- Poruka
- 52.768
Ал си можда ван кревета змај, еси пробао?Сматрам да сам добар возач, и возим мало брже него што би требало. Значи да сам у кревету зека пека![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ал си можда ван кревета змај, еси пробао?Сматрам да сам добар возач, и возим мало брже него што би требало. Значи да сам у кревету зека пека![]()
Pa da, zenski tipicno.Ето женског одговора.
Да, вероватно је тајна у осећају, инстинкту.
Ma ajde bre, ja s tobom ne bih seo u kola. Ko da polazem vozacki, da razmisljam sve vreme jes se napalla od mekano/ brze voznje, da zveknem u neki semafor pravo ispred saobracjne.Стани ту. Па ја не тражим, ја само пустим да ме провоза.
Чисто да знам шта да очекујем.![]()
Hoću, onda će i auto bolje da ide.Нека, боље ти истовари ту паприку, мраз се спрема...
Можда и амортизере да провериш.Hoću, onda će i auto bolje da ide.![]()
Sve nam diraj - al' igračke nemoj?Аууу бре, па што вас погодило ?
Можда ме неко у будућности демантује
Ахаххахахахаххаха бежи бреMa ajde bre, ja s tobom ne bih seo u kola. Ko da polazem vozacki, da razmisljam sve vreme jes se napalla od mekano/ brze voznje, da zveknem u neki semafor pravo ispred saobracjne.
А изгледа. Не сме поштена жена ни да се нашали са данашњим мушкарцимаSve nam diraj - al' igračke nemoj?
To je najbolje zajedno.Можда и амортизере да провериш.![]()
Poštene žene se ne šale sa muškarcima..А изгледа. Не сме поштена жена ни да се нашали са данашњим мушкарцима![]()
K'la?Ne d'raj m' k'la
Па шта радеPoštene žene se ne šale sa muškarcima..
koula jbte automobil
Добро, могу ја да возим, али то је још мање паметно.Ne d'raj m' k'la
Ja pomislih - krila.koula jbte automobil
Аххахахахааххаха вас двојица сте шоу кад сте у елементу
P nauci, ja volim da me zenska vozi. Time mi pokazuje da nije ko sve ostale. Da zna s rukama...Добро, могу ја да возим, али то је још мање паметно.
Брате..ја возим и то одлично. Али ризично.P nauci, ja volim da me zenska vozi. Time mi pokazuje da nije ko sve ostale. Da zna s rukama...