Да се провозамо?

баш сам хтела да поменем да презирем аутоматик мењаче, онај звук кад прелази у следећу брзину...ужас!
Ahahaha (Sizif zatvara oči i udara se šakom u čelo, uz uzdah).

Zvučiš kao muškarci kad pričaju o šminki - stav je tu i čvrst je, ali fali iskustvo. :lol:

Elem, ima mnogo različitih vrsta automatika, i svaki ima različit zvuk pri šaltanju (a da ne pominjem da neki uopšte nemaju zvuk pri šaltanju).

Dakle, da li je IMT, AT, DCT, CVT... sve su to potpuno, potpuno različiti menjači, jedino im je zajedničko što su svi automatski, i neki imaju jednu prednost, neki drugu, svaki ima svoje dobre i loše strane.

I činjenica iz moje prakse - koga god da sam nagovorio da kupi automatik, nikada, ali nikada se više nije vratio na manuelni.

Prosto i jednostavno - automatik može da radi i kao automatik, ali i kao manuelni, dok obrnuto ne važi.

Ahahaha (Sizif zatvara oči i udara se šakom u čelo, uz uzdah).

Zvučiš kao muškarci kad pričaju o šminki - stav je tu i čvrst je, ali fali iskustvo. :lol:

Elem, ima mnogo različitih vrsta automatika, i svaki ima različit zvuk pri šaltanju (a da ne pominjem da neki uopšte nemaju zvuk pri šaltanju).

Dakle, da li je IMT, AT, DCT, CVT... sve su to potpuno, potpuno različiti menjači, jedino im je zajedničko što su svi automatski, i neki imaju jednu prednost, neki drugu, svaki ima svoje dobre i loše strane.

I činjenica iz moje prakse - koga god da sam nagovorio da kupi automatik, nikada, ali nikada se više nije vratio na manuelni.

Prosto i jednostavno - automatik može da radi i kao automatik, ali i kao manuelni, dok obrnuto ne važi.
Па возила сам аутоматик а и возили су ме и то у неким бруталним аутима са аутоматиком, али мој слух је апсолутан и увек чујем!
Оцењујем као огроман недостатак у смислу лењости на уштрб лепоте покрета при шалтању. :D

ej a sad kad smo kod busa..sta to sad bude? Zato znaci sve one studentkinje posle kafice na platou sednu i ne pomeraju se, tamo je onaj decko bario entelektom,a ovaj baja ga tamo mota, okrece, tjshhhh pffff brrrm brrrm a ovoj vidis ravna kosica ko zavese, otkrivaju svetlece oci, pa zaklone.
Драги и надасве саркастични напоконе..
Моја констатација се односи на моје искуство, прво никад нисам ни била са невозачем ето искрсла нова чињеница које нисам свесна!
Друго, нису ме смували вожњом него сам касније присећајући се схватила да су се идентично добро или идентично лоше показали у оба случаја.

Драги и надасве саркастични напоконе..
Моја констатација се односи на моје искуство, прво никад нисам ни била са невозачем ето искрсла нова чињеница које нисам свесна!
Друго, нису ме смували вожњом него сам касније присећајући се схватила да су се идентично добро или идентично лоше показали у оба случаја.
Odakle tebi, ah Natali, da sam ja sarkastican?

Znači ako neko je neko položio za C kategoriju sa 18 godina, on mora da je kamionžija i ne može da radi u IT firmi?

Maxo, stalno postavljaš nove granice kreativne dedukcije.

FYI, danas sam kupio gomilu laptopova, a u utorak još jedan MacBook i jedan iPad pro. Znam da ti ide na živce, pa zato moram da te obavestim svaki put. :mrgreen:

Pogledajte prilog 1274010
Јао сад морам да питам и да спамујем мало тему..Недавно сам у разговору са једним еминентним форумашем дошла до закључка да су сви залуђеници грицнуте јабуке, свих ајфонова, ајподова заправо припадници сатанистичке групације..:D
Имају посесиван однос, искључивост при одабиру као опседнути том грицнутом јабуком, коју је змија потурила еви а она адаму...:think:
Мишљење?

Јао сад морам да питам и да спамујем мало тему..Недавно сам у разговору са једним еминентним форумашем дошла до закључка да су сви залуђеници грицнуте јабуке, свих ајфонова, ајподова заправо припадници сатанистичке групације..:D
Имају посесиван однос, искључивост при одабиру као опседнути том грицнутом јабуком, коју је змија потурила еви а она адаму...:think:
Мишљење?
Kome je zbog posla potrebno podrzavam.
Ostalima sluzi da se pohvale kako im nije zao da daju tri plate na telefon 😅

Back