DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
random_cloud_form:
2 nacina, hehe, onda nece biti problema za uclanjenje.
nego, necete valjda dozvoliti da muskarac bude jos dugo shef?
ja lobiram za apotekarku
a zubarku treba iskljuciti iz stranke jer nema fotos u profilu, i to odmah

Nego šta nego ćemo dozvoliti!
Kad muškarac valja, treba mu dozvoliti mnogo štošta...
Zubarka je jedna od osnivačica stranke i o isključenju nema ni govora (kakva lojalnost i odanost među partijskim koleginicama a?)
Staviće žena sliku kad stigne, vidiš koliko stranačkih obaveza ima...

Ovo mi je nateralo suze na oci!!! :cry: od srece....

random_cloud_form:
ma samo ukazujem da tvoj profil ne ispunjava potrebne standarde, odvesces forum u izolaciju bre, ili ubaci fotos ili spasi forum bezeci off zubarkooo zubarkooo

Ubacila bih ja,ali mi velika fotka(sto ne znaci da sam ja glomazna i kabasta),neki kilobajti su problem,ja bih....

Samo da vas podsetim na nasu skracenicu:

DSDS

Ne znam koju boju odabrati,sta kazete??

Šta je bre ovo, žena mi se preko noći bacila na politiku, a bila je cool riba. Pogledajte te žene političarke Mira, Dana, Maja, sve super ribe. Ma neću bre da mi se Apotekarka upropasti, čiju onda sliku u profil da stavim?
Ali pošto je ćud ženska smiješna rabota, nema mi druge nego da je podržim. Ja nisam baš neki orator pa sa ženama ne umem na taj način da opštim, ali sam zato odličan manuelni tip - pravi rukovodilac, te u svrhu postizanja cilja vaše stranke DA SE DOBRO SVRRRŠI nudim svoje rukovodeće usluge pog geslom "Sa rukama čuda pravim"

Kao dokaz toga nudim zubarki svoje usluge oko prerade fotki. Pošalji mi fotke na mail (imaš ga u mom profilu) ja ću ti ih preraditi (smanjiti kilobajte, podesiti širinu i visinu) tako da mogu da stanu u profil, pa ću ti vratiti a ti ih onda prikači.

Chernobill:
A mogu li ja da budem predsednik?
Ili barem predsednik izvrsnog odbora? :D

Ti možeš šta hoćeš! :wink:
Jedino je malo nezgodno što već imamo predsednika, koji je i idejni tvorac našeg gesla.
Ali ja ću te vrlo rado provesti kroz komplikovane testove i preporučiti u neko ministarstvo, (naravno)kad zaslužiš :D
Znaš ono, dokazivanje pred starijima, herojska dela za pamćenje, snaga, izdržljivost, entuzijazam i taaako...... :wink:

Chernobill:
Nije da se sliktam, ali: , herojska dela za pamćenje, snaga, izdržljivost, entuzijazam i taaako......
Mozda ne bas herojska dela, ali bitno je da se dobro svrsi.
Ne znam da li se mozda ponavljam, ali pade mi na pamet slogan:
"Svrsi u centar!"
:lol:

Jaooo, što si ti bezobrazan,to se negde sigurno može korisno upotrebiti, hmmmmm, da razmislim gde i kako...... :twisted:

Dobra noc svima. Za pocetak neke stvari da razjasnimo:
1. Mora da bude ooodlican u oralnim sposobnostima(tj. da drzi dobre govore,sta drugo ),a na delu da pokaze cvrstinu,velicinu,jacinu,izdrzljivost i tehnicke sposobnosti svoje licnosti...Mora da bude svestran,i da radi na svim temperaturama i uslovima...itd

zato sam ja predsednik :lol:

2. zahvaljujem se apotekarki i zubarski, svojim prvim saradnicama na stalnoj i nesebicnoj podrsci.

3. Koktel je bio odlican, stranci su zainteresovani, ulazu lovu, idemo u EVROPU!

4. Članstvo se munjevito uvecava i zato predlazem da, u nedostatku ministarrskih funkcija imenujemo prvo poverenike za: Beograd, Nis, Novi SAD, Kruševac, Kragujevac, Republiku Srpsku, Istočnu i zapadnu Evropu, Ameriku i Australiju. Pozovite svoje drage, neisfrustrirane i opustene prijatelje i prijateljice da nam se pridruze:
DA SE SVRRRRSHI!!! to je nas zajednicki cilj :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back