E stvarno cu se zaliti sefu.Svi spavate?Ako se radi na tome DSDS onda je ok!!! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam primetila da su svi odsutni.ilic73:E stvarno cu se zaliti sefu.Svi spavate?Ako se radi na tome DSDS onda je ok!!! :wink:
:wink:

Ja sam polozio zar nedadap:I ja sam primetila da su svi odsutni.ilic73:E stvarno cu se zaliti sefu.Svi spavate?Ako se radi na tome DSDS onda je ok!!! :wink:
Nadam se da usavrsavaju svoje plesne tacke. Ministarstvo za striptiz i trbusni ples uskoro vrsi kontrolu...![]()
Bicemo rigorozni...![]()
![]()
![]()
Najbolji ce morati da ponavljaju, i ponavljaju, i ponavljaju...:wink:
Sad cu udobno da se smestim u fotelju i da cekam da ispunis svoje obecanje :wink:
8) 0077:Popi još malo čokoladice 8)chokolada:Malo sam popila i volem vas sve!![]()
Sad cu da se hvalim!apotekarka:Kakve ste vi kolege!
1.Pijete sami a ne zovete
2.Pokušavate da iskoristite pripite koleginice a ne zovete
ps:Kako podnosiš mamurluk koleginice?
ops:
setim kad je dosta, ali mi pamet ne smeta da nastavim dalje apotekarka:0077:Popi još malo čokoladice 8)chokolada:Malo sam popila i volem vas sve!![]()
Kakve ste vi kolege!
1.Pijete sami a ne zovete
2.Pokušavate da iskoristite pripite koleginice a ne zovete
ps:Kako podnosiš mamurluk koleginice?
cmok 

apotekarka:Ako dođeš još i ti onda sam strašno malobrojna :wink:
Mislila sam na neku žensku pomoć![]()
Recimo ja i dadap na mandraka a čokolada i Eva na tebe![]()
Maja mala mama i maki maki na mog muža, zubarka i littlefoot ma šefa, Nesi i Igrutin na Dlakavog....odoh pod tuš, ovo je previše... čak i za mene...![]()
![]()
![]()
![]()
u pravu si bio ja zasp`ogost0707:chokolada:Ok nacemo se iza coska. Pssst nikom ni reci iako imam osecaj da ce onaj Mandrak da nanjusi nesto. Ko pas je bre, svagde ga moze covek naci iza zbuna kako gleda. :wink:gost0707:sta nas sprechava, sad je prilika DSDS zato smo to
Uh sto volim chokoladu![]()
![]()
![]()
ma nece on sad ce da zaspe, nista se ne boj, tu sam ja da te stitim 8) :wink:
Tu sam...doduse nesto me glava boli ali za akciju uvek raspolozena...Bad_Wolf:apotekarka:Ako dođeš još i ti onda sam strašno malobrojna :wink:
Maja mala mama i maki maki na mog muža, zubarka i littlefoot ma šefa, Nesi i Igrutin na Dlakavog....odoh pod tuš, ovo je previše... čak i za mene...![]()
![]()
![]()
![]()
Sve 2:1... Lepo.

Mozete racunati na mene... :wink:apotekarka:Ako dođeš još i ti onda sam strašno malobrojna :wink:
![]()
![]()
![]()
:wink:maja mala mama:Tu sam...doduse nesto me glava boli ali za akciju uvek raspolozena...Bad_Wolf:apotekarka:Ako dođeš još i ti onda sam strašno malobrojna :wink:
![]()
![]()
![]()
DellBoy-011:Dobro jutroooo
Imam neki problem sa kompjuterom, blokira mi, pa će valjda preko vikenda programer to da mi sredi.
Sve ostalo je u redu![]()
Ne mogu da verujem sta sam sve propustio: chokolada pripita, dadap stavila novu sličicu... uh![]()
Bad_Wolf:maja mala mama:Tu sam...doduse nesto me glava boli ali za akciju uvek raspolozena...Bad_Wolf:apotekarka:Ako dođeš još i ti onda sam strašno malobrojna :wink:
![]()
![]()
![]()
Ye8i ga, pharmacy te je vec rasporedila... Moram da cekam na raspored ili na razigravanje u drugom krugu...![]()

Apotekarka iskusno zna sta je najbolje za njenog muza...apotekarka:Bad_Wolf:maja mala mama:Tu sam...doduse nesto me glava boli ali za akciju uvek raspolozena...Bad_Wolf:apotekarka:Ako dođeš još i ti onda sam strašno malobrojna :wink:
![]()
![]()
![]()
Ye8i ga, pharmacy te je vec rasporedila... Moram da cekam na raspored ili na razigravanje u drugom krugu...![]()
Ček, ček, da proverim, tačno.... verovali ili ne wolf se još nije učlanio :shock:
A kibicuješ Majče a?
Pa ne znam, šef je rekao da se ne yebemo sa drugim stranakama... :wink:
Jedino ako nešto ilegalno iskombinujete![]()