Da li vjerujete u medjunacionalnu i medjuvjersku ljubav partnera?

Pa ono desava se, ali mislim da sam malo rasista po pitanja zena. Ne volim crno i zuto, ne bih Albanku ozenio, gledam da bude slovenske krvi. Kod vere, pa slicno, mozda se ne bi slagali.

Da i to znaci da ne volis da mijesas gene??? A zasto ti smeta vjera po tom pogledu??? Na primjer ja sam slavenske krvi a ozenio bih Ruskinju, Srpkinju i druge Slavenke.

Crnkinje i azijske zenke mi se nikako ne dopadaju, ne privlace me uopste. Albanku necu jer ne volim bas Albance zbog KiM-a, ali ih ne mrzim sad da hocu da se bijem sa njima i ratujem, nego ih ne volim.
Sto se tice vere, ne mrzim nikog druge vere, muslimani su mi cak i ok jednim delom, ali opet kazem ne bi se slagali. Mozda bi to trajalo mesec-dva, kao neka veza, ali od braka nema nista. Posto sam religiozan, zbog toga se ne bi slagali i onda bi bilo svadja ko je u pravu. Ne bih mogao bas ni sa ateistom dugo da izdrzim, ako je neki radikalni ateista pa me takva zenska ubija u pojam kako gresim oko svojih stavova i uverenja i pokusava da mi nametne svoje uverenje. To se skoro uvek desava u vezama i brakovima. Zasto? Zato sto ljudi zele da od partnera naprave nekoga ko je isti kao on. Takav sam da preferiram nesto sto je moje nacionalnosti i slicne i iste vere. Mada takodje takav sam da se radije ne bih nikad zenio.

Crnkinje i azijske zenke mi se nikako ne dopadaju, ne privlace me uopste. Albanku necu jer ne volim bas Albance zbog KiM-a, ali ih ne mrzim sad da hocu da se bijem sa njima i ratujem, nego ih ne volim.
Sto se tice vere, ne mrzim nikog druge vere, muslimani su mi cak i ok jednim delom, ali opet kazem ne bi se slagali. Mozda bi to trajalo mesec-dva, kao neka veza, ali od braka nema nista. Posto sam religiozan, zbog toga se ne bi slagali i onda bi bilo svadja ko je u pravu. Ne bih mogao bas ni sa ateistom dugo da izdrzim, ako je neki radikalni ateista pa me takva zenska ubija u pojam kako gresim oko svojih stavova i uverenja i pokusava da mi nametne svoje uverenje. To se skoro uvek desava u vezama i brakovima. Zasto? Zato sto ljudi zele da od partnera naprave nekoga ko je isti kao on. Takav sam da preferiram nesto sto je moje nacionalnosti i slicne i iste vere. Mada takodje takav sam da se radije ne bih nikad zenio.
Shinko , ozeni ti neku iz svog plemena al da bude iz tvog sokaka.
Oni komsijski su vec sumnjivi ! :cool:

meni se to desilo sa pravoslavcem, nije mogao da prihvati činjenicu da je on religiozan, a da ja nisam, a nisam imala ni najmanju nameru da mu objašnjavam zašto mene generalno bilo koja religija ne zanima, ne nešto više poput ubeđivanja čiji je stav bolji i čije je uverenje ispravno..
dakle, okoreli vernici pripadnici bilo koje religije.. no. hell no.

Ne predstavlja mi prepreku ni nacija ni vera ako postoji ljubav.
Nisam vernik, bar ne u onom smislu kako se to tumači, verujem na neki svoj način u neki smisao, opšti univerzalni zakon i dok neko poštuje moje želje, shvatanja, način verovanja i ja njen nema problema, poštujem ali me ne zanima da budem nešto što nisam.
Svaka vrsta tog pritiska bi nas nepovratno udaljila.
Dramatične suprotnosti u tom smislu bi ipak dosta otežano funkcionisale.To se proteže na sve sfere života, pogled na svet.
Ipak, ako bih birao slovenski šarm odnosi malu prevagu.

Poslednja izmena:
Pitao bih vas muskarce i zenske, Da li vas boli uho sa kime cete se ozeniti i udati? Da li bas mora vasa buduci bracni partner biti iste nacionalnosti vjere kao i vi?

Sve moze dobro ispasti kad ljudi znaju mudro da postupaju,
religiozni ljudi uglavnom ne znaju ni sami sa sobom da izadju na kraj a kamoli sa partnerom drugacijih verovanja i ubedjenja, ali ...

To je rizik, ako ljudi znaju sta rade onda ok, no ako ne znaju i samo veruju da ce dobro ispasti, veoma brzo ce prilicno jako udariti glavom o neprobojni zid :)

ma bre vi prichate kao da se samo udajete i zhenite sa osobu koju volite

pa alo ti se zhenis ili udajesh sa drzavom, religijom, politichkim shvatanjima i najzda mnogobrojnu familiju

- - - - - - - - - -

i tachno ****** bi ja muslimanu ustajala u notj i kuvala i pekla da se pre sunca najede ili na svakom tjoshku imala bokal s vodom aj za piti nego da mozhe da perucka tabane i doope

ma bre vi prichate kao da se samo udajete i zhenite sa osobu koju volite

pa alo ti se zhenis ili udajesh sa drzavom, religijom, politichkim shvatanjima i najzda mnogobrojnu familiju

Ako neko nekog zaista voli onda nece biti problema pa makar jedan dolazi iz pakla a drugi iz samog raja,
a to sto se neko uzima iz interesa to nije moj problem, nek okusi malo gorke plodove svog neznanja pa malo nesto i nauci u zivotu :)

Back