Da li Vučić gubi samokontrolu?

bio moj rođak kod psihijatra Branislava Đorđevića iz Subotice, koji bude i u Novom Sadu na fakultetu i pitao ga za Vučića..dr mu dao 3 ili 4 dijagnoze..mada ne treba da budeš genije niti dr da sam proceniš da je Vučić psihički poremećena osoba..
predsednik nam je lud i jednostavno trebamo da prihvatimo to i da živimo sa tim
taj Dr Djordjevic je isto lud , a sin mu je kockar i narkoman leceni i ne zaleceni .....

AV je pogrešan čovek na pogrešnom mestu. Hteo je apsolutnu vlast celog života, ali on uopšte nije dorastao ni funkciji predsednika, ni premijera, čak ni ministra ili direktora. Onda je uspeo da se dokopa vlasti pa shvatio da nije uopšte lako biti na čelu i trpeti pritiske i spolja i iznutra i pokušavati da namiriš gladna usta svih onih koji su ti pomagali i podržavali te i kojima duguješ nešto.

Recimo, njegovo traženje podrške preko svojih podređenih u stranci i u medijima u slučajevima kada je išao na neke kritične pregovore i slične stvari jasno ukazuje da ga je strah i da krizira. Neko sa više talenta za tako važne funkcije bi reagovao mirnije, ali problem AV je što on nije taj talenat. On je samo ugrabio vlast na galamu a onda nije znao šta će dalje.

Čipuljčanin pokazuje da puca po šavovima.

Ja verujem da kada činiš zlo nekom, a posebno protiv čitave zemlje jedne, tvoje telo počinje da se gasi. Njegovo zdravlje se nije pogoršalo mentalno već vidljivo i fizički. Na svaki ispad se vadi sa "živela Srbija", krijući se iza zastave kao da mu je to nekakav štit. Ceo Beograd je u zastavama, pravi svesrpske sabore, pa ipak ne ide. Zoza jedan mu se zameri i fasada puca.

Čipuljčanin pokazuje da puca po šavovima.

Ja verujem da kada činiš zlo nekom, a posebno protiv čitave zemlje jedne, tvoje telo počinje da se gasi. Njegovo zdravlje se nije pogoršalo mentalno već vidljivo i fizički. Na svaki ispad se vadi sa "živela Srbija", krijući se iza zastave kao da mu je to nekakav štit. Ceo Beograd je u zastavama, pravi svesrpske sabore, pa ipak ne ide. Zoza jedan mu se zameri i fasada puca.
e to sa zatavama nisu Srbi izmislili znas , pogledaj kako je London sav u zastavama, kako je New York sav u zastavama......

Kako vam se čini u zadnje vreme?

Molim samo ozbiljne diskutante; nemojte ovde da pišete isprazne apologetske objave ili neke u tome kako sam ja tek sad spoznao da je on nekakav 'šizoje' itd. Dakle, ozbiljno pitam, jer deluje da postoji nagla promena u njegovom ponašanju u javnosti.

Da, Vučić je znao da bude bezobrazan, ali ovo kako se ponaša prevazilazi značajno standarde koje je on sam postavio. Na državnoj televiziji ponašao se skoro kao primitivac u intervjuu koji ga je Zoza vodio, onda se ja TV Prva drao na voditeljku koja mu je naklonjena, pa mu se omaklo da kaže da u Srbiji nema nezavisnih medija sa nacionalnom frekvencijom i da ih sve finansira država, bez koje bi bili ništa. Pa onda kako je to što se Bajatović pojavio na N1 jako strašno do te mere da mora da leti iz vlade i samo zbog toga da se održava rekonstrukcija vlade, a možda i izbacivanje SPS-a u opoziciju.

Sve je jako čudno i ne odgovara njegovom nešto više kalkulantskom pristupu. Nešto se mnogo dublje krije ispod površine; postoji nešto, čini mi se, zbog čega bukvalno kipti od besa, da više ne može ni da pazi kako se ponaša i šta priča dok ide kamera i snimak u javnost, pa se ponaša bukvalno kao neki, da prostite na izražaju, drndadžija kome zapravo ništa nije po volji i kome cela Srbija samo smeta. E sad, šta se to događa?

Ovo su samo neke stvari koje sam ispratio; mogle bi se još neke dodati.
Kad ga već vadiš iz frižidera svaki čas, kako nisi video zanoktice? To može da nervira ljude.....
Naravno, kod vučića to nije slučaj, nego je izašao iz domena seljačke psihologije i postao svetski državnik, a vama je bolje da pratite vučevića jer je on zadužen da poizbacuje izdajnike iz institucija što nema veze sa vučićem, pa vam je trud uzaludan....predati ste vučeviću na staranje...

Видео бих вас да морате да водите Србски Брод у овом тешком геополитичком тренутку, између Сциле и Харидбе, у овом часу геополитичког колапса, да покушавате да сакријете под камен Србију, кад вас сви притискају и кад сви насрћу на нас.

И уместо да народ то цени и, ако не може да му помогнемо, бар да му не одмогнемо, ви отварате овакве хејтерске теме!

Срећа што Александар толико воли Србе да би се борио за нас чак и кад би му сви Срби окренули леђа.

Видео бих вас да морате да водите Србски Брод у овом тешком геополитичком тренутку, између Сциле и Харидбе, у овом часу геополитичког колапса, да покушавате да сакријете под камен Србију, кад вас сви притискају и кад сви насрћу на нас.

И уместо да народ то цени и, ако не може да му помогнемо, бар да му не одмогнемо, ви отварате овакве хејтерске теме!

Срећа што Александар толико воли Србе да би се борио за нас чак и кад би му сви Срби окренули леђа.

Dule, pročitaj pažljivo šta sam napisao u početnih par redaka... :)

Dule, pročitaj pažljivo šta sam napisao u početnih par redaka... :)
Да, написао си да не смемо да га бранимо на овој теми. Класичан хејтерски приступ - само пљувачи по њему могу да учествују.
Е то нећу, то је најмање што могу да учиним за њега!

Kako vam se čini u zadnje vreme?

Molim samo ozbiljne diskutante; nemojte ovde da pišete isprazne apologetske objave ili neke u tome kako sam ja tek sad spoznao da je on nekakav 'šizoje' itd. Dakle, ozbiljno pitam, jer deluje da postoji nagla promena u njegovom ponašanju u javnosti.

Da, Vučić je znao da bude bezobrazan, ali ovo kako se ponaša prevazilazi značajno standarde koje je on sam postavio. Na državnoj televiziji ponašao se skoro kao primitivac u intervjuu koji ga je Zoza vodio, onda se ja TV Prva drao na voditeljku koja mu je naklonjena, pa mu se omaklo da kaže da u Srbiji nema nezavisnih medija sa nacionalnom frekvencijom i da ih sve finansira država, bez koje bi bili ništa. Pa onda kako je to što se Bajatović pojavio na N1 jako strašno do te mere da mora da leti iz vlade i samo zbog toga da se održava rekonstrukcija vlade, a možda i izbacivanje SPS-a u opoziciju.

Sve je jako čudno i ne odgovara njegovom nešto više kalkulantskom pristupu. Nešto se mnogo dublje krije ispod površine; postoji nešto, čini mi se, zbog čega bukvalno kipti od besa, da više ne može ni da pazi kako se ponaša i šta priča dok ide kamera i snimak u javnost, pa se ponaša bukvalno kao neki, da prostite na izražaju, drndadžija kome zapravo ništa nije po volji i kome cela Srbija samo smeta. E sad, šta se to događa?

Ovo su samo neke stvari koje sam ispratio; mogle bi se još neke dodati.
I dalje ga ne zanima šta ko misli i želi, ti, ja ili bilo ko. I dalje nema ni jedan dijalog sa političkim protovnicima, već iskljičivo drži monologe.
Pre neki dan je dobio nezgodno pitanje o bezbednosti u rudnbicima litijuma, pa je progurtao knedlu i rekao - sledeće pitanje.
I tako će da bude dok god u Srbiji ne postoji realna opozicija. To je naša najveća muka, što su oni koji bi da preuzmu vlast mnogo lošiji od njega.

Да, написао си да не смемо да га бранимо на овој теми. Класичан хејтерски приступ - само пљувачи по њему могу да учествују.
Е то нећу, то је најмање што могу да учиним за њега!
Kad te već plaća sitni delom od onoga šta mu daju iz EU, red je. Poštujem da se zalažeš sa gazdu.

Back