Danik
Autor Lošeg Života
- Poruka
- 16.012
Pusti mastu na volju ..ali u krompir samo cevapMoracu da probam, mada je vec vidim i komad slanine preko krompira, i komad sira ili kackavalja pored cevapa u krompiru...
Ili kajmak sa pavlakom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti mastu na volju ..ali u krompir samo cevapMoracu da probam, mada je vec vidim i komad slanine preko krompira, i komad sira ili kackavalja pored cevapa u krompiru...
Ili kajmak sa pavlakom...
Isto kao Trust, ne smem ništa da prokomentarišem.Ne bari se, samo izbusi i pospe vegetom i dobro naulji da može sirov cevap da lepo udje..
Naravno prilagodis malo cevap velicini krompira, tj rupe.
pred kraj pecenja prelijes pavlakom za kuvanje i zapeces jos malo...
Predobro
Ja obozavam kombinaciju slanine, kajmaka i krompira.Pusti mastu na volju ..ali u krompir samo cevap
Kiseli kupus ...opran pouljen i posut crvenom tucanom paprikomJa obozavam kombinaciju slanine, kajmaka i krompira.
I uz ovaj cevap-krompir verovatno kupus salata, ajvar ili kiseli kupus legnu idealno.
Isto kao Trust, ne smem ništa da prokomentarišem.![]()
Pa dobro burek je samo forma kao i pita..Ja ga volim u krompiruši, što bi @Trust no one reko "burek sa krompirom"![]()
nema pojma, kakva crna kora!?Jesi li sigurna da sme da se jede i taj stari krompir sa korom? Da se isprzi na ulju
na koliko stepeni peces i koliko dugo..ovo mi deluje ukusnoNe bari se, samo izbusi i pospe vegetom i dobro naulji da može sirov cevap da lepo udje..
Predobro
Na 180 oko 50 minuta prvo prekrijem drugom tepsijom ili folijom da se ne osuši krompir, vec da bude mekan i sočan a onda kad zalijem pavlakom pustim da se zapece na 200 jedno 10 do 15 min...na koliko stepeni peces i koliko dugo..ovo mi deluje ukusno![]()
da znas da cu da napravim ovo jelo..hvala na pojašnjenjuNa 180 oko 50 minuta prvo prekrijem drugom tepsijom ili folijom da se ne osuši krompir, vec da bude mekan i sočan a onda kad zalijem pavlakom pustim da se zapece na 200 jedno 10 do 15 min...
Prste da poližes
Probala ali krompir se raspadne kad krenes da stavljas kobasicu...i onda je raspad sistemanecu da komentarisem . necu.pretpostavljam da bi umesto cevapa legla i kobasica.srpska,sremska,kranjska ili neka druga.;i ja bi ipak taj krompir pripremio pre turanja kobasice- termicki bih ga obradio.mozda bi proces tada krace trajao ali bi uzitak bio veci.verovatno.
a ponfrot?Ja ne volim krompir, jedino čips mi je ok![]()
a ponfrot?
pire?
McDonalds?
nem me vučeš za jezikNe bari se, samo izbusi i pospe vegetom i dobro naulji da može sirov cevap da lepo udje..
Predobro
Ti misliš da sam ja neozbiljnanem me vučeš za jezik![]()
![]()