DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
N
MUDRICA:
zubarka:
MUDRICA:
Pozdrav rukovodstvu stranke javljam se na raport! :wink:

:roll: Hmm... Jel ovo stranka ili vojska? :roll:

Stranka i te kakva..... :wink:

Koliko je clanova cini i sta ti se najvise dopada u ovoj stranci? (I koje si godiste, ako smem da pitam :oops: )[/quote]

:oops: Ne znam tacan broj clanova,moraces da pitas predsednika.Osnivaci su DellBoy-011,Apotekarka i moja malenkost.(godina 25) 8)
Sve mi se svidja,a posebno naziv u kome je sve sadrzano :wink: .

Hoces da se uclanis??

zubarka:
N
MUDRICA:
zubarka:
MUDRICA:
Pozdrav rukovodstvu stranke javljam se na raport! :wink:

:roll: Hmm... Jel ovo stranka ili vojska? :roll:

Stranka i te kakva..... :wink:

Koliko je clanova cini i sta ti se najvise dopada u ovoj stranci? (I koje si godiste, ako smem da pitam :oops: )

:oops: Ne znam tacan broj clanova,moraces da pitas predsednika.Osnivaci su DellBoy-011,Apotekarka i moja malenkost.(godina 25) 8)
Sve mi se svidja,a posebno naziv u kome je sve sadrzano :wink: .

Hoces da se uclanis??[/quote]

Hvala na ponudi i ljubaznosti, za sada ne :roll: . Ako se predomislim podnecu molbu, pa je razmotrite... :wink:

zubarka:
DellBoy-011:
Jao breeeeeee
sta je vlast :lol:

Ja sam se kao potpredsednik opasno "navukla" na vlast,kako li je tek nasem predsedniku....Jooooj ne smem ni da mislim...Opasna ta vlast,a tek u nasoj partiji u kojoj se navlaci :wink: ko kako i gde stigne sve u cilju gesla DA SE DOBRO SVRSI.... :roll:

SENZACIONALNO:
sevnula je noga i josh ponesto nase drage portparolke :lol:
(vidi se da prija vlast i funkcija)

DellBoy-011:
PREZADOVOLJNA SAM ONIM STO JE REKAO PREDSEDNIK (naravno, nije on biran preko veze, nego zato sto je zasluzio!!!)
A, eto, htela sam da se dogovorimo...(demokratija je u pitanju) Razmisljala sam o teritoriji Vojvodine, smatram da sam sposobna da je "pokrijem", sta je to za sposobne clanove... Lako cemo, Da SVRRRRSIMO

Alekssandrra (ili kako se vec pishe :lol: ) s obzirom da imas preporuku sa najviseg nivoa, imenujem te za Prvu damu Vojvodine :P
ocekujemo tvoju slicicu na clanskoj karti :lol:
Lako cemo DA SVRRRRRSIMO!!! - nije ni ta losha :lol:
Pa sa zadovoljstvom se prihvatam titule (fotelje, stolice itd) Prve dame Vojodine.. Malo me je iznenadila ona preporuka sa najviseg nivoa, nisam nista radila na tome, ali, ocigledno, dobar glas daleko se cuje :roll: 8)
Vec pravim plan rada regiona, a ocekujem i smernice od predsednistva :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back