Black_Swan:
Pa onda ni ja ne pripadam ni jednoj crkvi...ali opet verujem u Boga(kako ga ja shvatam)....samo sam rekla da crkva tvrdi da su vestice satanine sluge... Nije da ja bas to mislim,ali sta su uopste vestice???
Pa rekla si da i ti to isto mislis :wink: ja sam to vec rekla... Sto se tice Boga, tu smo negde
Black_Swan:
Postoji magija,i ja mislim da to nije nista neobicno niti cudno,ali mislim da nije dobro petljati se u to jer kao sto je neko rekao "sve se vraca".......A babaroge? :? :? :? Sta je sad pa to???
Pa vidis, mnogima jeste cudno.. jer zapravo, niko nije dokazao da postoji.. pa pobogu..

a i za babaroge sam vec rekla :wink:
Black_Swan:
Isto tako ja vesticarenje(koje je u americi posao zapravo-samo sto su kod njih to satanisti)ne smatram "zakonskim poslom" vec samo opet jedna cinjenica....pa pobogu u Americi je sve moguce...
vracarenje = posao = satanist

:? :?
Black_Swan:
Onda:Vestice sigurno nisu kao Sabrina ili one tri glupache iz cari....ma daj,ja to nisam rekla,vec samo da se svi loze na to:"bicu vestica,ajde da pravimo ljubavni napitak,sanjala sam to i to,gledaj mi u solju i bla bla bla"....to su napaljene devojcice.....
Pa ni ne gledam TV....samo komp i nista vise tako da si neke zakljucke prerano donela(u vezi mene)...
Kako mozes da kazes da nisu kao Sabrina ili kao ove iz cari, kad ni sama ne znas kakve su ni ko su.. :? ne kazem da su takve, rekoh vec da smatram da vestice nisu nikakva posebna "vrsta"... Sanovi i solje nemaju veze sa magijom!!!!

Izvinjavam se ako sam te uvredila! Samo sam tebe citirala, jer si ti nesto rekla sto me je navelo da pomislim da gledas :wink: opet se izvinjavam ako sam te time uvredila! uostalom to se nije odnosilo samo na tebe, vec na sve koji gledju TV (ti tu ne pripadas, sorry) :wink:
Black_Swan:
Dalje

a i ako jesi ateista neka vera postoji,vera u sebe,u ljubav(sto je po meni hriscanstvo tj Bog je za mene ljubav),nekako mi je neshvatljivo da prihvatas samo naucno dokazane stvari....pa i nauka ce dokazati jos nesto....
hm.. nauka ce dokazati jos nesto?? ne razumem tu recenicu

Vidis, isto tako je nekome ne prihvatljivo da ti verujes u nesto u sta nisi ni 50% sigurna da postoji? Zasto moras verovati u tako nesto? Naravno da postoji vera, ali vera u sebe i u Boga nije isto! Vera u ljubav???? :? :? :? :?
Black_Swan:
Ne podrzavam sekte...pa sta tu nije jasno???Ne podrzavam one koje ispiraju mozak i teraju ljuda da cine ubistva itd....sad ne znam imena svih sekti pa da ti nabrajam...
To sam pitala jer si rekla da ne podrzavas NEKE sekte.. sto je razlicito od ovoga sad recenog.. Kad kazes neke, to znaci da neke i Podrzavas :wink:
Black_Swan:
Boga treba naci u sebi-vec sam rekla i opet ponaljam....evo ja ga trazim....

no dobro..
Black_Swan:
Za groblje znam na koje mislis i bas je lepo tamo,zar ne?Nimalo strasno....ponekad tuzno....
Ma super je groblje

c c c.. ali znas koji sam ja debil, ja obavezno kad smo na pocetku groblja (a obicno je u toku neka sahrana) se pocepam od smeha, sve vreme kad idemo ja sam ozbiljna, ali tamo.. ne znam

jao.. kad me je jedan covek pitao gde je ona crkvica, kako da stigne do nje (isli smo drug i ja, a on prvi put isao kroz groblje, pa nije znao da kaze), a ja posaljem tog coveka negde pogresno, rekla sam mu da samo ide na dole.. ko zna gde je izasao..

strasno..
POZ