Da pitam

To je fora da se odlepe jaajca :D
To da,ko zna njemu je svejedno za koji volan da sedne,navikne se.Onaj koji ne zna,daj mu sta hoces,ne vredi...
Ma ja inace bezim od kamiondzija, to su vecina totalni krkani i cobani. Uglavnom spavam negde sam, ali danas se sjebem i dodjem na pumpu, a mogao sam pored reke provesti prvi zmaj. A kad sam lud, ko me ****

Znam o cemu pricas,ja sam sofersko dete,a i sad radim sa brdom vozaca i masinista...jedan od 50 je normalan.
Nego,ne resismo za ovu razliku u godinama...
Meni je najveca razlika bila 15 (mladja),jeste bilo kratko ali..ne smem da se zalim,bilo je inspirativno.

Znam o cemu pricas,ja sam sofersko dete,a i sad radim sa brdom vozaca i masinista...jedan od 50 je normalan.
Nego,ne resismo za ovu razliku u godinama...
Meni je najveca razlika bila 15 (mladja),jeste bilo kratko ali..ne smem da se zalim,bilo je inspirativno.
Ma ja se najradje ne bi zenio, ali mozda i bi, valjda me ne bi ta zena maltretirala Znas kako one stalno unistavaju muske sa svojim zeljama, napravi ovo napravi ono. Ali koliko je meni poznato one najkasnije do 32 ostanu nepotrosene, ove iza toga su skoro sve sjebane u glavu, a ja ne bi da me takva otera u grob. Razumes o cemu pisem

Nema to veze sa godinama...Znam ih i u 20,30,i 45 sjebanih u glavu totalno.A imas bas mladih koje su zrele,pametne i pristojne....Malo ali ih ima.
Kad se dvoje slazu,nema tu pritiska sta ces da uradis ili ona,sve ide nekako samo svojim tokom.

Nema to veze sa godinama...Znam ih i u 20,30,i 45 sjebanih u glavu totalno.A imas bas mladih koje su zrele,pametne i pristojne....Malo ali ih ima.
Kad se dvoje slazu,nema tu pritiska sta ces da uradis ili ona,sve ide nekako samo svojim tokom.
Ma da i ja mislim tako.

Sta mislis jel kul zivot recimo imati neku koja ti prazni kohonese a ne moras ziveti s njom?

Back