Da li Vučić gubi samokontrolu?

Prvo sto je kod njega za pravu dijagnozu preokret ideoloski u politici od ultra nacionaliste do ldp nekadasnje ideologije i velikog Eu fanatizma. Ok da kazemo da je dobio ogromnu lovu za to, ali dobijaju i mnogi drugi pa se retko gde u svetu desi toliki ideoloski zaokret. Pricao hitlerove fasisticke govore za jednog 50, do coveka koji samo sto ne prizna Kosovo, mislim to je uradio samo polako na "rate" nas prirema i dovedjenje najvecih ekoloskih stetocina. Zamislite sta bi Av iz 95' pricao za ovi danas sto radi. Razapeo bi sebe. Ja sam 100 posto ubedjen da on prica sam sa sobom, ne zato sto je retardiran vec ogromna narcisiodnost koji ujutru sebi u ogledalo kaze Dobro jutro majstore.
Dodao bih jos ovo a smejacete s jer ste zaboravili. Da mu nije bilo Seselja i Tome, nikad ne bi bio na vlasti. Tjst pogotovu Tome i onih presudnih izbora 2012. Da su tad naprednjaci ponovo pukli od Dsa, mislim da bi se i on i Toma povukli iz politike. Dakle zapravo najvise su krivi zutaci. Zbog njih je napravljen Sns i zbog njih vlada ovoliko dugo. A Av je mozemo da pricamo da je lud, najveci lazov itd .. Jeste, ali je primer velikog politikanta. Zbacio Tadica preko Tome, Tomu odmah zbrisao i cak ujedinio glasove za sebe. Sns je nesto drugo, skup glupandera kojima Vucic vrlo lako manipulise, Vesic i Vulin mislim da drze sliku u sobi njegovu i da mal'te ne dr..ju na njega.Da Sns izadje sam bez njega ne bi prosao cenzus. Dakle kult je licnosti postao kao i Tito syo je bilo i to mu je cilj. Djindjic je bio inteligentniji, ali nikako veci politikant, sto govori kakav je to veliki manipulator i zao covek

Шизоје је изгубио додир са стварношћу. Његова јавна саслушавања и "држање буквице" непослушним подређеним, свађање са невидљивим противницима, атентати, зарицања, кур*ња... и онда ћућ на хоклицу ко ус*ани голуб, па опет нови круг јуначења. :namcor:

Паразити

Prilozi

• download (1).jpg
    download (1).jpg
    24,5 KB · Pregleda: 9
Kako vam se čini u zadnje vreme?

Molim samo ozbiljne diskutante; nemojte ovde da pišete isprazne apologetske objave ili neke u tome kako sam ja tek sad spoznao da je on nekakav 'šizoje' itd. Dakle, ozbiljno pitam, jer deluje da postoji nagla promena u njegovom ponašanju u javnosti.
To je sve relativno.
Da si pročitao ( ili drugi ovde ) barem zadnjih desetak objava od Branka Veljkovića na ''Pravda'' i , imao bi nekakav ''materijal'' za nastavak teme.

on nekakav 'šizoje' itd. Dakle, ozbiljno pitam, jer deluje da postoji nagla promena u njegovom ponašanju u javnosti.
ne moze to vecina da primeti, a zasto ne moze? jer ste vecina poremetili pamecu, to vidimo mi sa strane, van srbije

Новинар Миленко Васовић изјавио је данас да је колективни поремећај свести захватио велики део друштва и да је Александар Вучић успео да за деценију власти изазове поремећај памети код већине својих поданика.​

https://srbin.info/politika/vucic-p...nisu-uspeli-ni-komunisti-ni-fasisti-ni-turci/

Васовић је у интервјуу агенцији Бета казао да људи у Србији данас не знају да ли је одрицање од дела територије победа или пораз, да ли је лоповлук штетан по државу, да ли су ваздух и вода загађени ако су црни.
На питање да ли је председник Вучић успео да промени свест српског народа, с обзиром да је 2014. године рекао да ће му то бити најтежи посао, Васовић је казао да је најбољи Шешељев (Војислав) ученик успео да за деценију власти изазове поремећај памети код већине поданика, „да слуди многе који живот проводе у тумарању и да застраши добар део оних који би имали шта да кажу, али се боје линча“.
„Колективни поремећај свести захватио је велики део друштва који више не уме да расађује.

VUCIC LUD? NE NEGO STE VI! A VUCIC JE SAVRSENO NORMALAN HOHSTAPLER
„Уговор о извозу тартуфа и ракије у Кину вредан 0,5 милиона евра саопштава се као највећи привредни успех. Масер води највећи државни фонд, а Мићи печењари поверава највеће предузеће на Балкану. Службе безбедности чувају плантажу марихуане, а генерал полиције инвестира и продаје станове по Београду. Дипломе се купују, робијаш снима спот у школи… На све то долази чувено напредњачко – па шта?
==============
„Уместо да се кроз образовање, владавину права, јаке институције некако сузбија и неутрализује, напредњачке власти само подстичу подаништво. Гаје га као усев. Дакле, подаништво није циљ, већ средство за самовлашће, за стварање приче о непогрешивом ‘вођи’. А ‘вођа’, наравно зна куда ће с нашим новцима и шта ће с нашим животима. Кад буде испостављен рачун за ово доба које су оглодали губавци, он ће се вероватно придружити брату Кокези (Славиша) на каквом егзотичном острву, а сиротиња ће плаћати цех“, истакао је.

Poslednja izmena:
Kako vam se čini u zadnje vreme?

Molim samo ozbiljne diskutante; nemojte ovde da pišete isprazne apologetske objave ili neke u tome kako sam ja tek sad spoznao da je on nekakav 'šizoje' itd. Dakle, ozbiljno pitam, jer deluje da postoji nagla promena u njegovom ponašanju u javnosti.

Da, Vučić je znao da bude bezobrazan, ali ovo kako se ponaša prevazilazi značajno standarde koje je on sam postavio. Na državnoj televiziji ponašao se skoro kao primitivac u intervjuu koji ga je Zoza vodio, onda se ja TV Prva drao na voditeljku koja mu je naklonjena, pa mu se omaklo da kaže da u Srbiji nema nezavisnih medija sa nacionalnom frekvencijom i da ih sve finansira država, bez koje bi bili ništa. Pa onda kako je to što se Bajatović pojavio na N1 jako strašno do te mere da mora da leti iz vlade i samo zbog toga da se održava rekonstrukcija vlade, a možda i izbacivanje SPS-a u opoziciju.

Sve je jako čudno i ne odgovara njegovom nešto više kalkulantskom pristupu. Nešto se mnogo dublje krije ispod površine; postoji nešto, čini mi se, zbog čega bukvalno kipti od besa, da više ne može ni da pazi kako se ponaša i šta priča dok ide kamera i snimak u javnost, pa se ponaša bukvalno kao neki, da prostite na izražaju, drndadžija kome zapravo ništa nije po volji i kome cela Srbija samo smeta. E sad, šta se to događa?

Ovo su samo neke stvari koje sam ispratio; mogle bi se još neke dodati.
Sumnjam da baš gubi samokontrolu, verovatno mu je njegov PR savetnik za nastupe sugerisao da sad treba da se ponaša kao neki jak vođa.

Back