- Poruka
- 29.555
Бурек са сиромImamo li mi ovdje gibanicu? Ako imamo kako je zovemo?

Мала шала
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бурек са сиромImamo li mi ovdje gibanicu? Ako imamo kako je zovemo?
Бурек са сиром
Мала шала
znas da cetnicka znaci da ti mast curi niz bradu?Volim gibanicu onu što je zovu četnička..kajmak u gibanicu obavezno
to one potkovice?Види Скроз добра пекара ја сам узимао сарајевске пите са сиром,буреци са сиром,месом итд.... Много су добри
Ne ..znaci da je na 3 sprata i da ima kajmak pored siraznas da cetnicka znaci da ti mast curi niz bradu?
ne..karakteristika cetnicke je da je premasna.Ne ..znaci da je na 3 sprata i da ima kajmak pored sira![]()
Је су добре те прошли пут узео са сиром а било добро замашћено све ми маст цурила низ браду срећом имао стару мајцу за рад па се није приметилоto one potkovice?
sta znam..ja potkovicu ne smatram burekom
ali jesu dobre.
mora da su bile četničke potkovice, cim je curila mast kako tab tvrdiЈе су добре те прошли пут узео са сиром а било добро замашћено све ми маст цурила низ браду срећом имао стару мајцу за рад па се није приметило
imale i kokardu od testamora da su bile četničke potkovice, cim je curila mast kako tab tvrdi![]()
da..da..sve ima samo da bude kako ti kažešimale i kokardu od testa![]()