izdajete dnevno? poshto?
i koji kraj?
i koji kraj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chokolada:Jesi li to zakljucao apotekarku u spajzu, da mozes malo da se druzis s nama?apotekarkin_muz:Ćušnuo sam jednu kutiju Durexa u fioku dole levo pored kreveta. Ko hoće da proverava čvrstinu kreveta ili čega već god ima fore još večeras, sutra se izdaje.
Ministre ostavi mi makimaki na miru, ona i ja sad rešavamo jedan ozbiljan računarski problem![]()
![]()

chokolada:Jesi li to zakljucao apotekarku u spajzu, da mozes malo da se druzis s nama?apotekarkin_muz:Ćušnuo sam jednu kutiju Durexa u fioku dole levo pored kreveta. Ko hoće da proverava čvrstinu kreveta ili čega već god ima fore još večeras, sutra se izdaje.
Ministre ostavi mi makimaki na miru, ona i ja sad rešavamo jedan ozbiljan računarski problem![]()
![]()

jagodica:izdajete dnevno? poshto?
i koji kraj?
Otkud ti ovde
Samo sam te vidjeo u odeljku "programiranje" gde si mi dala par dobrih saveta
Ja mlad, pa nikad dovoljno iskustva
ops: Nevjagodica:ja dala savete za programiranje eeeee pomeshao si me:I
pa ja svrshim uvek solo koj ce mi smarachi. samo shto mi se krivi kichma

gost0707:Nevjagodica:ja dala savete za programiranje eeeee pomeshao si me:I
pa ja svrshim uvek solo koj ce mi smarachi. samo shto mi se krivi kichma![]()
![]()
![]()
:wink:-Eva-:Dobar dan radni narode! Šta ima novo? Ja na poslu, kao osuđenih a vani tako divno vrijeme! Nebo plavo, sunce sija, nije ni vruće ni hladno. Danas idem u prirodu.

Dlakava_Strvina:GDE STE (Y)? Stigo Zdravko Čolić!
Danas sam malo crtao... Ideja yebila šta mi prvoo pane na pamet...
i tako...
A prethodniku bih pojasnio -
SPREDA RADI REDA, OTPOZADI REDA RADI
ops: -Eva-:Mislim da se naša ministarstva veoma nadopunjuju i predviđam veoma tijesnu i uspješnu poslovnu saradnju. Pogotovo kada moramo sve da damo od sebe u predizbojnoj kampanji naše stranke.
:wink:Kide83:Dlakava_Strvina:GDE STE (Y)? Stigo Zdravko Čolić!
i tako...
:shock: A to se tako radi![]()
ops:
![]()
apotekarka:Mi odosmo u Rodić da dopunimo zalihe piva i kondoma, jel treba nekom nešto? :wink:
apotekarka:Kide83:Dlakava_Strvina:GDE STE (Y)? Stigo Zdravko Čolić!
i tako...
ops:
![]()
Ne uči pogrešno omladinu!![]()
Gde si bre kolega? Nikako da naletim na tebe. Sta jos radis osim sto donosis odluke i brines o nasem zdravlju?Dlakava_Strvina:apotekarka:Kide83:Dlakava_Strvina:GDE STE (Y)? Stigo Zdravko Čolić!
i tako...
ops:
![]()
Ne uči pogrešno omladinu!![]()
Pa "misionarka" nije dovoljna... Po najnovijem programu ministarstva za žensko zdravlje, doneta je JEDNOGLASNO ovakva odluka... I stupa na snagu čim se objavi u Službenom Glasniku, a izašao je jutros! Nadam se da si kupila mužu najnoviji broj Službenog Glasnika, da čovek ne bude zatečen...