- Poruka
- 12.385
To je pluskvamperfekatИ не треба бити, кад је симпатично постајем ти неодољив, неумољив.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je pluskvamperfekatИ не треба бити, кад је симпатично постајем ти неодољив, неумољив.
Ma nemojОне хоће млитавог преко дана ,а увече вешт да их вози .
Нисам то мислио ,него нешто друго.Ma nemoj
Volim ja seks i preko dana.
Ја не возим, још мало јеебем ево на послуДа ли мислите да постоји веза између вештине управљања аутомобилом и вештине у сексу, мислим на мушкарце пре свега.
Ја сам дошла до занимљиве констатације да има.Они који су обазриви а вешти, самопуздани али и безбедни као возачи су се показали и као одлични а неки и као изузетни љубавници.
Док они смућени, истрзани возачи су скоро исто такви и у сексу, збрзани или преспори....
Шта мисле жене, да ли им је секси како лик мота волан, шалта док држи ритам ...
Мушкарци, какви сте возачи?
Да се не лажемо,има мушкараца који очајно возе.
Mozemo li nekako pomoci?Prošle godine sam sastavio tačno milion kilometara vožnje. Sabrane kilometraže svih mojih ljubimaca. To mu dođe odavde do Meseca, pa nazad, pa opet skoro do Meseca.
Kamo sreće da sam ____ toliko.
Prošle godine sam sastavio tačno milion kilometara vožnje. Sabrane kilometraže svih mojih ljubimaca. To mu dođe odavde do Meseca, pa nazad, pa opet skoro do Meseca.
Kamo sreće da sam ____ toliko.
Krompiru legendo...kako da ne1 000 000km ... daaaaj samnji malo
1 000 000 / 365 = 2739km na dan
2739 / 24 = 114km / h
Sad si kamiondzija? Zar nisi rekao da si kupio 1000 laptopova, od toga 200 makbukova?Krompiru legendo...to je otkad sam položio, davne 1995-te. I to za C kategoriju, jer znaš već onaj stari vic o kamiondžiji "čitaš li ti šta, čoveče?".
Evo jedna lepa od prošle godine, negde sa Gazele. Mala je prilično žustra, 500 i kusur konja, 760Nm obrtnog momenta.
Pogledajte prilog 1273999
Znači ako neko je neko položio za C kategoriju sa 18 godina, on mora da je kamionžija i ne može da radi u IT firmi?Sad si kamiondzija? Zar nisi rekao da si kupio 1000 laptopova, od toga 200 makbukova?
5km u rikverc, vezanih očijuHvala lepo
U Duhu teme, vozi Miško
Да ли мислите да постоји веза између вештине управљања аутомобилом и вештине у сексу, мислим на мушкарце пре свега.
Ја сам дошла до занимљиве констатације да има.Они који су обазриви а вешти, самопуздани али и безбедни као возачи су се показали и као одлични а неки и као изузетни љубавници.
Док они смућени, истрзани возачи су скоро исто такви и у сексу, збрзани или преспори....
Шта мисле жене, да ли им је секси како лик мота волан, шалта док држи ритам ...
Мушкарци, какви сте возачи?
Да се не лажемо,има мушкараца који очајно возе.
Pa polaganje vozačkog vrlo često ume da koincidira sa skidanjem paučine, je li.A oni bez dozvole ili auta su…nevini?![]()
Pa polaganje vozačkog vrlo često ume da koincidira sa skidanjem paučine, je li.
Barem u naše bumersko vreme.
Obavezno uz zalazak suncaZnaci tukija sebi secem ako budem morao kolma da hebem. Znaci tok dana secem i kupujem bembaru. I ima da ga glanjcam da se sjaji ko delfin kad iskace iz vode. A kad se primi neka na kako saltam, ima da je provozam i pustim da napipa i onda joj kazem: e prc aaahahaha brm brm brrrrrm. I to ce biti moja satisfakcija koju niko drugi jece kapitati, samo ja i odlazim smejuci se u zalazak Sunca.
Jeri imaš solidnu finansijsku osnovu za bembaru i skupe žemske?Znaci tok dana secem i kupujem bembaru.
Smesni ste hahaha kako dodjoste do toga sta vozi a ne kako vozi?
Well.....Ima to logike, ovima sa velikim automobilima je to Schwanzverlängerung… tako čujem, a merila lično nisam![]()
Moram da vidim kako menjas brzine i ulazis u rikvercWell.....![]()
Sta je to Schw…. ne mogu ni da procitamIma to logike, ovima sa velikim automobilima je to Schwanzverlängerung… tako čujem, a merila lično nisam![]()