Ala smo ih unistili ! Do moga...
Вала баш.
Ја не знам, људи овде јако воле да пљују по Бугарима, али узмимо њих за пример. Национални понос им је на нули, тога нема. Али имају државу која је прошла кроз два светска рата и кроз послератни период са свега неколико хиљада погинулих.
А колико је Срба погинуло? У Првом, око милион. У Другом, горе-доле отприлике исто толико, само што је ту главница побијена по логорима у НДХ, а не у рату. После рата, колико их је побијено због "сарадње са окупатором" и колико емигрирало? Па после, колико је окончало живот због оних за*ебанција са Информ-Бироом. Па 90-их, исто погибе пар десетина хиљада. И где смо сад, шта имамо од тога?
Бугарска је члан ЕУ и НАТО, а била је и аустроугарски савезник, и Хитлеров, и Стаљинов, и шта све не. А ми, "победили" Немце, "победили" Хитлера, рекли НЕ Стаљину, шта смо бранили, шта имамо од тога? Нацију подељену на педесет малих нација које се толико мрзе да "ратују" и преко интернета, а сами међу собом само чекамо неки повољни тренутак, па да се опет побијемо.
Као у оном вицу када је 1999. Лала ишао по свету, па видео Немачку која је изгубила од САД, па Јапан, па на крају дошао у Вијетнам и Ирак који су их "победили", па кад је видео ону беду тамо, јавља овим нашима "Предајите се, немојте ни да ратујете".