Da li želite da živite u Alta državi?

Zasto je uopste ovo uradjeno sada?

Mogu samo da nagađam.

1. Vide da se bliži kraj vlasti pa uzimaju dokle mogu.

2. Pisala sam na drugom potforumu, na post niko nije odgovorio.

Sasvim slučajno sam otkrila da EPS ima još "dve sestra firme" možda i tri. Kopiram svoj post:
Да ли сте знали да ЕПС има своју "сестра фирму"? Ја до малопре нисам знала. Јуче сам послала два мејла ЕПС Снабдевању и нисам добила одговор.
По други пут данас зовем контакт центар ЕПС-а да питам зашто ми нису прокњижили уплату од 12.06.2025.
Прво су цело преподне сви оператери били заузети а малопре сам пуних 40 минута чекала да се неко јави. Нисам дочекала. Позвала сам број ЕДБ кварови на мрежи и сазнала да су они друга фирма, независна од контакт центра ЕПС-а.
Друга фирма, а портал ЕПС-а можда држи трећа фирма.

Немогуће је да нису прокњижили уплату извршену 12.6. пре подне путем е-банкинга. Кога сутра да зовем?
Ово је страшно, а да идем у дирекцију ЕДБ, у Пожешку нећу. "

Možda su promenili banku zbog tih firmi u okviru jedne firme.

Zna li neko od kada je “usluga javnog servisa” u sklopu racuna za struju?

Ne znam tačno, da li je ta usluga od 2000 ili od 2012.godine.

Ranije, mnogo davno, RTS pretplata se plaćala kao poseban račun.

Mogu samo da nagađam.

2. Pisala sam na drugom potforumu, na post niko nije odgovorio.

Sasvim slučajno sam otkrila da EPS ima još "dve sestra firme" možda i tri. Kopiram svoj post:

Možda su promenili banku zbog tih firmi u okviru jedne firme.

Ne znam tačno, da li je ta usluga od 2000 ili od 2012.godine.

Ranije, mnogo davno, RTS pretplata se plaćala kao poseban račun.

Виц панч лајн о фирмама 'сестама'

Благо децама
са толиким ( толико ?! )
теткама ( или тетки ..незнам штаје правилно ...)

Mogu samo da nagađam.

i ako postoji tema o tome i racunu eps odgovoricu .
moraju da sprovedu planirane stvari i naloge , jos od rpe nekoliko godina projekatsa epsom je predstavila organiyacija na kojoj stoji norvezanka iance supruga aljbina kurtija...
a posto opstanak rezima vise nije siguran do sledecih izbora , rezim je ovim potezom prakticno izvrsio privatizaciju bez privatizacije
posto se plase pada jer je narod progledao sada krece ubrzanoda se ostavrisve ono sta im je nalozeno sa zapada...

eps je deo toga.
recimo enki dan i djuka bizon poceo da prica o toboz realnosti a to ej da moramo na kraju priznati kosovo da su oni kao samo kupovali vreme briselskim sporazumom a ustvari su ga utemeljavali... i da zapad nece prestati sa ucenama ili prtiscima svedok ne rpiznamo kosovo jer nas smatraju porazenima a kao porazeni nemamo nikakva prava kaze djuka...

sve to sad ide ubrzanim tokom jer je jasno da režim pada mnogo pre negos to su mislili i da nece docekati naredne redovne izbore...

sva preostala jaka drzavna preduzeca morajuse privatizovati i rasturiti rpethodno...

dakle sa epsom su ubrzali stvari jer situacija politicka u zemlji je po njih veoma nepovoljna...

mi beogradjani mozemo nekad biti idioti...vi nemate pojma da se na taj 190 racun placa jos od novembra 2024 struja u srbiji.

sad je beograd u obavezi i oma uaa vucic... isti q koja god banka da je...mislite da neko ne bi mogao ako zeli da mulja sa racunom 845? samo napravi donacije za neki projekat i tako 100 projekata svakog meseca i odose pare...a tako se uvek radilo preko eps sponzorstva.

a sponzorisu se po obicaju samo povasceni.

sta pise

Screenshot 2025-07-18 at 17.24.46.jpeg

9-10 000 000 evra godisnje provizija.
а после се тале.
јел стварно неко мисли да Бајатовићу иде свих оних 30К месечно у његов џеп?
Јок баТО..3/4 минимум Странци.
Пре неки дан,кад су Даницу Драшковић ишутирали из Управног Одбора ЕПС-а после 20+ Година,одмах сутрадан је изашла са Изјавом како је" Вучић изгледа заборавио шта је њему СПО толико Доброг донео у Животу"? :mrgreen:

Проклета гоувна,никад им није доста.

Dakle, plaćanje EPS- u je direktno finansiranje SNS , a uzmite u obzir da je u račun uračunata i TV pretplata za "javni servis"
Ti neciji ofrlje zakljucak sa Tvitera uzimas za gotovu istinu i proglasavas da cemo da zivimo u "Alta" drzavi?

To je samo promena racuna i banke, a svejedno mi je kojoj cu banci da placam proviziju.

Vaznije je na racunu sto struja cesto poskupljuje i sto se i danas ne zna sta znaci "obracunska snaga" i od cega zavisi taj iznos.

Ti neciji ofrlje zakljucak sa Tvitera uzimas za gotovu istinu i proglasavas da cemo da zivimo u "Alta" drzavi?

To je samo promena racuna i banke, a svejedno mi je kojoj cu banci da placam proviziju.

Vaznije je na racunu sto struja cesto poskupljuje i sto se i danas ne zna sta znaci "obracunska snaga" i od cega zavisi taj iznos.
Ovo nisu nikakvi ''ofrlje'' zaključci već podaci o tome na koji način plaćaš tu preskupu struju na koju se žališ. Poskupljenje struje će otići u nečiji džep, koršćenje provizije neke banke je takođe način da neki napune džepove a ti neki ti neće platiti ni struju ni ostale račune, već ćeš sama od svojih primanja morati da plaćaš najskuplju struju u regionu.

Ovo nisu nikakvi ''ofrlje'' zaključci već podaci o tome na koji način plaćaš tu preskupu struju na koju se žališ. Poskupljenje struje će otići u nečiji džep, koršćenje provizije neke banke je takođe način da neki napune džepove a ti neki ti neće platiti ni struju ni ostale račune, već ćeš sama od svojih primanja morati da plaćaš najskuplju struju u regionu.
Sve je to jasno, ali sta je vaznije, visoka cena struje "nabudzena" dodatnim i vecim troskovima, ili provizija?

Ili da budem jasnija - neka kradu, neka krade ama bas ko hoce, samo neka je cena struje jeftina. To je meni bitnije.

To je samo promena racuna i banke,
Tipično sendvičarski
a svejedno mi je kojoj cu banci da placam proviziju.
Hahahaha
Op trt geveznzajn

Kako da ne...

Umesto da ide u poštansku štedionicu (drzavno preduzeće od čega deo ide u budžet ), ide provizija, skuplja od tih 60 dinara, u privatan džep. U dzep balavca koji preko noći postade milijarder preko sns kartela

Ovo je samo zdrava logika sta je bolje po drzavu ma kolko ti pokidala da zataskas ovo praveci se naivna

Čuj nije bitno...

Sendvič zaključak.

Tipično sendvičarski

Hahahaha
Op trt geveznzajn

Kako da ne...

Umesto da ide u poštansku štedionicu (drzavno preduzeće), ide provizija, skuplja od tih 60 dinara, u privatan džep. U dzep balavca koji preko noći postade milijarder preko sns kartela

Ovo je samo zdrava logika sta je bolje po drzavu ma kolko ti pokidala da zataskas ovo praveci se naivna

Čuj nije bitno...

Sendvič zaključak.
Pa dobro, moze i preko postanske stedionice, ali oni su sad promenili softver tako da mrka kapa, mnogo su ionako uslozili poslovanje i jos vise se ceka u redovima.

Niko ne vodi racuna o drzavnom niti ima pojma sta ce s njim, kao da zeli da ga se otarasi.

Back