- Poruka
- 3.616
Pitao bih vas muskarce i zenske, Da li vas boli uho sa kime cete se ozeniti i udati? Da li bas mora vasa buduci bracni partner biti iste nacionalnosti vjere kao i vi?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ono desava se, ali mislim da sam malo rasista po pitanja zena. Ne volim crno i zuto, ne bih Albanku ozenio, gledam da bude slovenske krvi. Kod vere, pa slicno, mozda se ne bi slagali.
Shinko , ozeni ti neku iz svog plemena al da bude iz tvog sokaka.Crnkinje i azijske zenke mi se nikako ne dopadaju, ne privlace me uopste. Albanku necu jer ne volim bas Albance zbog KiM-a, ali ih ne mrzim sad da hocu da se bijem sa njima i ratujem, nego ih ne volim.
Sto se tice vere, ne mrzim nikog druge vere, muslimani su mi cak i ok jednim delom, ali opet kazem ne bi se slagali. Mozda bi to trajalo mesec-dva, kao neka veza, ali od braka nema nista. Posto sam religiozan, zbog toga se ne bi slagali i onda bi bilo svadja ko je u pravu. Ne bih mogao bas ni sa ateistom dugo da izdrzim, ako je neki radikalni ateista pa me takva zenska ubija u pojam kako gresim oko svojih stavova i uverenja i pokusava da mi nametne svoje uverenje. To se skoro uvek desava u vezama i brakovima. Zasto? Zato sto ljudi zele da od partnera naprave nekoga ko je isti kao on. Takav sam da preferiram nesto sto je moje nacionalnosti i slicne i iste vere. Mada takodje takav sam da se radije ne bih nikad zenio.
ne mora,bitno da guta i kuvaPitao bih vas muskarce i zenske, Da li vas boli uho sa kime cete se ozeniti i udati? Da li bas mora vasa buduci bracni partner biti iste nacionalnosti vjere kao i vi?
Crnkinje i azijske zenke mi se nikako ne dopadaju, ne privlace me uopste. Albanku necu jer ne volim bas Albance zbog KiM-a, ali ih ne mrzim sad da hocu da se bijem sa njima i ratujem, nego ih ne volim.
Sto se tice vere, ne mrzim nikog druge vere, muslimani su mi cak i ok jednim delom, ali opet kazem ne bi se slagali. Mozda bi to trajalo mesec-dva, kao neka veza, ali od braka nema nista. Posto sam religiozan, zbog toga se ne bi slagali i onda bi bilo svadja ko je u pravu. Ne bih mogao bas ni sa ateistom dugo da izdrzim, ako je neki radikalni ateista pa me takva zenska ubija u pojam kako gresim oko svojih stavova i uverenja i pokusava da mi nametne svoje uverenje. To se skoro uvek desava u vezama i brakovima. Zasto? Zato sto ljudi zele da od partnera naprave nekoga ko je isti kao on. Takav sam da preferiram nesto sto je moje nacionalnosti i slicne i iste vere. Mada takodje takav sam da se radije ne bih nikad zenio.
Pa eto... ja sam musliman a volio bih upoznati na ovom forumu neku curu i nije mi vazno da li je ona muslimanka ili pravoslavka.
Pitao bih vas muskarce i zenske, Da li vas boli uho sa kime cete se ozeniti i udati? Da li bas mora vasa buduci bracni partner biti iste nacionalnosti vjere kao i vi?
ja sam srpkinja i samo srbina mogu voljeti
A ne mozes voljeti mene??? Sta mi fali?
kako da te volim kad goozicu peresh shlaufom umjesto da koristish toaletPapir
spisak bi se mogao nastaviti u nedogled
Sve moze dobro ispasti kad ljudi znaju mudro da postupaju,
religiozni ljudi uglavnom ne znaju ni sami sa sobom da izadju na kraj a kamoli sa partnerom drugacijih verovanja i ubedjenja, ali ...
To je rizik, ako ljudi znaju sta rade onda ok, no ako ne znaju i samo veruju da ce dobro ispasti, veoma brzo ce prilicno jako udariti glavom o neprobojni zidsta ti rece pa to je strasno.
To je rizik, ako ljudi znaju sta rade onda ok, no ako ne znaju i samo veruju da ce dobro ispasti, veoma brzo ce prilicno jako udariti glavom o neprobojni zid![]()
ma bre vi prichate kao da se samo udajete i zhenite sa osobu koju volite
pa alo ti se zhenis ili udajesh sa drzavom, religijom, politichkim shvatanjima i najzda mnogobrojnu familiju