- Poruka
- 2.942
Samo ga vi dobro "naučite" da ima šta da nam priča sutra uz pivo... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A dobri filmovi?chokolada:Vidim ovde se radi punom parom. Ja gledala 2 filma jedan za drugim, maltene sam oslepela od TV. Sad cu da nastavim danasnju terapiju za moje okice ovde.
Ja sam sad imao terapiju, gledao tvoju novu sličicuchokolada:Vidim ovde se radi punom parom. Ja gledala 2 filma jedan za drugim, maltene sam oslepela od TV. Sad cu da nastavim danasnju terapiju za moje okice ovde.
Još me zayebava kompjuter grrrrrPrvi je super, a drugi onako.0077:A dobri filmovi?
Sad si ga provalio!mandrak-21:dobar ti je kompjuter cim gledas slicice

mandrak-21:dobar ti je kompjuter cim gledas slicice
Super ti je slika jedna od najboljih do sada. :wink:apotekarka:Ništa mi ne kažete, kako ste zadovoljni sa kadrovskim podelama dve na jednog :wink:
Koliko vidim ja cu morati sam da ga uglavim ...ovaj da se uglavim negde,al to vise nece biti 2:1 8)apotekarka:mandrak-21:dobar ti je kompjuter cim gledas slicice
Ništa mi ne kažete, kako ste zadovoljni sa kadrovskim podelama dve na jednog :wink:
Ma nije u tome problem, svakih par minuta zablokira mi sve stranice na kojim sam, izgleda da je neki trojanac.chokolada:Sad si ga provalio!mandrak-21:dobar ti je kompjuter cim gledas slicice![]()
chokolada:Super ti je slika jedna od najboljih do sada. :wink:apotekarka:Ništa mi ne kažete, kako ste zadovoljni sa kadrovskim podelama dve na jednog :wink:

Yebo te kako si me provalila! :shock:apotekarka:Hvala, hvala.....jesi li sigurna da to stvarno misliš ili samo hoćeš da uspostaviš biovlast nadamnom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DellBoy-011:Ma nije u tome problem, svakih par minuta zablokira mi sve stranice na kojim sam, izgleda da je neki trojanac.chokolada:Sad si ga provalio!mandrak-21:dobar ti je kompjuter cim gledas slicice![]()
Što se tiče apotekarkinih podela, nemam ništa protiv, a jel se to menja u krug?
soraja:E, pharmacy, jeste da si me odavno zvala,
ali valjda ni sad nije kasno da priskocim(u pomoc)? Vidim da je tesno...![]()
mandrak-21:ne moze to tako ne igramo odbojku .I to 2:1 je zbog mog nicka a znas da je travarka moja ljubimica.Moram da se pohvalim da cu uskoro da sredim one njene nemce od letos odoh ovih dana tamo pa da im pokazem sta je DSDS!
p.s. u ponedeljak idem da podignem vizu pa se necemo videti nekoliko nedelja