Кулиража
Iskusan
- Poruka
- 6.129
Gothic Girl Mortisha:Ja ne verujem u magiju. Ja ZNAM da ona postoji. Iz prostog razloga shto sam imala mnogo, mnogo prilika da se u to uverim. Skoro da je to postalo porodichna tradicija. NE VERUJEM dakako da postoje razne vrste magije, to je podela koju su napravii ljudi. Magija je magija a od choveka zavisi kakva cje magija biti i u kakve cje svrhe sluziti. Naravno sve shto se u zivotu radi to se i vracja jer je vreme KRUG. Shto se tiche nechije tvrdnje da je magija dostupna svima - NIJE- neko jednostavno to ima u krvi a neko nema... A i dostupna je samo onima koji veruju. Jer "ako pokucash otvoricje ti se...". Itd. da sad ne prosipam svoju teoriju jer ne zelim da smorim. Prvi znaci za postojanje magije u nekoj osobi su: ochi (boja i izgled jabuchice, i zenica) i raspored mladeza na telu, kao i stisak pri pozdravljanju... Ali zaista ne bih to da objashnjavam nekome ko njosh nije dovoljno zreo da bi to prihvatio ili je isuvishe zatuccan vojim malogradjanskim zivotom. Ako nekoga zaista bude interesovalo, pojasnicju.![]()

Ljudi dosta je bilo sa time.
Ja znam da magija postoji a dokaza nemam ili me mrzi da iznosim. NE lupajte vise svasta i pustite ovu temu da polako ode u zaboravvvvv.
@Alexandra9
Pa vidis nekome i udar groma jos uvek izgleda kao Bozje delo ili delo vestice, a tek deja vu