zubarka
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
®:auuuu, oFFFFFacija, na sve storane
Da li ti imas clansku kartu?Da li je uopste zelis?Svidja li ti se nas program?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
®:auuuu, oFFFFFacija, na sve storane

DellBoy-011:Treba da popunis pristupnicu gde ima samo jedno pitanje:
dali si za to
DA SE SVRRRSHI!!!![]()
zubarka:®:auuuu, oFFFFFacija, na sve storane
apotekarka:zubarka:®:auuuu, oFFFFFacija, na sve storane
I za ovog budućeg člana mogu da garantujem da je za našu stvar!
Znači na mene nešto transparentno :wink: Može, što da ne!
Ja sam saboter, demokratskijem putem se proglašavam za takvog! Ostali nek biraju štaJJJ će!Allexandrra:Prelistala sam na brzinu zapisnike od pocetka i vidim da je ovo jedna zaista interesantna stranka, koja obecava mnogo. Naziv i moto stranke (DA SE SVRRRSI) u startu izazivaju u meni zelju...da se pridruzim, uclanim ili koji god nacin ste izabrali...Nosim se mislju da nisam zakasnila za neke funkcije...bar u odboru za primanje novih clanova...u smislu podobnosti....(kako ono ide)....U nadi povoljnog resenja moje molbe.....
Allexandrra:Prelistala sam na brzinu zapisnike od pocetka i vidim da je ovo jedna zaista interesantna stranka, koja obecava mnogo. Naziv i moto stranke (DA SE SVRRRSI) u startu izazivaju u meni zelju...da se pridruzim, uclanim ili koji god nacin ste izabrali...Nosim se mislju da nisam zakasnila za neke funkcije...bar u odboru za primanje novih clanova...u smislu podobnosti....(kako ono ide)....U nadi povoljnog resenja moje molbe.....

zubarka:DellBoy-011:Treba da popunis pristupnicu gde ima samo jedno pitanje:
dali si za to
DA SE SVRRRSHI!!!![]()
Ja zaista ne znam ko bi na tom listicu zaokruzio NE!!Znaci nema ko ne bi bio nas clan...Sto vise ljudi to bolje.Vise svrsavanja,radosti,vrcave energije,fotki,ali i ozbiljnih razgovora na neke krucijalne teme kao npr. kako je naj ,naj bolje DA SE SVRRRRRSI!!! :wink:
))
®:Ja sam saboter, demokratskijem putem se proglašavam za takvog! Ostali nek biraju štaJJJ će!Allexandrra:Prelistala sam na brzinu zapisnike od pocetka i vidim da je ovo jedna zaista interesantna stranka, koja obecava mnogo. Naziv i moto stranke (DA SE SVRRRSI) u startu izazivaju u meni zelju...da se pridruzim, uclanim ili koji god nacin ste izabrali...Nosim se mislju da nisam zakasnila za neke funkcije...bar u odboru za primanje novih clanova...u smislu podobnosti....(kako ono ide)....U nadi povoljnog resenja moje molbe.....

DellBoy-011:"R" malo ces da sacekas na prijem![]()

Gazdarica:Ne svidja mi se naziv stranke... Dobije se skracenica -> DSS :?
Odlicno... Puta dva...apotekarka:Gazdarica:Ne svidja mi se naziv stranke... Dobije se skracenica -> DSS :?
Eeee, šta ti je oštro oko.....
Prekrštamo se u DSDS - da se dobro svrši!
Jel ovako valja?

apotekarka:Gazdarica:Ne svidja mi se naziv stranke... Dobije se skracenica -> DSS :?
Eeee, šta ti je oštro oko.....
Prekrštamo se u DSDS - da se dobro svrši!
Jel ovako valja?
ops: