Da li znamo sta ocemo?

Evo ovako, da sam na tvom mestu za početak bih se zadovoljio instalacijom srpske latinice u windowsu, i pozabavio se gramatikom i pravopisom.
Nemoj da shvatiš kao flejm, ovo je dobronamerni javni komentar :lol:
Baš sam tenkre ne?
joj da jes vala upravu si za ovo samo nemam bas nesto volju i zivce da se ispravljam samo kuckam i brzam uvek i sve manje i manje zivaca.. al upravu si :)

Nema veze tako sam i ja u početku, dobro ne baš tako ali loše u sv.sl :)

@tema: Ja znam da ne znam šta želim, i to je bolje nego da samo ne znam šta želim (a da mislim da znam)

Da tu si definitivno upravu ja isto tako ne znam sta bih, al makar znam sta ne bi... a o tome da je i koliko lose misliti da znas sta bi govori cinjenica da je sve vise isfrustriranog naroda.
Nego koliko znas ljudi da znaju sta oce ili da su zadovoljni?

to ti je onda jako dobra jedna osobina, i cuvaj je. Sta je problem onda sa vecinom zasto je ssvew manj i manje zadovoljnih? Znam da je losa situacjia i svasta se desava al ne treba gledati da ce biti gore i koliko moze biti. Sto se tice zelja moze da se uziva u malim stvarima zar ne?

Ybg samo treba biti svestan sta se desava u svetu i kako ljudi zive u bedi i s raznim boljkama..mislim znam i one koji shatro oce vise od zivota pa kao zabole ih za gladne u africi..al meni je najbitniji dusevni mir i sloboda

nope, cenim da je to samo mentalitet potrosackog drustva - bolje, brze, jace, novo, zanimljivo, instant zadovoljstva, sa sto manje muke i ulaganja... za mene je bolje neprijatelj dobrog, covek treba da zna koja mu je mera inace obavezno gubi tu trku sa samim sobom ranije ili kasnije.

Ybg samo treba biti svestan sta se desava u svetu i kako ljudi zive u bedi i s raznim boljkama..mislim znam i one koji shatro oce vise od zivota pa kao zabole ih za gladne u africi..al meni je najbitniji dusevni mir i sloboda

istina... da znas da si miran i da mozes mirno da spavas... na miru da provodis svoje vreme i tak. Da definitivno sa tim poredjenjem mogu da se osetim mnogo bolje samo kad krenem da razmisljam onda me tuga uhvati. Nekako mi se cini da ne razmisljati je najbolje resenje.

Back