DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo nas, došli iz kafane, najeli se, napili, pre toga DSDS do mile volje (sa sve snimanjem), nemam vam se na šta požaliti. 8)
Ja mislim kada bi smo u slici i reči predstavili biračima jedan dan životića za koji se naša stranka zalaže otprilike 2%(sexualno neaktivnih) ne bi glasalo za nas...a ostalo je sve naše :wink:

Pošto sam u nekom osobito lepom raspoloženju, mogli bi večeras ili sutra da napravimo neki ženski striptiz,a?
Samo da nam se skupe ženski članovi....

apotekarka:
Evo nas, došli iz kafane, najeli se, napili, pre toga DSDS do mile volje (sa sve snimanjem), nemam vam se na šta požaliti. 8)
Ja mislim kada bi smo u slici i reči predstavili biračima jedan dan životića za koji se naša stranka zalaže otprilike 2%(sexualno neaktivnih) ne bi glasalo za nas...a ostalo je sve naše :wink:

Pošto sam u nekom osobito lepom raspoloženju, mogli bi večeras ili sutra da napravimo neki ženski striptiz,a?
Samo da nam se skupe ženski članovi....

:lol: :lol: :lol: Moze moze ali bolje sutra, :wink: nekako nedelja je idealan dan da se sedi ispred kompjutera, nekako sve mislim :roll: uzecemo zlato u Vaterpolu pa onda radovanje i DSDS uz to :wink: :lol: :lol: :lol:

apotekarka:
DellBoy-011:
EEEE pa stvarno bi bio red, taj zenski striptiz :lol:
I ja mislim, ali da nas bude bar 4 koleginice i da čokolada obezbedi sve rekvizite inače ćemo da je uvaljamo u šlag, pa onda kolege neka je izbavljaju kako god znaju...... 8)

E to NE SMEM da propustiiim...
Ej a na kojoj nam je strani himna?
Gde sad da preturam po kompu...

A kad ce striptiz?

gost0707:
Volim chokoladu a uvaljao bi ja u slag :lol: i vas ostale pa da pravimo Svarcvald :P i jos da vas prelijemo sa visnjicama :P onim crvenim malim, :shock: mada to moze da izgleda kao i bradavica :lol: kad se malo razigra :wink:

Jaooooooo, višnjiceeeeeee......a samo što sam presvukla posteljinu, ma nema veze, ne perem ja, pere mašina.......može višnjice, ali ako negde zapnu, smeju samo jezikom da se vade :wink:
Mora neka pravila da se poštuju! :D

Dlakava_Strvina:
gost0707:
Volim chokoladu a uvaljao bi ja u slag :lol: i vas ostale pa da pravimo Svarcvald :P i jos da vas prelijemo sa visnjicama :P onim crvenim malim, :shock: mada to moze da izgleda kao i bradavica :lol: kad se malo razigra :wink:

A ja volim PUNJENU cokoladu :wink:
Sa KRUPNIM lesnikom u njojzi :oops: :lol:

Ovo si joj tako poetski zapretio, da mi je prosto žao......što nisi i meni :lol: :lol: :lol: :lol:

apotekarka:
gost0707:

Jaooooooo, višnjiceeeeeee......a samo što sam presvukla posteljinu, ma nema veze, ne perem ja, pere mašina.......može višnjice, ali ako negde zapnu, smeju samo jezikom da se vade :wink:
Mora neka pravila da se poštuju! :D

uh ubi me prejaka rec. :shock: Moze i bananice :P ali onda nije Svarcvald, :? a njih mozemo i zubima, mislim da vadimo, :P mada polako i nezno. :wink: a visnjice :D sto volim :D pa sve onako crvenkaste :D pa okrugle, :D pa vesele :D nameracio se gost sad cu da pojedem nesto :lol:

apotekarka:
Dlakava_Strvina:
gost0707:

A ja volim PUNJENU cokoladu :wink:
Sa KRUPNIM lesnikom u njojzi :oops: :lol:

Ovo si joj tako poetski zapretio, da mi je prosto žao......što nisi i meni :lol: :lol: :lol: :lol:

Tebi ima KO DA ZABIBERI :lol:

apotekarka:
Dlakava_Strvina:
DellBoy-011:
Samo neka opanjkavaju, nek se dize prashina :lol:

Eh, da se dize samo prashina...
:wink:

I meni se sa vama podiže raspoloženje samo tako....a napolju pun mesec, nije ni čudo što smo svi podivljali :wink:

e do curca sa punim mesecom... tada se NE RADE operacije a labilne osobe shize... Ja inace mesecarim... Tako sam iskljucio muzicki stub i ekvilajzere podesio na "0"!?!?! A Cebe prostro PORED kreveta... Malo sam se mucio sa kljucem (da izadjem iz sobe), a ne vredi da ga sakrivam "jer znam gde je" :roll:

Mada, obzirom u kojoj sam trenutnoj "psihickoj fazi" - vecerasnja destinacija ce mi biti - FRIZIDER!?

:roll:

Dlakava_Strvina:
apotekarka:
Dlakava_Strvina:
DellBoy-011:
Samo neka opanjkavaju, nek se dize prashina :lol:

Eh, da se dize samo prashina...
:wink:

I meni se sa vama podiže raspoloženje samo tako....a napolju pun mesec, nije ni čudo što smo svi podivljali :wink:

e do curca sa punim mesecom... tada se NE RADE operacije a labilne osobe shize... Ja inace mesecarim... Tako sam iskljucio muzicki stub i ekvilajzere podesio na "0"!?!?! A Cebe prostro PORED kreveta... Malo sam se mucio sa kljucem (da izadjem iz sobe), a ne vredi da ga sakrivam "jer znam gde je" :roll:

Mada, obzirom u kojoj sam trenutnoj "psihickoj fazi" - vecerasnja destinacija ce mi biti - FRIZIDER!?

:roll:

Pa strvina se ostrvila na hranu, pa nikako da se oslobodi zelje za hranom. A zna se u psihologiji da je hrana zamena za sex pa ti vidi prijatelju.
Nije ti lako cim zelis da uletis u frizider :D

Dlakava_Strvina:
gost0707:
Pa strvina se ostrvila na hranu, pa nikako da se oslobodi zelje za hranom. A zna se u psihologiji da je hrana zamena za sex pa ti vidi prijatelju.

Ma znam ja za to...
Ali znaju i moji pa mi NE DOZVOLJAVAJU DA PRIDJEM FRIZIDERU...
Ej - uskracuju mi pravo na SEX! :lol:

8) ozbiljna situacija, em nemozes da se mazes chokoladom, slagom i ostalim visnjicama, em imas zabranu, jos da ti stavimo krilca pa da se zabrinemo
vidis ti to :wink:

gost0707:
Dlakava_Strvina:
gost0707:

Ma znam ja za to...
Ali znaju i moji pa mi NE DOZVOLJAVAJU DA PRIDJEM FRIZIDERU...
Ej - uskracuju mi pravo na SEX! :lol:

8) ozbiljna situacija, em nemozes da se mazes chokoladom, slagom i ostalim visnjicama, em imas zabranu, jos da ti stavimo krilca pa da se zabrinemo
vidis ti to :wink:

I ja sam zabrinuta, ne valja kad se breg prevali na kukuruz :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back