DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bustura:
Cek cek kakva je to stranka bez sexualnog programa.
I zamislite samo da niko nepomene u tom programu ulicarke i razne voajere ulicne lude i budale.Svima njima treba obezbediti socijalnu pomoc.
A narano prostitutke nesmemo zaobici.
Moramo im obezbediti beneficirano radni staz.Mnogo se trose :lol:

E, neka si i ti stigao, vec sam se zabrinula :wink:
A, da znas, to je "radni narod", treba o tome razmisliti...Treba im olaksati, DA i oni SVRRRRRSE :!:

DellBoy-011:
Dobra noc svima. Za pocetak neke stvari da razjasnimo:
1. Mora da bude ooodlican u oralnim sposobnostima(tj. da drzi dobre govore,sta drugo ),a na delu da pokaze cvrstinu,velicinu,jacinu,izdrzljivost i tehnicke sposobnosti svoje licnosti...Mora da bude svestran,i da radi na svim temperaturama i uslovima...itd

zato sam ja predsednik :lol:

2. zahvaljujem se apotekarki i zubarski, svojim prvim saradnicama na stalnoj i nesebicnoj podrsci.

3. Koktel je bio odlican, stranci su zainteresovani, ulazu lovu, idemo u EVROPU!

4. Članstvo se munjevito uvecava i zato predlazem da, u nedostatku ministarrskih funkcija imenujemo prvo poverenike za: Beograd, Nis, Novi SAD, Kruševac, Kragujevac, Republiku Srpsku, Istočnu i zapadnu Evropu, Ameriku i Australiju. Pozovite svoje drage, neisfrustrirane i opustene prijatelje i prijateljice da nam se pridruze:
DA SE SVRRRRSHI!!! to je nas zajednicki cilj :lol:

PREZADOVOLJNA SAM ONIM STO JE REKAO PREDSEDNIK (naravno, nije on biran preko veze, nego zato sto je zasluzio!!!) :D
A, eto, htela sam da se dogovorimo...(demokratija je u pitanju) Razmisljala sam o teritoriji Vojvodine, smatram da sam sposobna da je "pokrijem", sta je to za sposobne clanove... :lol: Lako cemo, Da SVRRRRSIMO

PREZADOVOLJNA SAM ONIM STO JE REKAO PREDSEDNIK (naravno, nije on biran preko veze, nego zato sto je zasluzio!!!)
A, eto, htela sam da se dogovorimo...(demokratija je u pitanju) Razmisljala sam o teritoriji Vojvodine, smatram da sam sposobna da je "pokrijem", sta je to za sposobne clanove... Lako cemo, Da SVRRRRSIMO

Alekssandrra (ili kako se vec pishe :lol: ) s obzirom da imas preporuku sa najviseg nivoa, imenujem te za Prvu damu Vojvodine :P
ocekujemo tvoju slicicu na clanskoj karti :lol:
Lako cemo DA SVRRRRRSIMO!!! - nije ni ta losha :lol:

chokolada:
apotekarka:
chokolada:
Evo i mene! Nikako da stignem danas da pratim razvoj DSDS!

A ja sve vreme imam osećaj da nismo kompletni i mozgam li mozgam ko nam to još fali, kad eto je!
Reci srećo, šta ćeš ti da budeš?
Posto sam ja skromna i ne zelim da se cupam sa nekim za neku poziciju, odredi mi ti sta cu da budem! :)

Chokolada, ovde moras da chupas, mozda i da gricnes povremeno, ako zelis neku poziciju, vidis da je unutarstranacka borba u toku :lol:
Ipak, bez brige, ima dovoljno funkcija, pomocnika, zamenika... cekamo i tvoju sliku u clanskoj karti.
Moj savet je da preuzmes resor "prirucna sredstva":
chokolade, shlag, jagode, shampanjac.... (bez salate!) :lol:

DellBoy-011:
chokolada:
apotekarka:
chokolada:

A ja sve vreme imam osećaj da nismo kompletni i mozgam li mozgam ko nam to još fali, kad eto je!
Posto sam ja skromna i ne zelim da se cupam sa nekim za neku poziciju, odredi mi ti sta cu da budem! :)

Chokolada, ovde moras da chupas, mozda i da gricnes povremeno, ako zelis neku poziciju, vidis da je unutarstranacka borba u toku :lol:
Ipak, bez brige, ima dovoljno funkcija, pomocnika, zamenika... cekamo i tvoju sliku u clanskoj karti.
Dogovoreno, slika stize ovih dana!

DellBoy-011:
chokolada:
apotekarka:
chokolada:

Dogovoreno a slika stize ovih dana!

DellBoy-011:
chokolada:
apotekarka:
chokolada:

Sa zadovoljstvom preuzimam resor "prirucna sredstva" :wink:
Potrudicu se da iskopam neku sliku ovih dana!

cLick - OR - Die:
Nesi:
Hah...kad vec ne mogu da biram...samo da ne zavrsim na lusteru...a za sve si ti kriv...:-(

E, a moze i stolica...ona sa cetri noge krute...za daleke pute...

djiha djiha sve chetiri.... quite :D

(c) VS.Kara-dzitj (r) R.S.Mladitj

Ili si sa nama ili protiv nas 8) .Da pishem pristupnicu za tebe ili sta??Sta bi ti da budes kod nas u stranci?Mozda neki organ (reda i mira)? :wink:
Pozdrav rukovodstvu stranke javljam se na raport! :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back