Da li verujete u magiju ??> :-/

• Začetnik teme Začetnik teme d4ch4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gothic Girl Mortisha:
Ja ne verujem u magiju. Ja ZNAM da ona postoji. Iz prostog razloga shto sam imala mnogo, mnogo prilika da se u to uverim. Skoro da je to postalo porodichna tradicija. NE VERUJEM dakako da postoje razne vrste magije, to je podela koju su napravii ljudi. Magija je magija a od choveka zavisi kakva cje magija biti i u kakve cje svrhe sluziti. Naravno sve shto se u zivotu radi to se i vracja jer je vreme KRUG. Shto se tiche nechije tvrdnje da je magija dostupna svima - NIJE- neko jednostavno to ima u krvi a neko nema... A i dostupna je samo onima koji veruju. Jer "ako pokucash otvoricje ti se...". Itd. da sad ne prosipam svoju teoriju jer ne zelim da smorim. Prvi znaci za postojanje magije u nekoj osobi su: ochi (boja i izgled jabuchice, i zenica) i raspored mladeza na telu, kao i stisak pri pozdravljanju... Ali zaista ne bih to da objashnjavam nekome ko njosh nije dovoljno zreo da bi to prihvatio ili je isuvishe zatuccan vojim malogradjanskim zivotom. Ako nekoga zaista bude interesovalo, pojasnicju. :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ljudi dosta je bilo sa time.
Ja znam da magija postoji a dokaza nemam ili me mrzi da iznosim. NE lupajte vise svasta i pustite ovu temu da polako ode u zaboravvvvv.
@Alexandra9
Pa vidis nekome i udar groma jos uvek izgleda kao Bozje delo ili delo vestice, a tek deja vu :lol:

Кулиража:
Gothic Girl Mortisha:
Ja ne verujem u magiju. Ja ZNAM da ona postoji. Iz prostog razloga shto sam imala mnogo, mnogo prilika da se u to uverim. Skoro da je to postalo porodichna tradicija. NE VERUJEM dakako da postoje razne vrste magije, to je podela koju su napravii ljudi. Magija je magija a od choveka zavisi kakva cje magija biti i u kakve cje svrhe sluziti. Naravno sve shto se u zivotu radi to se i vracja jer je vreme KRUG. Shto se tiche nechije tvrdnje da je magija dostupna svima - NIJE- neko jednostavno to ima u krvi a neko nema... A i dostupna je samo onima koji veruju. Jer "ako pokucash otvoricje ti se...". Itd. da sad ne prosipam svoju teoriju jer ne zelim da smorim. Prvi znaci za postojanje magije u nekoj osobi su: ochi (boja i izgled jabuchice, i zenica) i raspored mladeza na telu, kao i stisak pri pozdravljanju... Ali zaista ne bih to da objashnjavam nekome ko njosh nije dovoljno zreo da bi to prihvatio ili je isuvishe zatuccan vojim malogradjanskim zivotom. Ako nekoga zaista bude interesovalo, pojasnicju. :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ljudi dosta je bilo sa time.
Ja znam da magija postoji a dokaza nemam ili me mrzi da iznosim. NE lupajte vise svasta i pustite ovu temu da polako ode u zaboravvvvv.
@Alexandra9
Pa vidis nekome i udar groma jos uvek izgleda kao Bozje delo ili delo vestice, a tek deja vu :lol:
Pa kada samo bleje u tv i citaju neku zutu stampu... knjigu u ruke ne uzimaju...
ma bedak...

Naravno da verujem bre.
I bockam lutkice i plišane mede
i stojim na raskrsnici uvek u ponoć u sred nacrtanog pentagrama sa svećom
i čekam sabah sa šejtanom
stanem gola pred ogledalom i mrmljam stairway to heaven unatrag
i čuvam čukun-ukun-babine mladeže pod jastukom.
i vezujem čvorove, i mešam travke u kazanu
i jedem gulaš od bradavica.
i pijem krv jednoroga
Ma verujem, bre u magiju
:cool:

Cao, da li znate nekog ko skida crnu magiju, a da je iz Beograda ili u blizini?
Imam probleme, bila bih vam zahvalna kad biste mi dali kontakt nekog proverenog.
Pisite mi na privatnoj poruci.
Hvala.

Da l' je moguce da ljudi i dalje veruju u ovo? :dash:

Uf kako ste vi lep izvor prihoda nekom komedijashu niste ni svesni... :roll:

Vidi, ja cu da ti pomognem, al' morash da budesh razumna...

Znachi prva stvar, crna magija ne postoji.

Jedina "magija" koja postoji u zivotu i donosi rezultate je naporan rad.

E sad... imash dve vrste problema... reshive i nereshive... ako je od ovih prvih, potrudi se i reshi ga... ako je od ovih drugi... najbolje shto mozesh da uradish je da se pomirish sa tim i terash dalje...

To je to, eto ti sva magija... :lol:

Aj u zdravlje...

Kod mene, ovam' na jug je rasprostranjena crna magija i svakakve bajalice i madjije...Ja licno ne verujem u to, ali kazu neki ljudi da su posledice izazvane crnom magijom stvarni.

Meh, lupaju gluposti... vidi, postoji u psihologiji neshto shto se zove plasibo efekat... to ti je najjednostavnije recheno uticaj tvoje podsvesti... znachi, ako ti verujesh u ta sr*nja tipa crna magija, i ako josh gore verujesh da te neko tako zacharao, mozda ce zaista i da krenu da ti se dogadjau loshe stvari... al' to nije jer ti neko bacio magiju... nego si se sam sebi posr*o u zivot jer si razmishljao u tom pravcu... realno. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back