DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
gost0707:
apotekarka:
Tako jeeee!!!!!
Nismo ti mi baš tooolike demokrate da idemo svaki čas na izbore, čim neko počne da se dere i crveni..... :lol:
Prvo mi da se isprovodimo zarad viših ciljeva par godinica pa onda natenane da nas smene mlađi kadrovi.
:D 8) necu da ispadne da se utrpvam tek tako ideja sa bilbordom je super i podrzavam a svakako nema smena bar za sada , :lol: malo da se naputujemo, da se dobro nasvrsavamo i da zasadimo po neko drvo koje ce se zvati dsds a ispod njega ce ove nove generacije da dobro svrsavaju. Dobro mozemo i klupu da obezbedimo. :shock: :wink: Imam neke veze u zelenilu.

Jel ima negde da ti nemaš veze? :wink:
Takvi nam ljudi trebaju!!!
Šta kažeš za snimanje za bilbord u Zlatnim Pjascima?
Valja li to štogod?
:lol: :D :) :lol:
Snimanje za Bilboard u Zlatnim Pjascima moze, ali cuvaj stvari dok te snimaju, cuvaj novcanike, cuvaj aparat. Salim se uzivaces i ako nisi bila mislim da ce ti se dopasti, kao i velikoj vecini ljudi koja je bila. Ali tamo moze DSDS, samo mislim da je rano za strance da ih primamo u stranku. Ako pravis majcu javi mi. Za mua XXL :wink:

...Nove članove ove prelepe stranke, DA suzbiju u sebi želju za RUKOvodećim mestima. To se bre zaslužuje.Potencijalni Ruko - vodioci neka se SAMOzadovolje prvim ( podvučenim ) delom ovog apela, i neka se malo priviknu, aklimatizuju...
NEMA BRE IZBORA! Reizbor rukovodećeg TELA zavisi isključivo od OSNIVAČA - VLASNIKA stranke i njihovog
pratećeg "aparata" - DONATORA.
Kao GENERALNI SPONZOR ove prelepe stranke, ja TAKVE AMBICIJE POJEDSLINACA neću više da tolerišem!
ŽIVELA STRANKA!
ŽIVELO RUKOVOTSVO!
ŽIVELO LEPO SVRŠAVANJE!... :roll: ( uslesio je gromoglasni aplauz u trajanju od...nekoliko godina!)

8)

kojote:
...Nove članove ove prelepe stranke, DA suzbiju u sebi želju za RUKOvodećim mestima. To se bre zaslužuje.Potencijalni Ruko - vodioci neka se SAMOzadovolje prvim ( podvučenim ) delom ovog apela, i neka se malo priviknu, aklimatizuju...
NEMA BRE IZBORA! Reizbor rukovodećeg TELA zavisi isključivo od OSNIVAČA - VLASNIKA stranke i njihovog
Kao GENERALNI SPONZOR ove prelepe stranke, ja TAKVE AMBICIJE POJEDSLINACA neću više da tolerišem!
ŽIVELA STRANKA!
ŽIVELO RUKOVOTSVO!
ŽIVELO LEPO SVRŠAVANJE!... :roll: ( uslesio je gromoglasni aplauz u trajanju od...nekoliko godina!)

8)

Tako jeeee!!!
Donatore, trebala bi mi tri - četiri nova kupaća kostima za letovanje.
Neću valjda da nosim ovaj od prošle godine? :wink:
Ti izaberi....a ja ću da isprobavam :D

apotekarka:
Chernobill:
Predlazem da se izbori organizuju na svakih 100000 odgovora, a da se primedbe na izborni zakon mogu podnositi svakog 7. petka u mesecu od 12 do podne.

Odlična ideja! - demokratski je prihvati apotekarka ne pitavši nikog za mišljenje :wink:
A meni funkcija, nesto kao licni savetnik ili barem telo-hranitelj?
Zivela korupcija, sukob interesa i ostale kriminale radnje!

apotekarka:
kojote:
ŽIVELA STRANKA!
ŽIVELO RUKOVOTSVO!

8)

Tako jeeee!!!

...Ja ću, srećo moja, da isprobavam... :roll:
Naravno svoje donatorstvo, dok ti probaš tri - četiri
STOTINE NOVIH k. kostima!
Naravno da ćemo zajedno da ih... :roll:
:D

kojote:
apotekarka:
kojote:
ŽIVELA STRANKA!
ŽIVELO RUKOVOTSVO!

8)

Tako jeeee!!!

...Ja ću, srećo moja, da isprobavam... :roll:
Naravno svoje donatorstvo, dok ti probaš tri - četiri
STOTINE NOVIH k. kostima!
Naravno da ćemo zajedno da ih... :roll:
:D

Šta, čika kojote? - trep, trep plavim okicama :wink:

argonaut:
Nakon sto sam uspjesno odgonetnuo sta je DSDS, pocastvovan intimnim pozivom jednog od prominentnih clanova iz predsjednistva stranke,(nota benne -svaka cast za PR) sa zadovoljstvom prihvatam poziv i pojavljujem se u svojstvu pridruzenog promatraca :roll:

Ja kad cujem to: posmatrač, odmah pomislim: tampon zona.
Ajde bices zaduzen u stranci za "tampon zonu" :wink:

DellBoy-011:
argonaut:
Nakon sto sam uspjesno odgonetnuo sta je DSDS, pocastvovan intimnim pozivom jednog od prominentnih clanova iz predsjednistva stranke,(nota benne -svaka cast za PR) sa zadovoljstvom prihvatam poziv i pojavljujem se u svojstvu pridruzenog promatraca :roll:

Ja kad cujem to: posmatrač, odmah pomislim: tampon zona.
Ajde bices zaduzen u stranci za "tampon zonu" :wink:

Šta li bi mogao da radi u tampon zoni? :wink:
od samog posmatranja vajde nema :roll:
Akcija-reakcija, to je uvek bila prava stvar :D

Vi se dogovorite o mojoj buducoj funkciji (samo funkcije bliske vrhu dolaze u obzir) a ja odoh sa drustvom na kaficu, poslije na plazu.
Nemojte da me mrzite zbog toga jer i dalje imam gips na nozi (doduse sad je puno manji) tako da cu biti prinudjen da se drzim debele ladovine. Ali pomno cu posmatrati dali odnekud izviruje neki tamponcic. Ocekujte izvjestaj u ponedjeljak 8)

mandrak-21:
sto se ljutite bre!!!ja nisam trazio rukovodece mesto samo neki polozaj malo bolji jer moj omiljeni polozaj(ja je ***** a ona mi pusi) tesko podnose obicni clanovi DSDS.Ali zbog vasih kritika sada u vezi RUKOvodecih polozaja prihvaticu da lepim bilborde jer kod RUKOvodjenja ima vise lepka pa cemo na tome ustedeti

Ovaj položaj zahteva metafizičku veštinu oba partnera i primenu MATRIX razgibanosti :wink:

Lepi kolega, to lepljenje je samo jedna stepenica u napredovanju ka vrhu(ncu),posle ćeš biti telohranitelj koji ne mora da prima metak za neku od ženskih rukovodećih kadrova.
Takve smo ti mi,nije nam teško da vodimo za prsa, prve primimo metak i padnemo na grudi našim muškim kolegama kad se sve dobro svrši :D

apotekarka:
mandrak-21:
sto se ljutite bre!!!ja nisam trazio rukovodece mesto samo neki polozaj malo bolji jer moj omiljeni polozaj(ja je ***** a ona mi pusi) tesko podnose obicni clanovi DSDS.Ali zbog vasih kritika sada u vezi RUKOvodecih polozaja prihvaticu da lepim bilborde jer kod RUKOvodjenja ima vise lepka pa cemo na tome ustedeti

Ovaj položaj zahteva metafizičku veštinu oba partnera i primenu MATRIX razgibanosti :wink:

Lepi kolega, to lepljenje je samo jedna stepenica u napredovanju ka vrhu(ncu),posle ćeš biti telohranitelj koji ne mora da prima metak za neku od ženskih rukovodećih kadrova.
Takve smo ti mi,nije nam teško da vodimo za prsa, prve primimo metak i padnemo na grudi našim muškim kolegama kad se sve dobro svrši :D
vi primate metak a ja i dalje da lepim letak

apotekarka:
Koji bi ja i ti smešan par bili!
Ja imam 54 kg.
Ali, zar je bitno?
Spajamo nespojivo i uživamo u tome!
Nismo još bili tamo i uglavnom ne idemo dvaput u istu zemlju, ali ako bude moralo po partijskoj dužnosti, neću odbiti neki foto sešn na plažama Marmarisa ili Hurgade :wink:
:D :) :lol: :P :wink: :arrow:
Spajamo spojivo i nespojivo. Virtualno apsolutno moj si broj, realno uvek sam imao dzepne venere, jednu bas u Marmarisu, ali Hurgadu ne preporucujem. Sharm el Sheik da iz vise razloga, mada ja sam Far East type, pa posto sam proveo 3,5 godine u Kini moram da priznam da si moj broj jer je i tebi ta inkanacija jaka, ali bilborde cemo da snimamo na ostrvu Hainan, ili na Baliju.
Sto dalje to bolje. da sirimo DSDS i da se i drugi malo raduju, a kad njih zarazimo eto globalizma i ceo svet ce da radi na tome DSDS, zar ne. Ljubim te u bilbord :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back