Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.885
Имам нека друга посла сад. Мада, си у праву да нема пречих послова ни за једног Србина, од Србије. Но у овом часу још увек међу Србима има превие југословена и титоиста. .Zašto čekati? Treba odmah delovati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имам нека друга посла сад. Мада, си у праву да нема пречих послова ни за једног Србина, од Србије. Но у овом часу још увек међу Србима има превие југословена и титоиста. .Zašto čekati? Treba odmah delovati.
Svako jutro srpska pa ruska himna u svim školama i institucijama i pola sata obavezne fiskulture.

ne znam ali deca počinju da liče na malu retardiranu prasad.. 50 % dece do 7 godina ne zna da izvede skok unazad.. zakržljali atrofi..slušao sam dr koji priča o tomeidi u Zabelu ili Mitrovicu
tamo tako pocinju dani![]()
ne znam ali deca počinju da liče na malu prasad.. 50 % dece do 7 godina ne zna da izvede skok unazad.. zakržljali atrofi
skok.. ovaj kaže skokne skok ... znam da mislis na "kolut"
e da obavezno bih u parku roditelje koji decu ne teraju da se pentraju po drvecu
oglobio sa 3000din
skok.. ovaj kaže skok
to nije skok jer se telo ne odvaja od zemlje !
skok ili salto ... kolut je kolut ili premet unapred / unazad
je l znaš šta je skok unazad?
pa tako kaže.. e sad da je baš 50 % ..ne znam ..al veliki brojsad ti mene zahebavas d deca skakucu kao zecevi unapred ali ne znaju unazad ???
ako si na to mislio - povlacim gore pisano![]()
Tije l znaš šta je skok unazad?