apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
Šta fali leđima, sve ti je usput :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako su to teske rechichokolada:Eh, kad ja dodjem svi pobegnu i niko nece sa mnom DSDS...![]()

ciao Dusho, moze masaza nista ne brini, imam carobne prste-Eva-:Dobro jutro! Oooooo, kako me leđa bole! Pretjerala sam sa aktivnostima vezanim za DSDS pa sam se ponovo okrenula monitoru. Ne valja pregoniti ni u čemu. Nešto su članovi utanjili sa postovima, možda su postali terenci...
:wink:Dobro nam dosla.Zaviri na sajt nase stranke:www.geocities.com/dsdsclubTeki:KUC KUC!!
začu se na vratima ...
ja sam jos stranački neopredeljena ,
da li bi mi neko pomogao ?
![]()

Dlakava_Strvina:Nešto nije uredu! :shock:
Radno vreme mi počinje u 8.00, ja se uspavao (i nije mi žao, baš sam sanjao super cave i svašta smo radili).
Ja došao u 10.20; Šef došao u 11.00; Kako je imao puno ulova na pecanju (ribolovac), častio u kafani sas ćevapi i pivetom...
Ovo mi je previše lepo da bi bilo stvarno! :?
![]()
![]()
mmm Čarobne riječi, čarobni prsti... sada bi mi dobro došla masaža na kraju radnog vremena, došao bi mi kao aperitiv pred ručak!gost0707:ciao Dusho, moze masaza nista ne brini, imam carobne prste-Eva-:Dobro jutro! Oooooo, kako me leđa bole! Pretjerala sam sa aktivnostima vezanim za DSDS pa sam se ponovo okrenula monitoru. Ne valja pregoniti ni u čemu. Nešto su članovi utanjili sa postovima, možda su postali terenci...![]()
![]()
:wink:
ma moze i posle rucka kao dizestiv ne pravim pitanje-Eva-:mmm Čarobne riječi, čarobni prsti... sada bi mi dobro došla masaža na kraju radnog vremena, došao bi mi kao aperitiv pred ručak!gost0707:ciao Dusho, moze masaza nista ne brini, imam carobne prste-Eva-:Dobro jutro! Oooooo, kako me leđa bole! Pretjerala sam sa aktivnostima vezanim za DSDS pa sam se ponovo okrenula monitoru. Ne valja pregoniti ni u čemu. Nešto su članovi utanjili sa postovima, možda su postali terenci...![]()
![]()

Dlakava_Strvina:Nešto nije uredu! :shock:
Radno vreme mi počinje u 8.00, ja se uspavao (i nije mi žao, baš sam sanjao super cave i svašta smo radili).
Ja došao u 10.20; Šef došao u 11.00; Kako je imao puno ulova na pecanju (ribolovac), častio u kafani sas ćevapi...
Ovo mi je previše lepo da bi bilo stvarno! :?
![]()
![]()
gost0707:ma moze i posle rucka kao dizestiv ne pravim pitanje-Eva-:mmm Čarobne riječi, čarobni prsti... sada bi mi dobro došla masaža na kraju radnog vremena, došao bi mi kao aperitiv pred ručak!gost0707:ciao Dusho, moze masaza nista ne brini, imam carobne prste-Eva-:Dobro jutro! Oooooo, kako me leđa bole! Pretjerala sam sa aktivnostima vezanim za DSDS pa sam se ponovo okrenula monitoru. Ne valja pregoniti ni u čemu. Nešto su članovi utanjili sa postovima, možda su postali terenci...![]()
![]()
![]()
![]()

Evo ove male stidljive, moraćemo polako sa njom :wink:Teki:KUC KUC!!
začu se na vratima ...
![]()
apotekarka:gost0707:ma moze i posle rucka kao dizestiv ne pravim pitanje-Eva-:mmm Čarobne riječi, čarobni prsti... sada bi mi dobro došla masaža na kraju radnog vremena, došao bi mi kao aperitiv pred ručak!gost0707:ciao Dusho, moze masaza nista ne brini, imam carobne prste-Eva-:Dobro jutro! Oooooo, kako me leđa bole! Pretjerala sam sa aktivnostima vezanim za DSDS pa sam se ponovo okrenula monitoru. Ne valja pregoniti ni u čemu. Nešto su članovi utanjili sa postovima, možda su postali terenci...![]()
![]()
![]()
![]()
Vas dvoje uzmite sobu :wink:![]()
E stvarno, izdajem jedan stančić, idealan za švalersku gajbu, posebam ulaz, zgrada, protočni bojler, dobar i jak krevet...šta ćeš više za dobar provod![]()
![]()
apotekarka:Najozbiljnije, evo upravo sam se sad vratila iz njega, udarila sam glanc, treba samo poneti svoje prezervative, sve ostalo ima![]()
zamisli pukne krevet prvo veche aaaaaaaaaa
:shock: :wink:Sve zavisi od gabaritagost0707:apotekarka:Najozbiljnije, evo upravo sam se sad vratila iz njega, udarila sam glanc, treba samo poneti svoje prezervative, sve ostalo ima![]()
Prvo proba nema zezanja![]()
:shock: :wink:

DellBoy-011:Evo ove male stidljive, moraćemo polako sa njom :wink:Teki:KUC KUC!!
začu se na vratima ...
![]()

apotekarka:Provereno! :wink:
E sad ako meni ne veruješ na reč, kupi kutiju ultra thina pa da proverimo, da ne bude posle kako apotekarka nešto laže i maže![]()
![]()
![]()
![]()

makimaki:Sve zavisi od gabaritagost0707:apotekarka:Najozbiljnije, evo upravo sam se sad vratila iz njega, udarila sam glanc, treba samo poneti svoje prezervative, sve ostalo ima![]()
Prvo proba nema zezanja![]()
:shock: :wink:
![]()

Može ples u ovoj apotekarkinoj gajbidadap:Dobro vece...![]()
Je l' neko za ples?![]()
Jesi li to zakljucao apotekarku u spajzu, da mozes malo da se druzis s nama?apotekarkin_muz:Ćušnuo sam jednu kutiju Durexa u fioku dole levo pored kreveta. Ko hoće da proverava čvrstinu kreveta ili čega već god ima fore još večeras, sutra se izdaje.
Ministre ostavi mi makimaki na miru, ona i ja sad rešavamo jedan ozbiljan računarski problem![]()

Ples uvek i svuda...DellBoy-011:Može ples u ovoj apotekarkinoj gajbidadap:Dobro vece...![]()
Je l' neko za ples?![]()
![]()
Pošto gajba?