Edmund
Poznat
- Poruka
- 7.102
Čekamo da u USA bude vrijeme za uključenje dopisnikaCekamo da se na temi pojave najveci pljuvaci Bratstva i Jedinstva na forumu. Npr. dokazani diplomirani strucnjak pljuvanja po Bratstvu i Jedinstvu @Casual Observer![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekamo da u USA bude vrijeme za uključenje dopisnikaCekamo da se na temi pojave najveci pljuvaci Bratstva i Jedinstva na forumu. Npr. dokazani diplomirani strucnjak pljuvanja po Bratstvu i Jedinstvu @Casual Observer![]()
Jednakost je laž. Da živiš zajedno sa tom braćom odma bi promenio mišljenje.Verujem da su svi ljudi braća.
Hahahaha ljudi vidite Zboraš, hahahaha smejte mu se, kakav gubitnik, on i njegov seljak Ljotić, isti ko i svaki drugin Srbin hahahaha.Ne, nisam lud. Samo ZBOR![]()
Đe si brojač.Kolko sam danas napiso postova jes brojo?Ti si Hrvat? Instikti me nisu lagali onda ako je istina.
Obični si shill bez života. Eto da napravim odma predrasudu bez srama.Đe si brojač.Kolko sam danas napiso postova jes brojo?
Tebi bi više odgovaralo da sam Hrvat?
Super.Ti nemaš pojma kolko sad osjećam bol u donjem dijelu leđa zbog tvog mišljenja o meni.Obični si shill bez života. Eto da napravim odma predrasudu bez srama.
Nije tebi baš dobro…Tренутно најважнија ставка није да ли си Србин, већ да ли ниси ћаци или јеси. Кад се упознајеш на друштвеним мрежама, такође можеш бити отписан у старту, ако си ћаци.
Форма братства постоји, мада се ту меша и земљаштво и локал патриотизам.
Oplakuješ svoju tzv “SFRJ”? Slobodno.Cekamo da se na temi pojave najveci pljuvaci Bratstva i Jedinstva na forumu. Npr. dokazani diplomirani strucnjak pljuvanja po Bratstvu i Jedinstvu @Casual Observer![]()
Puna je krstarica takvih bisera.Nije tebi baš dobro…
Bilo bi dobro! Ne znam zašto, ali bilo bi dobro.Đe si brojač.Kolko sam danas napiso postova jes brojo?
Tebi bi više odgovaralo da sam Hrvat?
Dobro je rekao. Ali, to ne poriče postojanje naroda.Što kaže Ilarion Alfejev, Hristos se raspeo za svakog čoveka, za svakog Adama!
Nema onda tu naroda, nacija ni ćacija...
Narodi u smislu nacionalnih država su nastali tek od francuske revolucije na ovamo.Dobro je rekao. Ali, to ne poriče postojanje naroda.
Do tebe je.Jednakost je laž. Da živiš zajedno sa tom braćom odma bi promenio mišljenje.
Nisam spomenuo jednakostJednakost je laž. Da živiš zajedno sa tom braćom odma bi promenio mišljenje.
Da li verujete u Bratsvo i Jedinstvo Srba?
Ko, kada i gde vas je naucio da verujete u Bratsvo i Jedinstvo Srba?
Da li mislite da su svi Srbi deca koja ce vam donositi ljubicice, sreca, sreca, radost; svi Srbi su moja braca, zivelo Bratsvo i jedinstvo mali srpski pioniri?![]()
Mnogo je naroda koji nemaju državu pa postoje.Narodi u smislu nacionalnih država su nastali tek od francuske revolucije na ovamo.
Njegovim naslednicima bolje stojiAlle Menschen werden Brüder.... Zastarela ideja.
počastvovan samSuper.Ti nemaš pojma kolko sad osjećam bol u donjem dijelu leđa zbog tvog mišljenja o meni.
Oprosti ako nisi na to mislio, ali kako najpravilnije tumačiti to što si napisao?Nisam spomenuo jednakost