mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
a ja cu da porastemErnesto_Che:QchCK*a:mortishaaa:a inace ostajem pri svom da te nista ne razumem 8)
Polako, shvatices :wink:
to se kaze: kad porastes kasce ti se samo! :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja cu da porastemErnesto_Che:QchCK*a:mortishaaa:a inace ostajem pri svom da te nista ne razumem 8)
Polako, shvatices :wink:
to se kaze: kad porastes kasce ti se samo! :wink:
lady_^:*ja lichno Znachi swaki put omanem u pisanju, brzina 8) 8) 8)
Luc:d4ch4:Evo naprimer shta se meni deshavalo...
odem pre par dana da kupim topli sendvich i odaberem dodatke od kojih je jedan bio krastavac, i devojka pochne da ga trpa dodacima i dodje do salate i ja se zamislim u sebi i kazem ma ipak bih hteo paradajz i gledam kako devojka ladno stavlja paradajz, pa joj kazem da sam rekao krastavac ali da nema veze, a ona meni da sam rekao da hocju paradajz...
isto idem ja u grad taxijem i setim se da bi bilo bolje kad bih mogao ovde da stanem a taxi staje i ja ono kao izqliram platim i izadjem....
![]()
![]()
![]()
Mozda imas neke cool moci. Ajd' ucini da budem milioner, platicu ti 100.000. (Mozda je to telepatija BTW.)
Radovan072000:E ja sam sad lepo procitao svih 19 strana ove teme. Ja licno verujem u magiju. Mada nesto na Tv-u je preterano , ali to je ucinjeno bez nekog znanja o celoj stvari i u cilju poboljsanja zanimlivosti. Druga stvar, neko je pomenuo pomeranje stvari i deja-vu. Za obe stvari postoji naucno objasnjenje: "pomeranje stvari" se zove telekineza. Sada ako neko uzme enciklopediju i procita o telekinezi sve ce mu biti jasno. Deja-vu je po psiholozima "trenutno prisecanje potisnutih secanja na vrlo slicne ili iste dogadjaje koji su se mozda desili u snu ili na javi". Pa svako od vas je bar jednom bio u onom tripu: zar mi se to nije vec negde desilo.
Ja sam ateista i sve ateiste pozdravljam :wink: , ali isto nemam nista protiv drugih religija i postujem ih, i mislim da stvarno nije bitno ko u sta veruje to je necija licna stvar.
LPhoklica:ja verujem u magiju...broja 7
desi mi se toliko puta da vidim taj broj da se cak i malo uplasim... :shock:
To sto ti je drugarica ispricala, grdno je pogresila.Foolish:A sto se onog "ovo se vec desilo tice" reci cu vam sta sam cula od drugarice,znaci ovo ne tvrdim jer sam samo cula o tome...ona kaze da se "ovo se vec desilo" javlja zbog toga sto jedno oko brze prima informacije od drugog (u pitanju su djelici sekunde) tako da kad i drugo oko primi informaciju mi sticemo utisak vec vidjenog....
Da li je to od Benedikta? (: Zar nisi malo preterao? Gde mene moze neko da vreba?sssm:To je vrlo opasan put i DJAVO nonstop vreba sa svojim sledbenicima - omoguci ti nesto da bi vremenom postao njegov covek!