DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
chokolada:
apotekarkin_muz:
Ćušnuo sam jednu kutiju Durexa u fioku dole levo pored kreveta. Ko hoće da proverava čvrstinu kreveta ili čega već god ima fore još večeras, sutra se izdaje.

Ministre ostavi mi makimaki na miru, ona i ja sad rešavamo jedan ozbiljan računarski problem :)
Jesi li to zakljucao apotekarku u spajzu, da mozes malo da se druzis s nama? :lol:

Ma ne samo je malo ljubomoran na ministra
ali to ne umanjuje moju ljubav za chokoladom :lol:

chokolada:
apotekarkin_muz:
Ćušnuo sam jednu kutiju Durexa u fioku dole levo pored kreveta. Ko hoće da proverava čvrstinu kreveta ili čega već god ima fore još večeras, sutra se izdaje.

Ministre ostavi mi makimaki na miru, ona i ja sad rešavamo jedan ozbiljan računarski problem :)
Jesi li to zakljucao apotekarku u spajzu, da mozes malo da se druzis s nama? :lol:

Ma ta kad uđe u kupatilo, bog je zaboravi.
A danas sam je vodio na kres partiju u švalersku gajbu, ja sam kresao živu ogradu a ona je grabuljala :lol:

Kao što rekoh, momci stanite na loptu :wink:

200380675415d11b410347.jpg

apotekarka:
Kide83:
Dlakava_Strvina:
GDE STE (Y)? Stigo Zdravko Čolić!

Danas sam malo crtao... Ideja yebila šta mi prvoo pane na pamet...
i tako...

A prethodniku bih pojasnio -
SPREDA RADI REDA, OTPOZADI REDA RADI

:shock: A to se tako radi :roll: :oops: :D

Ne uči pogrešno omladinu! :twisted:

Pa "misionarka" nije dovoljna... Po najnovijem programu ministarstva za žensko zdravlje, doneta je JEDNOGLASNO ovakva odluka... I stupa na snagu čim se objavi u Službenom Glasniku, a izašao je jutros! Nadam se da si kupila mužu najnoviji broj Službenog Glasnika, da čovek ne bude zatečen...

Dlakava_Strvina:
apotekarka:
Kide83:
Dlakava_Strvina:
GDE STE (Y)? Stigo Zdravko Čolić!

Danas sam malo crtao... Ideja yebila šta mi prvoo pane na pamet...
i tako...

A prethodniku bih pojasnio -
SPREDA RADI REDA, OTPOZADI REDA RADI

:shock: A to se tako radi :roll: :oops: :D

Ne uči pogrešno omladinu! :twisted:

Pa "misionarka" nije dovoljna... Po najnovijem programu ministarstva za žensko zdravlje, doneta je JEDNOGLASNO ovakva odluka... I stupa na snagu čim se objavi u Službenom Glasniku, a izašao je jutros! Nadam se da si kupila mužu najnoviji broj Službenog Glasnika, da čovek ne bude zatečen...
Gde si bre kolega? Nikako da naletim na tebe. Sta jos radis osim sto donosis odluke i brines o nasem zdravlju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back