smfgreat
Aktivan član
- Poruka
- 1.159
Uvek imamo potrebu za necim boljim, brzim, jacim itd i uvek ce te zelje biti. Da li cemo nekad biti zadovoljni i znati sta zelimo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj da jes vala upravu si za ovo samo nemam bas nesto volju i zivce da se ispravljam samo kuckam i brzam uvek i sve manje i manje zivaca.. al upravu siEvo ovako, da sam na tvom mestu za početak bih se zadovoljio instalacijom srpske latinice u windowsu, i pozabavio se gramatikom i pravopisom.
Nemoj da shvatiš kao flejm, ovo je dobronamerni javni komentar
Baš sam tenkre ne?
Nema veze tako sam i ja u početku, dobro ne baš tako ali loše u sv.sl
@tema: Ja znam da ne znam šta želim, i to je bolje nego da samo ne znam šta želim (a da mislim da znam)
Uvek imamo potrebu za necim boljim, brzim, jacim itd i uvek ce te zelje biti. Da li cemo nekad biti zadovoljni i znati sta zelimo?
da znaju šta hoće znam malo, zadovoljnih još manje
Ja uvek znam sta zelim i imam nove ideje svakodnevno..ali malo teze ostvarljive..na kraju mislim da cu se spakujem i bajsem oko sveta pa sta mi bog da
Evo ovako, da sam na tvom mestu za početak bih se zadovoljio instalacijom srpske latinice u windowsu, i pozabavio se gramatikom i pravopisom.
Nemoj da shvatiš kao flejm, ovo je dobronamerni javni komentar
Baš sam tenkre ne?
Uvek imamo potrebu za necim boljim, brzim, jacim itd i uvek ce te zelje biti. ?
Zadovovoljan sam zeljama i cemu stremim bez obzira sto je vecina neostvarljiva
I nikada vam nije dosta a pri tom subjektivno ne umete da procenite sta i koliko mozete..
Uvek je najgora stvar ona koja ti se desi u tom trenutku..
to ti je onda jako dobra jedna osobina, i cuvaj je. Sta je problem onda sa vecinom zasto je ssvew manj i manje zadovoljnih? Znam da je losa situacjia i svasta se desava al ne treba gledati da ce biti gore i koliko moze biti. Sto se tice zelja moze da se uziva u malim stvarima zar ne?
Ybg samo treba biti svestan sta se desava u svetu i kako ljudi zive u bedi i s raznim boljkama..mislim znam i one koji shatro oce vise od zivota pa kao zabole ih za gladne u africi..al meni je najbitniji dusevni mir i sloboda
u pravu si mudros' izlazi iz tebe, al' kako ćemo nesavršeni da shvatimo to dok se ne zae+bemo