DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
apotekarka:
kakvi centarshutevi
dodjem ti.... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apotekarka:
mandrak-21:i kratko :wink:zubarka:DellBoy-011:bitan je i izgovor, sa naglaskom na R!
DA SE SVRRRRRSHI!!!!
![]()
To se podrazumeva.Em efektno,em jasno i glasno.
apotekarka:E, sad mogu mirno da spavam :wink:
ps:za sutra pripremam brojno stanje

apotekarka:Jao šefe, kako si ti pametan, ja se toga još nisam ni setila,valjda me još drži početni revolucionarni entuzijazam....

JANA-NIS:Molila bih sve da odgovaraju na ovu temu koja je postavljena a ne na kojekakve gluposti... :x hvala
DellBoy-011:apotekarka:Jao šefe, kako si ti pametan, ja se toga još nisam ni setila,valjda me još drži početni revolucionarni entuzijazam....
Šef je tu da misli, treba da te obucemo za kampanju, troskovi, ovo-ono![]()
d1:prebaceno na svastaru na zahtev ucesnika "rasprave" :?
apotekarka:DellBoy-011:apotekarka:Jao šefe, kako si ti pametan, ja se toga još nisam ni setila,valjda me još drži početni revolucionarni entuzijazam....
Šef je tu da misli, treba da te obucemo za kampanju, troskovi, ovo-ono![]()
Pa jeste, potpuno si u pravu, vidiš da sam uglavnom gola i bosa....ne ide! :wink:

DellBoy-011:d1:prebaceno na svastaru na zahtev ucesnika "rasprave" :?
pishi: d1 - nije primljen!
(hehehe, ma njega cemo preko veze, ipak smo mi ljudi shirokih shvatanja :wink: )
gde su moje saradnice?

DellBoy-011:Dusho, izmasiraj me malo, vidis da su problemi na sve strane![]()

DellBoy-011:Ponosim se tobom![]()
smrc,smrc....zubarka:DellBoy-011:Ponosim se tobom![]()
Jao znate ja sam nova u politici,toliko mi znaci sto se ponosite mnome,evo ovo su suze radosnicesmrc,smrc....

DellBoy-011:zubarka:DellBoy-011:Ponosim se tobom![]()
Jao znate ja sam nova u politici,toliko mi znaci sto se ponosite mnome,evo ovo su suze radosnicesmrc,smrc....
sedi ti kod mene u krilo, neka vide ljudi kako mi to u nasoj partiji reshavamo![]()
®:auuuu, oFFFFFacija, na sve storane