди ли уложити себе. А то не можеш никад поуздано да знаш док не пробаш.
Има храбрих па пробају и пробају а има нас и мање храбрих. Јбг
Nisi razumela figurativno....
Probao sam. Nije mi bilo tesko da probam takvu devojku. Puno ih je takvih. Opet kazem, ne osudjujem. ok, kapiram i taj osecaj samo mi je svakidasnje nekako. I neminovno vezujem za kulturu. A kultura nam je, preko 120-200 PM po metru...poprilicno zagadjeno da bi se Mil'ca provozala a mali Badja osetio kao pravo musko dok mota volan s 3 prsta.Zato ti kazem, izdvoj osecaj koji je iza njega. Ne konkretno stvar automobila. Prevazidjeni su. A tu je caka. Umes li da izdvojis osecaj, definises i podelis, ili ti, jel u dodiru sa sobom, ili tako instiktivno se voza po gasolina nejshn.

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.772
Seks kultura nam je nekutlura ljudi. Mi i dalje definisemo ta osecanja kroz automobile, platio mi pice, prosetao me, sta god da je. Treba znati izdvojiti osecanja i sam taj proces dozivis s nekim u 4 zida, ne moras nigde da se vozikas ili pokazujes po kaficima, to ostavis za rekreaciju, neku umerenu aktivnost i zdravu za sebe, za drugoga i za okruzenje. Jer svakako ne vodi nicemu.
Po tome bi vozaci autobusa bili vrh hebaci. A nisu. A znas zasto? Zato sto je voznja stvar vestine stecene rutinom. Kao i mnogo drugih stvari. I ne ukljucuje nuzno jedno i drugo - dobro salta, mota, udobno je, znaci dobar je u krevetu. Ne znam kakav vi to fenomen dozivljavate. Mozda si se jednostavno sa svim tim momcima samo lepo napalila tokom voznje, pa je pola posla vec bilo odradjeno, dok se doslo do kreveta. Sto ne znaci da je relacija - on dobro vozi- znaci dobro hebe-, nego tebe radi vajbrejshn u kolima pa se lepo napalis, uz to naravno da ne sece i ne koci svaki cas. Pa jos i pustis sebi malo na masti, pa mu gledas ruku, pa podlakticu, krene mozak sam da radi, asocira, spaja i evo ga. badja dobro hebe. A u stvari..Sama s' se dobro pohebala. Soprreah

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.772
Sto nije lose. Treba imati i taj deo. Aktivan seksualni deo sebe, gde je mozak sposoban da udje u taj proces i sam se covek napali. Ne samo da je druga strana tu koja to radi i madjija i baja. Ali je stvari identifikovati i k u l ty i v i sa ti to. Inace....

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.685
Hocu da kazme. Gde se mi tu spajamo? Kako se to povezujemo preko auta?

Nisi razumela figurativno....
Probao sam. Nije mi bilo tesko da probam takvu devojku. Puno ih je takvih. Opet kazem, ne osudjujem. ok, kapiram i taj osecaj samo mi je svakidasnje nekako. I neminovno vezujem za kulturu. A kultura nam je, preko 120-200 PM po metru...poprilicno zagadjeno da bi se Mil'ca provozala a mali Badja osetio kao pravo musko dok mota volan s 3 prsta.Zato ti kazem, izdvoj osecaj koji je iza njega. Ne konkretno stvar automobila. Prevazidjeni su. A tu je caka. Umes li da izdvojis osecaj, definises i podelis, ili ti, jel u dodiru sa sobom, ili tako instiktivno se voza po gasolina nejshn.
Разумела сам да је фигуративно, и одговорила сам ти тако.
Не ради се о аутомобилу, јбт колко је тешко да схватите небуквално :roll:
Ради се о свеукупном утиску при кретању, мимика , држање тела, све говори нешто о нама па тако и начин вожње или кувања јебoте!

Све то даје неку информацију и о карактеру, склоностима и неко то чита а неко не. Ја сам само видела подударност.

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.685
Чек чек како беше :think:сетићу се..
Аха! Нешто типа.. не идеш тамо где ти не одговара или не читаш ако ти се не допада???Јел тако нешто беше,м?
Jesi li videla koliko je bezobrazna?
Mlje mlje mlje vi se pohebite zato sto pricate mlje mlje mlje
Да да, ево сетих се...

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.685
Sto nije lose. Treba imati i taj deo. Aktivan seksualni deo sebe, gde je mozak sposoban da udje u taj proces i sam se covek napali. Ne samo da je druga strana tu koja to radi i madjija i baja. Ali je stvari identifikovati i k u l ty i v i sa ti to. Inace....
Ја то имам и раније сам се стидела тога помало, сад више не. Мада код те суперинтеракције буквално је 10 пута јачи осећај.
Зато је мени, не могу за друге да тврдим, потпуно десета димензија када су укључене и емоције.

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.772
Ја то имам и раније сам се стидела тога помало, сад више не. Мада код те суперинтеракције буквално је 10 пута јачи осећај.
Зато је мени, не могу за друге да тврдим, потпуно десета димензија када су укључене и емоције.
Nesto mi nije jasno oko tih emocija. Na pr. Razgovaram sa zenskom osobom i ona kaze to, koliko su joj bitne emocije i kako ne zeli seks bez ukljucenih emocija. I onda je vidim sa Krnjom. E Krnjo ti je ono, blago receno, tip - bijo sam u kavani, popijo sam, pojo, pa sam se ukolma, zakacio babu na pesckom i rekao jok: sklon' se baba da ne bih ispegl'o limariju o' tcoji glavu i onda krene hahaha ha ha ha i onda pogleda u ortaka, usta mu se smeju, a oci krvave, fazon smej se i ti da ti ne bih pojeo creeevaaa. I onda ortak hahaha ha ha ha hahaha. I ceo grad onda ahaha hahaha.
A ona ce: ma nije on, on je inace fin.

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.685
Nesto mi nije jasno oko tih emocija. Na pr. Razgovaram sa zenskom osobom i ona kaze to, koliko su joj bitne emocije i kako ne zeli seks bez ukljucenih emocija. I onda je vidim sa Krnjom. E Krnjo ti je ono, blago receno, tip - bijo sam u kavani, popijo sam, pojo, pa sam se ukolma, zakacio babu na pesckom i rekao jok: sklon' se baba da ne bih ispegl'o limariju o' tcoji glavu i onda krene hahaha ha ha ha i onda pogleda u ortaka, usta mu se smeju, a oci krvave, fazon smej se i ti da ti ne bih pojeo creeevaaa. I onda ortak hahaha ha ha ha hahaha. I ceo grad onda ahaha hahaha.
A ona ce: ma nije on, on je inace fin.
Стани, зашто мислиш да он такав не уме да изазове, не заслужује емоције?