DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DellBoy-011:
Treba da popunis pristupnicu gde ima samo jedno pitanje:
dali si za to
DA SE SVRRRSHI!!! :lol:

Ja zaista ne znam ko bi na tom listicu zaokruzio NE!!Znaci nema ko ne bi bio nas clan...Sto vise ljudi to bolje.Vise svrsavanja,radosti,vrcave energije,fotki,ali i ozbiljnih razgovora na neke krucijalne teme kao npr. kako je naj ,naj bolje DA SE SVRRRRRSI!!! :wink:

apotekarka:
zubarka:
®:
auuuu, oFFFFFacija, na sve storane

Da li ti imas clansku kartu?Da li je uopste zelis?Svidja li ti se nas program?

I za ovog budućeg člana mogu da garantujem da je za našu stvar!

Znači na mene nešto transparentno :wink: Može, što da ne!

Mora biti transparentno da bi bilo efektno! :wink:

Prelistala sam na brzinu zapisnike od pocetka i vidim da je ovo jedna zaista interesantna stranka, koja obecava mnogo. Naziv i moto stranke (DA SE SVRRRSI) u startu izazivaju u meni zelju...da se pridruzim, uclanim ili koji god nacin ste izabrali...Nosim se mislju da nisam zakasnila za neke funkcije...bar u odboru za primanje novih clanova...u smislu podobnosti....(kako ono ide)....U nadi povoljnog resenja moje molbe.....

Allexandrra:
Prelistala sam na brzinu zapisnike od pocetka i vidim da je ovo jedna zaista interesantna stranka, koja obecava mnogo. Naziv i moto stranke (DA SE SVRRRSI) u startu izazivaju u meni zelju...da se pridruzim, uclanim ili koji god nacin ste izabrali...Nosim se mislju da nisam zakasnila za neke funkcije...bar u odboru za primanje novih clanova...u smislu podobnosti....(kako ono ide)....U nadi povoljnog resenja moje molbe.....
Ja sam saboter, demokratskijem putem se proglašavam za takvog! Ostali nek biraju štaJJJ će!

Allexandrra:

Naci cemo nesto i za tebe, posle provere :lol:
pishi: Allexandrra - primljena :lol:

zubarka:
DellBoy-011:
Treba da popunis pristupnicu gde ima samo jedno pitanje:
dali si za to
DA SE SVRRRSHI!!! :lol:

Ja zaista ne znam ko bi na tom listicu zaokruzio NE!!Znaci nema ko ne bi bio nas clan...Sto vise ljudi to bolje.Vise svrsavanja,radosti,vrcave energije,fotki,ali i ozbiljnih razgovora na neke krucijalne teme kao npr. kako je naj ,naj bolje DA SE SVRRRRRSI!!! :wink:

to je nashe clanstvo:)))
ljubim vas sve..... ma gde pozelite :lol:

®:
Allexandrra:
Ja sam saboter, demokratskijem putem se proglašavam za takvog! Ostali nek biraju štaJJJ će!

Čekaj šta je posao sabotera?
Nije valjda kad neko taman treba da svrši, a on mu odvrati pažnju na nešto drugo?
Destruktivno do zla boga.... :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back