DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
igrutin1:
Sinoc deca uspavala mene, umesto ja njih, a bas sam htela da se druzim.

Nemam funkciju, draga apotekarko. :( Valjda zato sto nisam redovna na sastancima, a nisam ni dovoljno inventivna da je sama smislim. Stoga, ako ste, u dosadasnjem radu i zalaganju, primetili da vam neka funkcija opako nedostaje, imenujte mene. Rado cu se prihvatiti svakog stranackog posla koji niko drugi do sada nije mogao/hteo da obavlja.
E prvo se mora proveriti sposobnost kandidata.Trazicu da mi te daju na par meseci probnog rada :idea:

apotekarka:
Evo, ko ne veruje, jel da je bolje kad ima još nekog?

3326933524159a4cbc26ca.jpg

ps:Igrutine, ni ne pomišljaj na to da nisi dovoljno inventivna da odrediš sebi funkciju, kad se samo setim one noći kad smo se onako kreativno bavili grupnjakom zar je to za bacanje?
Mogla bi da budeš na čelu ministarstva za grupni sex ili trojke
Mnogo mnogo je bolje kad ima nekog.Eto tebi treba neko ko ce te ususkati i ..... :oops: :oops: :oops: Na mene mozes slobodno racunati,da ti pravim drustvo,da nisi sama a mozda nesto novo i naucim,nikad se nezna :wink:

ilic73:
igrutin1:
ebi ga, nema... izgleda su promenili politiku i sve ostalo otkad je yahoo prisvojio geocities. Bilo me nekad tamo, al ta strana vise ne postoji. Tako da neeeema slike.... moracete da zamisljate...
NECU DA ZAMISLJAM :evil: Pa sefica marketinga ti daje primer a ti nista :!: E ja sam zauzeo dobru poziciju i cekam :shock: :shock: :shock:

Pa cekaces do petka i mozda koji dan duze u tom slucaju.. (kazem, dok ne dodje muz sa spravom). Pazi samo da do tada ne utrnes u toj poziciji koju si zauzeo.. onda neces biti nikom od koristi. :wink:

ilic73:
igrutin1:
Sinoc deca uspavala mene, umesto ja njih, a bas sam htela da se druzim.

Nemam funkciju, draga apotekarko. :( Valjda zato sto nisam redovna na sastancima, a nisam ni dovoljno inventivna da je sama smislim. Stoga, ako ste, u dosadasnjem radu i zalaganju, primetili da vam neka funkcija opako nedostaje, imenujte mene. Rado cu se prihvatiti svakog stranackog posla koji niko drugi do sada nije mogao/hteo da obavlja.
E prvo se mora proveriti sposobnost kandidata.Trazicu da mi te daju na par meseci probnog rada :idea:

Samo ću te blago potapšati po ramencetu i potsetiti da još nisi odđuskao onaj tvoj striptiz oko šipke :wink: :idea:
A onda ču dodati strogim (ali pravednim) glasom da je igrutin bila u stranci dosta pre tebe i da su njeni kvaliteti itekako provereni i to od strane apotekarkinog muza vlastoručno (nazovimo to tako) :wink:
Jesi se smrzo od matrijarhalnog autoriteta, a?
Kako mi se slaže uz posteljinu? :wink: :lol: :lol:

apotekarka:
Evo, ko ne veruje, jel da je bolje kad ima još nekog?

3326933524159a4cbc26ca.jpg

ps:Igrutine, ni ne pomišljaj na to da nisi dovoljno inventivna da odrediš sebi funkciju, kad se samo setim one noći kad smo se onako kreativno bavili grupnjakom zar je to za bacanje?
Mogla bi da budeš na čelu ministarstva za grupni sex ili trojke[/quote FARMACIJO,FARMACIJO,a posle prehlade,temperaturica,čaići...prehladićeš se...Sve mi neki žmarci niz kičmu idu kad te vidim...ovakvu...cccc :lol:

gost0707:
maja mala mama:
Odose gosti...
prehladila se jesam a i opet bih ako treba...
nazalost nema materijalnih dokaza ali verujte mi na rec...
pa dobro sad evo ja cu da te izlechim, moze :wink: :wink:
Zao mi je ali neko je vecto odradio i ja sam opet u formi :wink: ali interesuje me sta predlazes,da znam za sledeci put,zima je duga...

apotekarka:
Dadap, računam na tebe da pritisnemo gosn Ilića da se već jednom provrti golišav oko šipke :wink:
A i ti da izabereš neku lepu sličicu za profil i eventualno sajt :D
e ajde vec sam nestrpljiv, dve plave, ja u publici pa da se nauzivam, jel moram i lovu da kachim ili sam ministarski privilegovan, reci mi dusho. Shef reche da je dadap sad nasmejana, za tebe znam da jesi, jos da nasmejete mene i eto radosti :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back