sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
Ako neko npr ima 42 godine koliko bi on mladju zenu trebao da nadje? Jel velika razlika ako ona ima 25 npr?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PrevelikaAko neko npr ima 42 godine koliko bi on mladju zenu trebao da nadje? Jel velika razlika ako ona ima 25 npr?
E hvala ti. Moj muz i ja sa 12 godina razlike prelazimo granicu normale. Dosadno je biti normalan.Prevelika
Po mom misljenju sve sto je vise od 10 godina prelazi neku granicu normale
Unikati su uvek tu da se demantuje neka stvar ali u vecini slucajeva nije bas tako sjajno i bajno kao sto je tebi i tvom muzuE hvala ti. Moj muz i ja sa 12 godina razlike prelazimo granicu normale. Dosadno je biti normalan.
ajde molim teAko ti imas 42 a ona 25 to jeste previse . Ali ako ti imas 42 a ona 32,33,34,35 e to je vec neka normalna razlika. Klinka od 25 moze da ti bude samo avantura dok su ove posle 30 za ozbiljnu vezu,zrelije,iskusnije. Imam komsiju kamiondziju od 42 koji redovno dok je na putu ima sex odnose sa jednom od 26 .. Kaze da klinke nisu nizasta drugo nego za avanturu jer su pohotne,zeljne...
sinke pričaj nam o toj 25ogodišnjakinjiAko neko npr ima 42 godine koliko bi on mladju zenu trebao da nadje? Jel velika razlika ako ona ima 25 npr?
Zavisi kakav je on, da li je mladalacki nastrojen i zavisi kako on izgleda, na primer da li je sed.
Super, moze, to je u mladalackom duhu.A sta cemo ako se farba ?
A sta cemo onda sa borama ? Plasticne operacije ?Super, moze, to je u mladalackom duhu.
Bore mogu da budu muzevne. Vaznije od toga je da je zdrav.A sta cemo onda sa borama ? Plasticne operacije ?
Pricam o tome kako izgleda ; zar zenama ne smeta da seta "dekicu" pored sebe koji je pun bora i koji 'ladno moze tata da joj bude?Bore mogu da budu muzevne. Vaznije od toga je da je zdrav.
Na primer nekim devojkama je dosta vise da ih neko za'ebava nego hoce da ih neko drzi kao malo vode na dlanu i bas ih briga za izgled.Pricam o tome kako izgleda ; zar zenama ne smeta da seta "dekicu" pored sebe koji je pun bora i koji 'ladno moze tata da joj bude?
Ovde se prica o razlici u godinama ; zar tu devojku nije sramota da ide sa dedom ?Na primer nekim devojkama je dosta vise da ih neko za'ebava nego hoce da ih neko drzi kao malo vode na dlanu i bas ih briga za izgled.
53 godine razlike nije normalno ali nije svakome cilj da bude normalan. Imaju ljudi razlicite porive koje ja postujem. Vazno je da nisi ubica i da nikoga psihicki i fizicki ne maltretiras i da ne silujes nikoga.Ovde se prica o razlici u godinama ; zar tu devojku nije sramota da ide sa dedom ?
Evo npr. ova klinka o kojoj pisu mediji sto ide sa onim deda Milojkom ; to je tebi normalno ? Molim te kazi mi da se zezas ako mislis da je to normalno
M di velika, mogao si samo da je napravis
Kontam klinke se nevidjeno loze na kamiondzije u cetrdesetima
Ma pohotne znaju biti i ove starije. Meni vise odgovaraju pohotne, samo to ti kazes to je bolje ne zenitiAko ti imas 42 a ona 25 to jeste previse . Ali ako ti imas 42 a ona 32,33,34,35 e to je vec neka normalna razlika. Klinka od 25 moze da ti bude samo avantura dok su ove posle 30 za ozbiljnu vezu,zrelije,iskusnije. Imam komsiju kamiondziju od 42 koji redovno dok je na putu ima sex odnose sa jednom od 26 .. Kaze da klinke nisu nizasta drugo nego za avanturu jer su pohotne,zeljne...
Sinnke,a jel' udaras nogom tocak kad izadjes iz kabine?Kamion pilot, ne kamiondzija.
Ma nisam, ali voleo bi, bilo bi mi kul Bio sam zaljubljen pre pola godine, ali sam je morao otpilit i odljubiti se jer je htela da me radi. Tako da mi fali leptira na lopateajde molim te
kao da ima neke razlike između mene(ja sam ova +30 ) i i par mlađe
sve je to tu
bidiš da je otkinuo za nekom
treba ga podržati
sinke pričaj nam o toj 25ogodišnjakinji
A ne bas, ali da to je neki mutav trip. Ma nisam ti ja neki lik za kamione, znam toliko o njima koliko mi treba. Ja vise uzivam u tehnici voznje i na svaki se kamion naviknem. Jedino vidim razlike u krevetima, recimo MAN ima meni brutalan krevet itd. Ja vise radim taj posao sto stalno putujem daje mi slobodu. Inace moja prava ljubav je muzika.Sinnke,a jel' udaras nogom tocak kad izadjes iz kabine?
To je fora da se odlepe jaajcaA ne bas, ali da to je neki mutav trip. Ma nisam ti ja neki lik za kamione, znam toliko o njima koliko mi treba. Ja vise uzivam u tehnici voznje i na svaki se kamion naviknem. Jedino vidim razlike u krevetima, recimo MAN ima meni brutalan krevet itd. Ja vise radim taj posao sto stalno putujem daje mi slobodu. Inace moja prava ljubav je muzika.