1208Letoo
Ističe se
- Poruka
- 2.685
Na sve nacine.Moje omiljeno krompir iz rerne sa slaninicom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sipam na kraju malo pavlake za kuvanje i zapečem do kraja.Na sve nacine.Moje omiljeno krompir iz rerne sa slaninicom
Najradije pire klasičan ali isto tako pire krompir mrkva ili krompir keljDa li jedete jela od krompira i Kako ga najčešće spremate?
Ako nesto volim to je krompir i to spremljen u svim varijantama..
Dajte ovde vas omiljenio recept za krompir
Ovo ne znam.. Nit bi mi palo na pamet al me interesuje receptVolim jela sa krompirom i pravim.Ovo su samo neka kojih sam se setila
- krompir salatu sa crnim lukom
- musaku od krompira i mesa
- krompir čorbu
- restovani krompir
-krompir pire
- krompir u ljusci sa slaninom
- kuvani krompir sa blitvom i belim lukom
- baren krompir sa sirom
-krompir sa pirincem?
-pekarski krompir
Mrzim da ljustim krompir a volim da ga jedem. Dobijem upalu podlakticeAko neko ima dobar recept za jelo sa krompirom, neka ga podeli sa nama i nastavi ovu temu
Konačno ontopic.Volim jela sa krompirom i pravim.Ovo su samo neka kojih sam se setila
- krompir salatu sa crnim lukom
- musaku od krompira i mesa
- krompir čorbu
- restovani krompir
-krompir pire
- krompir u ljusci sa slaninom
- kuvani krompir sa blitvom i belim lukom
- baren krompir sa sirom
-krompir sa pirincem
-pekarski krompir
Skoro sam otkrio da postoji ona sprava što ljušti krompir...Mrzim da ljustim krompir a volim da ga jedem. Dobijem upalu podlaktice
Pravo da ti kažem, ja krompir retko ljuštim. Imam četku uz pomoć koje ga temeljno operem i ta kora mi ništa ne smeta, a ni ljudima koji su jeli to što spremam. Niko nije primetio da je tu nešto višak.Mrzim da ljustim krompir a volim da ga jedem. Dobijem upalu podlaktice
Za mlad krompir, ok, nema koru, ali za onaj zimi bude velika mukaKad baš neću da filozofiram, pomešam odokativno kukuruzno brašno, malo griza, biber, alevu papriku, so, peršun, susam i šta dođe pod ruku još od začina, pa krupnije sečen krompir nego za pomfrit protresem u poklopljenom sudu sa tom praškastom mešavinom. Onda ide na pečenje tek poprskan uljem. Mislim da je ovo neka personalizovana varijanta pekarskog krompira.
Pravo da ti kažem, ja krompir retko ljuštim. Imam četku uz pomoć koje ga temeljno operem i ta kora mi ništa ne smeta, a ni ljudima koji su jeli to što spremam. Niko nije primetio da je tu nešto višak.
Dobro, onaj stariji zimski mora, ali npr. ovaj sad što je tek povađen iz zemlje... nema potrebe da se ljušti.
Mislim da ni ona nije štetna po zdravlje pa je u ovom pekarskom krompiru uglavnom ne uklanjam. Ni u pomfritu.ali za onaj zimi bude velika muka
Jesi li sigurna da sme da se jede i taj stari krompir sa korom? Da se isprzi na uljuMislim da ni ona nije štetna po zdravlje pa je u ovom pekarskom krompiru uglavnom ne uklanjam. Ni u pomfritu.
Za pire mora. Nije da izbegavam jer sam lenja nego stvarno protiv te kore nemam ništa.
Upravo je najstetnija.Mislim da ni ona nije štetna po zdravlje pa je u ovom pekarskom krompiru uglavnom ne uklanjam. Ni u pomfritu.
Za pire mora. Nije da izbegavam jer sam lenja nego stvarno protiv te kore nemam ništa.
Pomfrit najređe spremam, ali nisam primetila da se osećam drugačije zbog te kore.Jesi li sigurna da sme da se jede i taj stari krompir sa korom? Da se isprzi na ulju
Prvi put mi je da čujem da se krompir praši protiv klijanja. Lično sam ga prskala protiv zlatica, ali protiv klijanja ga ne prašimo.Pogotovo ako je krompir zaprasen protiv klijanja
Svakako ga oljusti.Pomfrit najređe spremam, ali nisam primetila da se osećam drugačije zbog te kore.
Prvi put mi je da čujem da se krompir praši protiv klijanja. Lično sam ga prskala protiv zlatica, ali protiv klijanja ga ne prašimo.
Da, to je neko nepisano pravilo... ali i dalje viđam odrasle ljude koji uz krompir jedu hleb.Kad ima krompira, onda hleb i ne jedem.