Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.896
sač je turska rečPire pa pod sacem
crepulja je srBska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sač je turska rečPire pa pod sacem
kako bez leba?Najviše volim krompir salatu sa lukom, sirćetom, malo soli i ulja, kao prilog uz tunjevinu.
Inače ga mogu jesti na sve moguće načine.
Kad ima krompira, onda hleb i ne jedem.
U mom kraju su zvali krompiraca...i dandanas ko zna sta volim,a napravi krompirusu,krompiracu,"burek sa krompirom"dobiva uzivo likeJa ga volim u krompiruši, što bi @Trust no one reko "burek sa krompirom"![]()
Još nisam sreo onoga ko ne voli krompir
Koliko vidim, čak ni na ovoj temio
Evo jedan receptić od krompira ne znam da li sam ga već pisala
Kljukuša
Narendan krompir pa iscijedjen, narendana glavica luka, par češnjeva bijelog luka, jedno jaje, so i biber.
Sve izmiješati i dodati kašiku, najviše dvije brašna, opet izmiješati i sipati u tepsiju u kojoj je vruća masnoća.
Peći dok se ne ispečeUz jogurt odlično, što tanje to bolje i hrskavije.
Ne, nema takav. Meso, sir su klasika. Nutela, plazma, eurokrem, banane - idiotizam.Ja ga volim u krompiruši, što bi @Trust no one reko "burek sa krompirom"![]()
Ispravila sam naslov. #partibrejker
A ja taman na ljutka, prije nego pročitahNe, nema takav. Meso, sir su klasika. Nutela, plazma, eurokrem, banane - idiotizam.
Krompirusa je prava rec.
![]()
burek je sa mesom, sa sirom je sirnicaNe, nema takav. Meso, sir su klasika.
Bravo!burek je sa mesom, sa sirom je sirnica![]()
MožeJesi li sigurna da sme da se jede i taj stari krompir sa korom? Da se isprzi na ulju
Takodje, uvek mogu da ga jedem...Ako nesto volim to je krompir i to spremljen u svim varijantama..
Probaj da proprzis malo sitno iseckane slaninice......Retko imam maslac a najbolje je zaliti nekim uljem u kom se przilo meso
Operes i ispeces u rerni sa ljuskom...nista lepse.Mrzim da ljustim krompir a volim da ga jedem. Dobijem upalu podlaktice
Samo je hobotnica visak, ja bih to dao mackama da ne smetaju dok jedemУ љусци преливен маслиновим, першуном и б. луком са старим, сланим сиром или из рерне са хоботницом када поприми укус хоботнице и постане розе. Ммм...
mmmmmmвангла купус салате уз то![]()
Danas cu da spremam ponovo ...
Ne bari se, samo izbusi i pospe vegetom i dobro naulji da može sirov cevap da lepo udje..mmmmmmmmm.............
Krompir prvo baris ili ne? Cevape proprzis ili sirove?
Daj neku smernicu, pomozi gladnima![]()
Ako prokomentarisem ovaj deo, banovace me....Ne bari se, samo izbusi i pospe vegetom i dobro naulji da može sirov cevap da lepo udje..
Naravno prilagodis malo cevap velicini krompira, tj rupe.![]()
Moracu da probam, mada je vec vidim i komad slanine preko krompira, i komad sira ili kackavalja pored cevapa u krompiru...pred kraj pecenja prelijes pavlakom za kuvanje i zapeces jos malo...
Predobro
Ako prokomentarisem ovaj deo, banovace me....