DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Opaaaa, nova sličica iz Chokolend-achokolada:Pazi sledeci put kako ulazis, moze srcka da te strefi.0077:Nisam očeeekivaosam iznenađet :shock:
![]()
mmmmljac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opaaaa, nova sličica iz Chokolend-achokolada:Pazi sledeci put kako ulazis, moze srcka da te strefi.0077:Nisam očeeekivaosam iznenađet :shock:
![]()
Samo ti nevidljiv si nam. 8) :wink:mandrak-21:8) mandrak stavio naocare i misli da ga ne vidite
A vi se pravite kao ne vidite i uzivajte pridruzicu se DSDS!!!
Sledeći put ulazim polako,zbog srčke... :wink:chokolada:Pazi sledeci put kako ulazis, moze srcka da te strefi.0077:Nisam očeeekivaosam iznenađet :shock:
![]()
Uh odkad je ta slicica tamo... Ne volis me vise pa ne gledas vise moj profil...DellBoy-011:Opaaaa, nova sličica iz Chokolend-a![]()
mmmmljac

Ne plači, slab sam na ženske suzechokolada:smrc, smrc... Dobro oprastam ti...

Od cega je liza?DellBoy-011:Ne plači, slab sam na ženske suze![]()
Evo ti lizu![]()
ako pogodiš - tvoja jechokolada:Od cega je liza?DellBoy-011:Ne plači, slab sam na ženske suze![]()
Evo ti lizu![]()

Ja bih chupa-chups od jabuke ili cole! A sta ti to imas?DellBoy-011:ako pogodiš - tvoja je![]()
ops: 
Baš to, ali držim u ruci, iza ledja, moraš da pogadjaš u kojoj je ako pogodiš - dobiješ lizu, ako promašiš.... videćemochokolada:Ja bih chupa-chups od jabuke ili cole! A sta ti to imas?DellBoy-011:ako pogodiš - tvoja je![]()
ops:
![]()

Jeste, ja ne volim da lažemchokolada:Hmmmmmmmm... U desnoj!![]()

Pa cekaj da poruckam lizu, kud si navro?DellBoy-011:ajde da se igramo još![]()

Šefu je sinoć pukla veza.chokolada:Otisao sef da pajki, nece da se igra. Samo da znas da ja necu hteti sutra!![]()

-Eva-:Dobro jutro! Oooooo, kako me leđa bole! Pretjerala sam sa aktivnostima vezanim za DSDS pa sam se ponovo okrenula monitoru. Ne valja pregoniti ni u čemu. Nešto su članovi utanjili sa postovima, možda su postali terenci...

Bolje je da neka druga drzi sefovu stvar u svojim rukama-Eva-:Dobro jutro šefe! Kakva je politička situacija u stranci? Stabilna? Samo tako, drži čvrsto stvar u svojim rukama! E, juče mi čupali živce (iz kičme), napravila sam nekakav pogrešan korak (pokret) i sada me boli mišić do ludila! Ono ti reče da znaš masirati?

A sta tek ja da kazem 8) .Ma znam da me ceka striptiz tacka pred ministarkama,al nijedna da me prvo nauci,nijedna da me prima a stranacki zadatak bi i te tako ispunio,DSDSdivlja-u-srcu:Ljudi kad ce moje VATRENO KRSTENJE?
Mislim, ja sam na listi, a niste me krstili jos??? A?
Ne moze to tako! I gde se sakrila Apotekarka, uopste je vise ne vidjam?![]()
Situacija je stabilna, šef ništa ne prepušta slučaju.-Eva-:Dobro jutro šefe! Kakva je politička situacija u stranci? Stabilna? Samo tako, drži čvrsto stvar u svojim rukama! E, juče mi čupali živce (iz kičme), napravila sam nekakav pogrešan korak (pokret) i sada me boli mišić do ludila! Ono ti reče da znaš masirati?