da li?

Pa da - baš te briga kad prođe situacija, kao po običaju :lol:
Što je ovaj dan pun iznenađenja ccc i nebe me citirao samo da bi odgovorio na temu :shock:
šo ste danas fini... a pa da, početak meseca, legle plate a? Sad je ona varijanta - što bi se hranio po ulici kad mogu u restoranu :lol: :lol: :lol:

majcheki:
šo ste danas fini... a pa da, početak meseca, legle plate a? Sad je ona varijanta - što bi se hranio po ulici kad mogu u restoranu :lol: :lol: :lol:
ebiga, ima se, moze se......prva tri dana......posle jedemo ispred dragstora.....trista grama parizera i pola leba......a ako me neko vidi, kazacu da snimamo skrivenu kameru.....opet:roll:

uh meni se to ne svidja ni da radim ni da vidim. ako sam bas na ivici umiranja, onda uzmem neku cokoladicu, i muljam onako sa uzivanjem. ali zato zvacem zvake non stop. je l se i to racuna?

sendivč iz pekare se lako pojede, ako ideš polako - stigneš i da uživaš u njemu 8)
inače, ne volim to, ali ako idem oko 19 h kod dragog koji me čeka gladan (da mu donesem sendvič) ondaK nemam vremena da jedem za šankom u pekari ....ili grisine, to je ok smazati napolju. Sve ostalo nosi rizik od fleka :P

za one koje ne znaju: vlažne maramice skidaju SVE, od vina do kečapa sa odeće, samo treba ODMAH reagovati!

8)

jao danas sam videla neko dvoje mladih i zarozanih u gsp - piju pivo iz limenke :?
grozota.

bonžita ili čoko-bananica, to je tek da preživiš, volim to da žvaknem...svakako ne bih ždrala ništa masno ulicom :?
ali mi nije gadno da VIDIM, ne razumem...valjda i ne viđam...mislim, sve je to u papiru i sa salvetom, ako neko proceni da mu je ok, neka mu je ok, šta se to mene tiče? :shock: Bar dok mu kupus i luk ne krenu da ispadaju i smrde po meni i mojoj okolini :lol:
Šta imam da mislim o tome? Vanish ne radi 100%, valjda to znaju :lol:

e..lenja pita pravi problem, spada joj prah šećer i kad sediš...ne bih se usudila, ne.

buhuahahaha ne da jedem usput nego i pijem pivo :twisted: buhuahahahaha

naravno velike stvari sa gomilom priloga koji mogu da iscure uvek odnesem kuci pa pojedem na miru
nije mi uopshte zadovoljstvo da se svaki sekund brishem, da ne bi izgledala kao prase

ovako kuci , mogu i da se valjam po majonezu, a da se niko od ovih blaziranih ne zgrozi nad prizorom :twisted:

a Toma je konza za usput !

Izbegavam da jedem usput. Uglavnom jedem pre nego sto izadjem iz kuce.
U hodu ne volim da jedem nesto od cega mogu da se umazem...npr. nupim neku pljesku,pa mi se oni zacini razlivaju svuda...
Inace ceo zivot sam u skoli za veliki odmor jeo burek. Nas nekoliko imalo je svoju buregdzinicu cuveni "Balkan" i "Zdravljak" i tu je burek bio ubica! To je bilo u osnovnoj skoli. Posle smo redovno posle grada isli kod "Sreza" (ili Srezoa fr.,kako su neki zvali,hehehe) gde je na burek dolazilo pola charsije.
Onda lepo kupimo burek i sedenmo i jedemo na miru.
Uglavnom gledam da sednem i jedem na miru. Jedino imam obicaj da kolace kupujem i jedem usput.

raindog:
ma "kod Tome" pekara tj bivshi centar :lol:

(hebe ga spominjao kao steciste "suhopicih" devojaka , shta god da je time hteo da kazhe :roll: )

kekekkeke :lol:
Suvopičaste-mršave, e ima jedan Alean Ford "Suha šljiva, trula kruška"

Rejdože, preporučam da objeduješ u Marineru u Skadarskoj ul.
Batali te instant pekare etc.
Najbolji fast food u gradu, rade i kućnu dostavu.
Prijatan tek ;-)

HeBePoBaTaH_:
kekekkeke :lol:
Suvopičaste-mršave, e ima jedan Alean Ford "Suha šljiva, trula kruška"

Rejdože, preporučam da objeduješ u Marineru u Skadarskoj ul.
Batali te instant pekare etc.
Najbolji fast food u gradu, rade i kućnu dostavu.
Prijatan tek ;-)

Toma je pljačkaš, neću više da jedem kod njega:evil:
deder, Hebe, daj još neku preporuku za dobru klpu u centru ;-)

Danas sam video nekog cigu kako razvlaci burek i gleda u izlog.
Mora da je bilo zanimljivo onima sa druge strane. To mi je vec bezveze.
Kad sam mnogo gladan, ne libim se da jedem i na ulici, boli me uvo sta ko misli. Ne jedem ko stoka, pa nemam zasto ni da se stidim. I ne virim u izloge.

da pitam: da li su vas učili da je nepristojno komentarisati nekoga ko jede (količinu npr)?
u stilu "koliko si (nečega) pojela, nisam mogla da verujem"
(od strane polupoznate osobe, u 19 h, a samo sam doručkovala tog dana i topre 9 sati,, i na posletku - ma koliko sam pojela? Nešto više od pola porcije je mnogo??? E, suhopičasta Srbijo :twisted: )

Ako nešto mrzim, to je merenje zalogaja :twisted:
Mogu bogaoca da pojedem, i u čemu je tačno TVOJ problem? Jbg, debela si, žao mi je, nije to zbog MOG jela :lol:

E, to je trebalo da joj kažem, možda 8)

živeo dakle, brz metabolizam, jedenje do besvesti i veseo duh :mrgreen:

Pravilo br.1
Ako ides negde, gde ces samo da isprljas zube, onda se najedi dobro kod kuce.

Pravilo broj 2
Ako nisi stigao da jedes kod kuce, onda ne idi tamo gde se hrane kao vrapci.

Pravilo br. 3
Ne vodi "vrapca sa sobom" .

:lol: ne vodi gejake na bački ručak :P
alien2.gif

ako su ipak tu, seti se da oni ne umeju da jedu pet jela i na kraju štrudle s makom - lepi im se za guzicu njanjavima što ne umeju da potroše to ko ljudi
seti se da u Kuršumliji ne znaju šta su knedle u supi niti domaća supa
a u Crnoj Gori prokuvaju koku - pa bace tu "vodu"
i da u nekim krajevima sve začine ZBIRNO zovu "trave" a celer i peršun su "belo korenje" :lol:
etoc!
alien1.gif

jedite dakle samo s onima koji u jelu uživaju podjednako kao i vi :P

Back