Da li Vučić gubi samokontrolu?

Да, написао си да не смемо да га бранимо на овој теми. Класичан хејтерски приступ - само пљувачи по њему могу да учествују.
Е то нећу, то је најмање што могу да учиним за њега!

Nisam samo to napisao. Zamolio sam sasvim jednako i pljuvače da produže dalje, ili da se suzdrže.

Sto je vise podvala i lazi, Aleksandar Vucic nama je sve drazi
Jel se konacno utvrdilo da li je uopste bio u JNA? Bilo pominjano neko bezanje preko zice ali nema ni jednu sliku iz vojske,zakletva,slika sa devojkom,dobro nije imao devojku ,sli sa drugovima to svi imamo. Pa kao bio i u Londonu?radio u gvozdjari. Ne znam sta da kazem. Imao sam pokojnog prijatelja,voleo da laze ali je verovao u svoje lazi,tako da smo ga tolerisali.

Jel se konacno utvrdilo da li je uopste bio u JNA? Bilo pominjano neko bezanje preko zice ali nema ni jednu sliku iz vojske,zakletva,slika sa devojkom,dobro nije imao devojku ,sli sa drugovima to svi imamo. Pa kao bio i u Londonu?radio u gvozdjari. Ne znam sta da kazem. Imao sam pokojnog prijatelja,voleo da laze ali je verovao u svoje lazi,tako da smo ga tolerisali.
Molim te kad slj put budes razmisljao, a ne pisao o Predsedniku, ustani.

Kako vam se čini u zadnje vreme?

Molim samo ozbiljne diskutante; nemojte ovde da pišete isprazne apologetske objave ili neke u tome kako sam ja tek sad spoznao da je on nekakav 'šizoje' itd. Dakle, ozbiljno pitam, jer deluje da postoji nagla promena u njegovom ponašanju u javnosti.

Da, Vučić je znao da bude bezobrazan, ali ovo kako se ponaša prevazilazi značajno standarde koje je on sam postavio. Na državnoj televiziji ponašao se skoro kao primitivac u intervjuu koji ga je Zoza vodio, onda se ja TV Prva drao na voditeljku koja mu je naklonjena, pa mu se omaklo da kaže da u Srbiji nema nezavisnih medija sa nacionalnom frekvencijom i da ih sve finansira država, bez koje bi bili ništa. Pa onda kako je to što se Bajatović pojavio na N1 jako strašno do te mere da mora da leti iz vlade i samo zbog toga da se održava rekonstrukcija vlade, a možda i izbacivanje SPS-a u opoziciju.

Sve je jako čudno i ne odgovara njegovom nešto više kalkulantskom pristupu. Nešto se mnogo dublje krije ispod površine; postoji nešto, čini mi se, zbog čega bukvalno kipti od besa, da više ne može ni da pazi kako se ponaša i šta priča dok ide kamera i snimak u javnost, pa se ponaša bukvalno kao neki, da prostite na izražaju, drndadžija kome zapravo ništa nije po volji i kome cela Srbija samo smeta. E sad, šta se to događa?

Ovo su samo neke stvari koje sam ispratio; mogle bi se još neke dodati.
je l' ti shvataš koliko je on sludeo narod da sad po mrežema ljudi otvaraju teme: Šta mislite da muči našeg predsednika, mnogo je nervozan?
Ubacio je, Slavene, i tebe u tu psihotičnu mašinu gde cela nacija čeka šta će reći posle dubokog uzdaha.

Ко би онда дискутовао Славене?
Ја нмг да издржим кад видим пљуваче а да не реагујем!

Šta ko bi diskutovao?

Ako nekoga ne zanima ozbiljna i konstruktivna diskusija, ne mora da piše ovde; niko ga ne tera. Ionako ima ovde cela hrpa tema koja su više za Svaštaru, nego ovaj potforum. Može, slobodno, po niima.

Dobro, šta prozivaš ljude?

Ako želiš da se na temi jave, možeš i da ih na pristojniji način pozoveš.
Ne znam sta mi porucujes tj. ne shvatam da sam ih *prozivao*...samo mi bilo mi cudno sto ih jos nema? (obicno se sjate gde god da su cim im neko negde pomene predvodnika)...zato sam iskopirao njihova imena koja sam nasao po razl. temama - ne znam zasto su im se imena ispisala onako podebljanim slovima plave boje (verovatno je nesto do *tehnike*-kako je namesten forum a o tome nemam pojma a i ne zanima me da se *obucavam* u takvim trivijalnostima).

A sta ta ruzna rec - *prozivati* inace i znaci u sadfasnjici, uvek me to zanimalo? To je valjda nesto iz *krimi* miljea uslo medju nas normalne ljude - kad sam nekad bio dete nastavnici bi nas prozivali u skoli (da vide ko je prisutan a ko ne) i to prozivanje je tada imalo cisto tehnicku svrhu... nije bilo nikakvo *prozivanje* sa sadasnjim odvratnim konotacijama?

Prvo sto je kod njega za pravu dijagnozu preokret ideoloski u politici od ultra nacionaliste do ldp nekadasnje ideologije i velikog Eu fanatizma. Ok da kazemo da je dobio ogromnu lovu za to, ali dobijaju i mnogi drugi pa se retko gde u svetu desi toliki ideoloski zaokret. Pricao hitlerove fasisticke govore za jednog 50, do coveka koji samo sto ne prizna Kosovo, mislim to je uradio samo polako na "rate" nas prirema i dovedjenje najvecih ekoloskih stetocina. Zamislite sta bi Av iz 95' pricao za ovi danas sto radi. Razapeo bi sebe. Ja sam 100 posto ubedjen da on prica sam sa sobom, ne zato sto je retardiran vec ogromna narcisiodnost koji ujutru sebi u ogledalo kaze Dobro jutro majstore.

Prvo sto je kod njega za pravu dijagnozu preokret ideoloski u politici od ultra nacionaliste do ldp nekadasnje ideologije i velikog Eu fanatizma. Ok da kazemo da je dobio ogromnu lovu za to, ali dobijaju i mnogi drugi pa se retko gde u svetu desi toliki ideoloski zaokret. Pricao hitlerove fasisticke govore za jednog 50, do coveka koji samo sto ne prizna Kosovo, mislim to je uradio samo polako na "rate" nas prirema i dovedjenje najvecih ekoloskih stetocina. Zamislite sta bi Av iz 95' pricao za ovi danas sto radi. Razapeo bi sebe. Ja sam 100 posto ubedjen da on prica sam sa sobom, ne zato sto je retardiran vec ogromna narcisiodnost koji ujutru sebi u ogledalo kaze Dobro jutro majstore.
I druga stvar, ima ogroman kompleks od Djilasa. Dva puta ga razbio u Beogradu

Back