DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kojote:
zubarka:
apotekarka:
kebda:
odo da menjam profil,a kad ces da me sljapnes po guzi? :wink:

Sad kad sam videla koje si godište, možda je bolje da to uradi neka mlađa ministarka za šlag i jagode, inostranih poslova, dijasporu i sl :wink:
Ja ću te samo pomilkiti po obraščiću i pogladiti po pivskoj tibi, pa sad ako ruka sklizne, naši smo .... a i nisi maloletan :lol: :lol: :lol: :lol:

Koleginice,javljam se radi izvrsenja duznosti "sljepkanja novog clana po goozi".Imam laku ali pravicnu ruku,molim KURIRA DJOKU da pristupi i isturi pozadinu! :wink:
...To vidim! Pokazi mi zube - ZUBARKO!
Pali me to... :roll:
Ja cu tebi svoje...SVE DA POKAZEM!
I sve cu da ti dam!
I da uzmem, naravno...Uh, sto mi se... :)

Kojote nasi smo,sve u svrhu DSDS!
btw "rasna" is my middle name :lol: kako si samo pogodio!! :wink:

apotekarka:
zubarka:
kebda:
e ubi me :shock:
vidimo se kasnije....
zubo ti bas RASTURASSSSS :wink:

A bas sam bila nezna i neizbezna!Trebao si prethodno da pitas:-"A jel' ce da me boli kod teta zuuubeeee?"

Mlad je dečko.... a ti navalila kao da je šef ili muž ili ministar za turizam.... :wink:

Sta cu kad volim da navalim i budem navaljena! :wink:

zubarka:
apotekarka:
zubarka:
kebda:
e ubi me :shock:
vidimo se kasnije....
zubo ti bas RASTURASSSSS :wink:

A bas sam bila nezna i neizbezna!Trebao si prethodno da pitas:-"A jel' ce da me boli kod teta zuuubeeee?"

Mlad je dečko.... a ti navalila kao da je šef ili muž ili ministar za turizam.... :wink:

Sta cu kad volim da navalim i budem navaljena! :wink:

Ženski zlotvore!!!! :D
Jao kad smo već kod navaljivanja, večeras mi se vraća muž pa molim da mi se unapred opravda izostajanje a sutra pišem izveštaj :wink:

Ime :Apotekarka
OPRAVDANJE

Opravdano odsutna u noci 27. na 28.avgust.
Razlog:dolazak Apotekarkinog_muza sa sluzbenog putesestvija.
Primedba:ukoliko postovana koleginica sutra napise iscrpan izvestaj o DSDS aktivnostima u gore navedenoj noci dobija nagradno koriscenje prostorija DSDS po svojoj zelji i meri!

PECAT i svojerucni
potpiss
Zubarka

zubarka:
Ime :Apotekarka
OPRAVDANJE

Opravdano odsutna u noci 27. na 28.avgust.
Razlog:dolazak Apotekarkinog_muza sa sluzbenog putesestvija.
Primedba:ukoliko postovana koleginica sutra napise iscrpan izvestaj o DSDS aktivnostima u gore navedenoj noci dobija nagradno koriscenje prostorija DSDS po svojoj zelji i meri!

PECAT i svojerucni
potpiss
Zubarka

Svaka ti čast, nisi ti džaba podpredsednik!!!!
Evo sad mi je poslao poruku da stiže gladan i željan svega, tako da sad moram na brzaka da potapam decu i da ih brže-bolje uspavam, znaš kako je, prioriteti su prioriteti :wink:

pa dobro sad normalno je da se opravdamo za DSDS. Ja sam posle vatrpolo utakmice shvatio da je to bas bilo u duhu stranke i trebalo bi na opstu radost zenskog dela nase stranke primiti nase buduce zlatne olimpijce mislim Vaterpoliste sa veeeeeeeeeeeelikim veeeeeeeeeeelikim veeeeeeeeeeeelikim V koji su nas obradoivali samo tako. U to ime opravdavamo izostanak svim clanicama koje budu nesto svrsavale veceras i mislile na nase Vaterpoliste :lol: :lol: :lol:

apotekarka:
apotekarka:
Muž je došao a deca još nisu zaspala :roll: Šta sad?

Sad gledaju Asteriksa....... :roll: yebote, zaspaću pre njih :?

Pa ti dodji :lol: Samo se pitam sto toliko cekas
:shock: povedi Ghalateu, pa da se provedemo ko ludi :lol: pusti coveka, umoran, gladan sa puta, malo se istrosio na putu :wink: valjda ce ti se svrsiti uspesno ovo vece

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back