DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gost0707:
-Eva-:
Dobro jutro! Oooooo, kako me leđa bole! Pretjerala sam sa aktivnostima vezanim za DSDS pa sam se ponovo okrenula monitoru. Ne valja pregoniti ni u čemu. Nešto su članovi utanjili sa postovima, možda su postali terenci...
ciao Dusho, moze masaza nista ne brini, imam carobne prste :lol: :lol: :lol: :wink:
mmm Čarobne riječi, čarobni prsti... sada bi mi dobro došla masaža na kraju radnog vremena, došao bi mi kao aperitiv pred ručak!

-Eva-:
gost0707:
-Eva-:
Dobro jutro! Oooooo, kako me leđa bole! Pretjerala sam sa aktivnostima vezanim za DSDS pa sam se ponovo okrenula monitoru. Ne valja pregoniti ni u čemu. Nešto su članovi utanjili sa postovima, možda su postali terenci...
ciao Dusho, moze masaza nista ne brini, imam carobne prste :lol: :lol: :lol: :wink:
mmm Čarobne riječi, čarobni prsti... sada bi mi dobro došla masaža na kraju radnog vremena, došao bi mi kao aperitiv pred ručak!
ma moze i posle rucka kao dizestiv ne pravim pitanje :lol: :lol:

Dlakava_Strvina:
Nešto nije uredu! :shock:
Radno vreme mi počinje u 8.00, ja se uspavao (i nije mi žao, baš sam sanjao super cave i svašta smo radili).
Ja došao u 10.20; Šef došao u 11.00; Kako je imao puno ulova na pecanju (ribolovac), častio u kafani sas ćevapi...
Ovo mi je previše lepo da bi bilo stvarno! :?

:D :!:

Ja ti kažem da je život lep a ti se nešto buniš... :D

gost0707:
-Eva-:
gost0707:
-Eva-:

Vas dvoje uzmite sobu :wink: :lol:
E stvarno, izdajem jedan stančić, idealan za švalersku gajbu, posebam ulaz, zgrada, protočni bojler, dobar i jak krevet...šta ćeš više za dobar provod :idea: :lol:

apotekarka:
gost0707:
-Eva-:
gost0707:
-Eva-:

Vas dvoje uzmite sobu :wink: :lol:
E stvarno, izdajem jedan stančić, idealan za švalersku gajbu, posebam ulaz, zgrada, protočni bojler, dobar i jak krevet...šta ćeš više za dobar provod :idea: :lol:

ti to ozbiljno ili...?!?!?!?!

makimaki:
gost0707:
apotekarka:
Najozbiljnije, evo upravo sam se sad vratila iz njega, udarila sam glanc, treba samo poneti svoje prezervative, sve ostalo ima :D

Prvo proba nema zezanja :lol: :lol: zamisli pukne krevet prvo veche aaaaaaaaaa :lol: :shock: :wink:
Sve zavisi od gabarita :lol:

Gabariti su za proveru, samo reci i eto mene pored tebe ionako treba DSDS zar ne :lol: :wink: :lol: :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back