DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Neka zapise apotekarka:
dodjem jedno svrshavanje Nesi
dodjem jedno svrshavanje Nesi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad mogu na miru da spavam...Nesi:E, tako, i to da svrsimo...Sad mogu na miru da spavam...
DellBoy-011:Nesi:E, tako, i to da svrsimo...Sad mogu na miru da spavam...
Tvoje zadovoljstvo - nas zajednicki uspeh![]()
laka noc :wink:
apotekarka:Alexandra, šta bi ti volela da budeš?
Bustura:Cek cek kakva je to stranka bez sexualnog programa.
I zamislite samo da niko nepomene u tom programu ulicarke i razne voajere ulicne lude i budale.Svima njima treba obezbediti socijalnu pomoc.
A narano prostitutke nesmemo zaobici.
Moramo im obezbediti beneficirano radni staz.Mnogo se trose![]()

DellBoy-011:Dobra noc svima. Za pocetak neke stvari da razjasnimo:
1. Mora da bude ooodlican u oralnim sposobnostima(tj. da drzi dobre govore,sta drugo ),a na delu da pokaze cvrstinu,velicinu,jacinu,izdrzljivost i tehnicke sposobnosti svoje licnosti...Mora da bude svestran,i da radi na svim temperaturama i uslovima...itd
zato sam ja predsednik![]()
2. zahvaljujem se apotekarki i zubarski, svojim prvim saradnicama na stalnoj i nesebicnoj podrsci.
3. Koktel je bio odlican, stranci su zainteresovani, ulazu lovu, idemo u EVROPU!
4. Članstvo se munjevito uvecava i zato predlazem da, u nedostatku ministarrskih funkcija imenujemo prvo poverenike za: Beograd, Nis, Novi SAD, Kruševac, Kragujevac, Republiku Srpsku, Istočnu i zapadnu Evropu, Ameriku i Australiju. Pozovite svoje drage, neisfrustrirane i opustene prijatelje i prijateljice da nam se pridruze:
DA SE SVRRRRSHI!!! to je nas zajednicki cilj![]()
Lako cemo, Da SVRRRRSIMO Posto sam ja skromna i ne zelim da se cupam sa nekim za neku poziciju, odredi mi ti sta cu da budem!apotekarka:chokolada:Evo i mene! Nikako da stignem danas da pratim razvoj DSDS!
A ja sve vreme imam osećaj da nismo kompletni i mozgam li mozgam ko nam to još fali, kad eto je!
Reci srećo, šta ćeš ti da budeš?

) s obzirom da imas preporuku sa najviseg nivoa, imenujem te za Prvu damu Vojvodine

chokolada:Posto sam ja skromna i ne zelim da se cupam sa nekim za neku poziciju, odredi mi ti sta cu da budem!apotekarka:chokolada:Evo i mene! Nikako da stignem danas da pratim razvoj DSDS!
A ja sve vreme imam osećaj da nismo kompletni i mozgam li mozgam ko nam to još fali, kad eto je!
Reci srećo, šta ćeš ti da budeš?![]()

Dogovoreno, slika stize ovih dana!DellBoy-011:chokolada:Posto sam ja skromna i ne zelim da se cupam sa nekim za neku poziciju, odredi mi ti sta cu da budem!apotekarka:chokolada:Evo i mene! Nikako da stignem danas da pratim razvoj DSDS!
Chokolada, ovde moras da chupas, mozda i da gricnes povremeno, ako zelis neku poziciju, vidis da je unutarstranacka borba u toku![]()
Ipak, bez brige, ima dovoljno funkcija, pomocnika, zamenika... cekamo i tvoju sliku u clanskoj karti.
Moj savet je da preuzmes resor "prirucna sredstva":
chokolade, shlag, jagode, shampanjac.... (bez salate!)![]()
Dogovoreno a slika stize ovih dana!DellBoy-011:chokolada:Posto sam ja skromna i ne zelim da se cupam sa nekim za neku poziciju, odredi mi ti sta cu da budem!apotekarka:chokolada:Evo i mene! Nikako da stignem danas da pratim razvoj DSDS!
Chokolada, ovde moras da chupas, mozda i da gricnes povremeno, ako zelis neku poziciju, vidis da je unutarstranacka borba u toku![]()
Ipak, bez brige, ima dovoljno funkcija, pomocnika, zamenika... cekamo i tvoju sliku u clanskoj karti.
Sa zadovoljstvom preuzimam resor "prirucna sredstva" :wink:DellBoy-011:chokolada:Posto sam ja skromna i ne zelim da se cupam sa nekim za neku poziciju, odredi mi ti sta cu da budem!apotekarka:chokolada:Evo i mene! Nikako da stignem danas da pratim razvoj DSDS!

little:Little rekla - little dosla 8)
samo se pitam na sta su sve ovo predsednici spremni
samo da im stranka bude podrzana :wink:
Evo i little zaStrankila![]()
Nesi:Hah...kad vec ne mogu da biram...samo da ne zavrsim na lusteru...a za sve si ti kriv...:-(
E, a moze i stolica...ona sa cetri noge krute...za daleke pute...
cLick - OR - Die:Nesi:Hah...kad vec ne mogu da biram...samo da ne zavrsim na lusteru...a za sve si ti kriv...:-(
E, a moze i stolica...ona sa cetri noge krute...za daleke pute...
djiha djiha sve chetiri.... quite
(c) VS.Kara-dzitj (r) R.S.Mladitj