apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
Jesi video bruku?
I umesto da ćuti ona se još i hvali....c,c,c :wink:
I umesto da ćuti ona se još i hvali....c,c,c :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kojote:...To vidim! Pokazi mi zube - ZUBARKO!zubarka:apotekarka:kebda:odo da menjam profil,a kad ces da me sljapnes po guzi? :wink:
Sad kad sam videla koje si godište, možda je bolje da to uradi neka mlađa ministarka za šlag i jagode, inostranih poslova, dijasporu i sl :wink:
Ja ću te samo pomilkiti po obraščiću i pogladiti po pivskoj tibi, pa sad ako ruka sklizne, naši smo .... a i nisi maloletan![]()
![]()
![]()
![]()
Koleginice,javljam se radi izvrsenja duznosti "sljepkanja novog clana po goozi".Imam laku ali pravicnu ruku,molim KURIRA DJOKU da pristupi i isturi pozadinu! :wink:
Pali me to...![]()
Ja cu tebi svoje...SVE DA POKAZEM!
I sve cu da ti dam!
I da uzmem, naravno...Uh, sto mi se...![]()
kako si samo pogodio!! :wink:kebda:evo jel nije prevelika za tvoju umetnicku saku?![]()
spank me i'm bad "kurir DJOKA"
Shljeppp,pljusss,shljeeeepp...Mislim da je za pocetak dosta,osim ako ti mislis drugacije.... :wink:kebda:e ubi me :shock:
vidimo se kasnije....
zubo ti bas RASTURASSSSS :wink:
zubarka:kebda:e ubi me :shock:
vidimo se kasnije....
A bas sam bila nezna i neizbezna!Trebao si prethodno da pitas:-"A jel' ce da me boli kod teta zuuubeeee?"
apotekarka:zubarka:kebda:e ubi me :shock:
vidimo se kasnije....
A bas sam bila nezna i neizbezna!Trebao si prethodno da pitas:-"A jel' ce da me boli kod teta zuuubeeee?"
Mlad je dečko.... a ti navalila kao da je šef ili muž ili ministar za turizam.... :wink:
zubarka:apotekarka:zubarka:kebda:e ubi me :shock:
vidimo se kasnije....
Mlad je dečko.... a ti navalila kao da je šef ili muž ili ministar za turizam.... :wink:
Sta cu kad volim da navalim i budem navaljena! :wink:
zubarka:Ime :Apotekarka
OPRAVDANJE
Opravdano odsutna u noci 27. na 28.avgust.
Razlog:dolazak Apotekarkinog_muza sa sluzbenog putesestvija.
Primedba:ukoliko postovana koleginica sutra napise iscrpan izvestaj o DSDS aktivnostima u gore navedenoj noci dobija nagradno koriscenje prostorija DSDS po svojoj zelji i meri!
PECAT i svojerucni
potpiss
Zubarka

moze kod mene- razvodim se , pa su moje prostorije slobodne 24 X 7mandrak-21:hoce li biti veceras svrsavanja?Kako cemo kad su prostorije zauzete
Ozenjeni najvise vole u kolima, pa i ti kreni tim stopamamandrak-21:hoce li biti veceras svrsavanja?Kako cemo kad su prostorije zauzete
:wink: ne volim u kolima obicno mi se neciji nos zalepi za staklomakimaki:Ozenjeni najvise vole u kolima, pa i ti kreni tim stopamamandrak-21:hoce li biti veceras svrsavanja?Kako cemo kad su prostorije zauzete![]()
bitno da imas iskustva 8)mandrak-21::wink: ne volim u kolima obicno mi se neciji nos zalepi za staklomakimaki:Ozenjeni najvise vole u kolima, pa i ti kreni tim stopamamandrak-21:hoce li biti veceras svrsavanja?Kako cemo kad su prostorije zauzete![]()
apotekarka:Muž je došao a deca još nisu zaspalaŠta sad?
Ma reci im da ce biti sutra reprizaapotekarka:apotekarka:Muž je došao a deca još nisu zaspalaŠta sad?
Sad gledaju Asteriksa.......yebote, zaspaću pre njih :?

apotekarka:apotekarka:Muž je došao a deca još nisu zaspalaŠta sad?
Sad gledaju Asteriksa.......yebote, zaspaću pre njih :?
Samo se pitam sto toliko cekas
pusti coveka, umoran, gladan sa puta, malo se istrosio na putu :wink: valjda ce ti se svrsiti uspesno ovo vece
Shef voli sex i rado ga se sećagost0707:Shefe poranio si. Ima li aktivnosti nekih mislim, ostavljas li nesto i za nas![]()