DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pera i mika(bez pere):
Pa ko je smislio idejicu sa strankom svaka mu chast. :lol: Jedno od lepshih zezanja ovde :lol:
Dakle, ja se prijavljujem i to za funkciju provere i ispitivanja (ispipavanja :wink: )buduceg zenskog chlanstva. Kvalitet chlanstva je nadasve bitan za osnovnu ideju stranke :wink: Nadam se da se ostali slazu :lol:

Ne mogu da verujem da nam je mesto za ispipavanje zenskog clanstva i javnog mnjenja upraznjeno.Imao si srece,ti ces da nam ga popunis danas :wink: .Izvoli clansku kartu.Nadam se da ces imati visoke kriterijume,kao i da ces se svom snagom zalagati za DSDS.

DellBoy-011:
Shefe,ja odsustvujem opravdano.Posvrsavala sam neke bitne poslove :wink: i sada sam tu.
A,kakva je to kazna koju sam mogla da dobijem da nisam donela opravdanje?Da nije shljepkanje po goozi?Ako jeste,onda molim jednu kaznu od strane vasih pravednih rucica :wink: !

Šljap! Šljap! Šljap! Ššššljus! :lol:[/quote]

Ah,ah,ah,aaaahhh!!!Shefe bas ste strogi,ali nadasve pravicni!!!Pravda je zadovoljena,a i ja! :wink:

zubarka:
DellBoy-011:
Shefe,ja odsustvujem opravdano.Posvrsavala sam neke bitne poslove :wink: i sada sam tu.
A,kakva je to kazna koju sam mogla da dobijem da nisam donela opravdanje?Da nije shljepkanje po goozi?Ako jeste,onda molim jednu kaznu od strane vasih pravednih rucica :wink: !

Šljap! Šljap! Šljap! Ššššljus! :lol:

Ah,ah,ah,aaaahhh!!!Shefe bas ste strogi,ali nadasve pravicni!!!Pravda je zadovoljena,a i ja! :wink:[/quote]
Mmmmmmmmm strog i pravičan :lol: i like that :wink:

zubarka:
pera i mika(bez pere):
Pa ko je smislio idejicu sa strankom svaka mu chast. :lol: Jedno od lepshih zezanja ovde :lol:
Dakle, ja se prijavljujem i to za funkciju provere i ispitivanja (ispipavanja :wink: )buduceg zenskog chlanstva. Kvalitet chlanstva je nadasve bitan za osnovnu ideju stranke :wink: Nadam se da se ostali slazu :lol:

Ne mogu da verujem da nam je mesto za ispipavanje zenskog clanstva i javnog mnjenja upraznjeno.Imao si srece,ti ces da nam ga popunis danas :wink: .Izvoli clansku kartu.Nadam se da ces imati visoke kriterijume,kao i da ces se svom snagom zalagati za DSDS.
Veoma se zahvaljujem predsednishtvu na ukazanom poverenju. Svoje obaveze provere kvaliteta (i kaviteta :wink: ) zenskog chlanstva obavljacu angazovanjem svih svojih mentalnih i fizickih kapaciteta :lol: Kancelarija za prijem novog zenskog chlanstva bice otvorena 24h :lol:

pošto ste svi zauzeli ključna mesta ja se plijavljujem za blagajnika. svima ću da uzmem pa ću onda svima i da dam. dlagocenosti ću dlžati u VELIKOM sefu i davati ih samo odablanima(pledsedniku plvo). moj osnovni posao je zveckanje, čim ga čujete znajte da sam vam iza leđa. članski bloj molim da mi bude 1.000.000 ispod toga neću ni da počnem da svlšavam sa vama.kada me plimite nastavljam vledno da ladim.i uvek ću ovako da vas gledam.
tlista tlideset tli

apotekarka:
Ja moram da se vratim na posao i jako mi je žao zbog toga....
timotije, postavljen si za mog ličnog asistenta (znači radiš u marketingu), i nemoj da se iznenađuješ kad te budem terala da radimo prekovremeno do kasno u noć :wink:
Izvoli svoju člansku kartu (pazi još je vruća) i večeras dođi na sastanak i prozivku.
POSEBNO ću proveravati jesi li ti prisutan :D
Ocemo li sa tom prozivkom!?

tlistatlidesettli:
pošto ste svi zauzeli ključna mesta ja se plijavljujem za blagajnika. svima ću da uzmem pa ću onda svima i da dam. dlagocenosti ću dlžati u VELIKOM sefu i davati ih samo odablanima(pledsedniku plvo). moj osnovni posao je zveckanje, čim ga čujete znajte da sam vam iza leđa. članski bloj molim da mi bude 1.000.000 ispod toga neću ni da počnem da svlšavam sa vama.kada me plimite nastavljam vledno da ladim.i uvek ću ovako da vas gledam.
tlista tlideset tli

Nisi baš pažljivo pratio razvojni put naše stranke.
Naš šef sve novce drži kod sebe i koristi ih strogo namenski - znači za moj veš, kupaće kostime i izazovnu garderobu, zatim kondome, kamere, šlag, jagode i sl.
Zatim, moram da ti kažem da su kriterijumi pooštreni i da se inicijacija podrazumeva i za muške i za ženske članove :wink:
Vidi kako smo od srca primile timotija, ali dečko se dokazao - svaka mu čast!
Sledi njegov svetli primer i nešto ćemo srediti i za tebe :D

E da, otvaram večerašnji sastanak sa temom "Jel bilo nešto ovih dana što bi podelio/la sa partijskim kolegama" :D

littlefoot:
Film je bio kratkometrazni, ko neki kratki dokumentarac. Kratko ali slatko.
I bog me gleda od gore, slucajno naletim danas na tipa skim sam nekad davno bila u vezi, pa smo se podsetili kako je to nekad bilo. Bas lepo iskustvo:)

A dobro nam je pojacanje, samo jos da vidimo kvalitet;)

Eh, da ,te podgrejane sarme nekada tako dobro legnu, da nije važno da li je vruće ili hladno :wink:

gost0707:
prijavljujem se da se dobro svrsi na putovanjima. Organizujem dsds u avionnu na moru, planini, po zelji, i nadam se da ce se naci ne3ko mesto za mene u Vasoj nasoj stranci :D :P :lol: :wink:

Odlična ideja!!!!!
Kad dođemo na vlast puno ćemo putovati (da nam doope vidi put) a to sve treba da bude dooobro organizovano :wink:
Koja je tvoja specijalnost, ministre za turizam? :D

apotekarka:
littlefoot:
Film je bio kratkometrazni, ko neki kratki dokumentarac. Kratko ali slatko.
I bog me gleda od gore, slucajno naletim danas na tipa skim sam nekad davno bila u vezi, pa smo se podsetili kako je to nekad bilo. Bas lepo iskustvo:)

A dobro nam je pojacanje, samo jos da vidimo kvalitet;)

Eh, da ,te podgrejane sarme nekada tako dobro legnu, da nije važno da li je vruće ili hladno :wink:
8) potpuno si u pravu i to tako nekako uvek ih put navede bas kad zatrebaju a najmanje se nadas da ce doci :lol: :D :wink:

littlefoot:
Ma ne mogu da opisem kako mi leglo:))

Voli i moja ****** da vidi put. Gde cemo?:)

Ziveo sex turizam! 8)
OOOO dobih mesto ministra, :D :D :D 8) pa sad ja cu ko Gadafi samo telohraniteljke i to ako moze apotekarka po ugledu na sebe da mi organizuje, mislim onako bas... :lol:
Elem da li ste culi za ostrva Hedonia 1,2,3 koja se nalaze na karibima i na kojima platis aranzxman a dobijes sve, all inclusive, ali zaista all inclusive, biras hranu pice i partnera, kako muski tako i zenski radnici na ostrvu brinu o tebi u svakom trenutku. Divno zar ne. :) Ali da ne bi odmah zaglavili pa nam sve drtugo postalo dosadno :P bilo bi zgodno da pocnemo sa krstarenjem na maloj jahti po Egeju ili do Rodosa ili slicno. Skiper i 5 kabina kao i najam jedrilice i da pevamo i na otvorenom moru dsds :wink: :D :wink:

apotekarka:
Pero i Miko dobrodošao!
Vidim da si čovek radan i kreativan a takvih nikad previše. :D
Reci znak u horoskopu i na koji način voliš da ti žene tvog života svršavaju, pa da počnemo sa unošenjem stvari u kancelariju :wink:
Znak u horoskopu po mom vanstranachkom iskustvu nije bio bitan za sadasnje ciljeve stranke :lol: . Ali ako nekim kandidatknjama jeste izacicu im u susret kao vaga.
Drugo pitanje nisam bash najbolje razumeo, nadam ste da ste mislili na koje su nachine stimulisane do svrshetka? Pa stvar trenutne inspiracije, koja mi nadam se nece nedostajati ni u sluzbenom stranchkom angazovanju. :wink:
Nameshtaj se moze pocheti unositi, mislim da smo vec imali dobrog kandidata za uredjenje odgovarajuceg enterijera ako se ne varam :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back