Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
majcheki:... jedete u hodu? Koliko često ručate dok hodate ulicom i šta mislite o ljudima koji to rade a kojih je sve više, čini mi se :wink:
pokusaj npr da te neko snimi kamerom dok jedes na ulici, pa posle pregledaj snimak:shock::shock::shock:......drugacije ces razmisljatiesperanca137:Naravno da jedem na ulici,sta cu kad sam gladna:shock: i zasto bi me bilo icega blamsvasta
Zar to nismo prevazisli jos u osnovnoj skoli![]()
Secam se da su moje drugarice jele ispred skolskog i cim vide nekog dasu koji im se svidja a one sendvic u kontejner - zali Boze hrane![]()
![]()
![]()
Mene to nije nikad tangiralo i uvek sam lepo ruckala na opste zaprepascenje mojih skolskih, jer su ortaci uvek stajali samnom i jeli "pljeskavice sa lukom" i naravno svi smo im se smejali kako su glupe.Tako je i danas.Zar cu trpeti gladna,jer sam na ulicijok brate,opusteno:-Phodam i jedem ili stanem pored mesta gde sam kupila i natenane njam,njam
![]()
g-rock:pokusaj npr da te neko snimi kamerom dok jedes na ulici, pa posle pregledaj snimak:shock::shock::shock:......drugacije ces razmisljati
esperanca137:u sto me nesto nasekiraaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
evo Marlon ce da me snimi pa cemo da ti pustimo da gledas
![]()
![]()
![]()
jedem uvek kad sam gladna i bas me briga dal neko snima ili ne![]()
g-rock:uuuuuuuuuuuuuuu, kako je tebi doooooooobrooooooo![]()
majcheki:... jedete u hodu? Koliko često ručate dok hodate ulicom i šta mislite o ljudima koji to rade a kojih je sve više, čini mi se :wink:
malecka:ponekad. kad mi se nesto ili mnogo klopa ili kad sam bash mnogo gladna... mada se trudim da izbegavam te akcije, jer je nezdravo.
jao cula sam za jednu pricu da je neki tip /pre pola veka je to bilo, istinita pricha!/ bio strasno zaljubljen u jednu devojku. a onda je video na ulici kako jede dok hoda i strasno se razocarao i nikad se nije ozenio...:shock:
pa sad vi, zenkice, vidite da li nam se isplati usteda u vremenu na taj nachin...![]()
marlon:Ovde razmisljamo o klopi u hodu....pa se neki sablaznjavaju. A Brizit Bardo isla ulicom i pusila....stalno![]()
marlon:Ovde razmisljamo o klopi u hodu....pa se neki sablaznjavaju. A Brizit Bardo isla ulicom i pusila....stalno![]()
majcheki:ufff... neću više nikad da jedem dok hodam - odustajem od svake potrebe i priklanjam se gladi, ako nije kasno.