pop80
Elita
- Poruka
- 16.120
može..ujutru.. taman sam obuko neke šarene gaće što mi se sviđajuPrvo Pop pa ja![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može..ujutru.. taman sam obuko neke šarene gaće što mi se sviđajuPrvo Pop pa ja![]()
meni brišu slikEE i kažnjAvaju čim izađem iz bllogA.slikala je kolena.. lepa slika
iz čega brate??meni brišu slikEE i kažnjAvaju čim izađem iz bllogA.![]()
Mislila sam na auto ne na gace :/može..ujutru.. taman sam obuko neke šarene gaće što mi se sviđaju
maltretiraj ga kaži mu da slika saobraćajnu dozvolu i sakrije ime da ne može da odbijedrkaš u autu??
A ti pitas da proveris jel to ok a?drkaš u autu??
iz mog bloga samo tamo mogu delimično da radim šta hoćuiz čega brate??
a ok.. sve za tebeMislila sam na auto ne na gace :/
brate slikaj saobračajnu da vidimo da l je tvoj autoA ti pitas da proveris jel to ok a?
jbg brate mora da se poštuju pravila foruma.. i mene banuju stalno jer napušavam ljudeiz mog bloga samo tamo mogu delimično da radim šta hoću![]()
evo oma brate, hoces i jmbg da ti slikam? koje patike nosim?brate slikaj saobračajnu da vidimo da l je tvoj auto
heheheevo oma brate, hoces i jmbg da ti slikam? koje patike nosim?
Pa zato sto cemo da iebemo one lutkice koje se prave da nisu s nama zbog kola jeee kako ne kapiras,one koje imaju kola ne setaju nisu im zategnuta dupetajbt koji ste seljaci..šta se hvalite ko šta vozi..ja vozim Toyota Camry 2020 to pa se ne hvalim
ne znam što se žene tolko pale na auta jbt..Pa zato sto cemo da iebemo one lutkice koje se prave da nisu s nama zbog kola jeee kako ne kapiras,one koje imaju kola ne setaju nisu im zategnuta dupeta
Slika sa oglasaE ovde primam samo speshl ribe ociscene od shkrga
Pogledajte prilog 1274209
Pa uzeo sa oglasaSlika sa oglasa
Ovde mogu sve ribe
![]()
Pa onda su skoro svi muškarci dobri yebači a skoro sve žene su ko krave u krevetu. Po toj logici članaka iz Blic Žene, Telegrafa ili odakle već.Да ли мислите да постоји веза између вештине управљања аутомобилом и вештине у сексу, мислим на мушкарце пре свега.
Ја сам дошла до занимљиве констатације да има.Они који су обазриви а вешти, самопуздани али и безбедни као возачи су се показали и као одлични а неки и као изузетни љубавници.
Док они смућени, истрзани возачи су скоро исто такви и у сексу, збрзани или преспори....
Шта мисле жене, да ли им је секси како лик мота волан, шалта док држи ритам ...
Мушкарци, какви сте возачи?
Да се не лажемо,има мушкараца који очајно возе.
Часопис Треће око, шармантни млади и надасве духовити господине.Pa onda su skoro svi muškarci dobri yebači a skoro sve žene su ko krave u krevetu. Po toj logici članaka iz Blic Žene, Telegrafa ili odakle već.
А нека их, слатки суTuzicu vas Nati sta radite od njene teme :/