Da li verujete u Bratstvo i Jedinstvo?

Taman posla da mi smetaju. Zapravo, ja veoma volim to da radim i, štaviše, podržavam leškarenje u parku. Ma šta, leškarenje, izležavanje, valjanje u prašini, blatu, ma sve da se napravi haos i destrukcija. Jer bez toga ne može proizići harmonija.
Nisam.mislila na tebe.ali.ma se toga bas u porodici.Bliznji se kao vole slave slave zajedno idu u crkvu zajedno i onda dodje iskusenje ko je ko u sustini..Lutalica na vrata dodje gladan zedan.
Majka ce ga naraniti napojiti a otac ce ga sibom.isterati.
To je taj mac.

Marijana sa tvitera
Kako prepoznati cacija?
Uči.
Pravi med.
Ide da zaradi jer nema vremena za bacanje.
Ne vredja.
Bori se kad je nepravda.
Nije nasilan.
Priča sa svojim okruženjem.
Hoće da studira.
Ne duva.
Ne pumpa.
Ne dinsta.
Ne šalje u inbox polne organe.
Voli Srbiju, voli zastavu, voli SRBE.

Rasista, ja? Bože me sačuvaj. Pa vidiš, valjda moj avatar, lik s dredovi. Istina jedan pravi plavi arijevac, kao Bog što nalaže i zahteva. Osim toga, verovao ili ne, ja sam, lično, do pre 12 i kusur godina imo dredove do ispod d.upeta. Mada, opet, i stari Sloveni su imali dredove pa me sve to ne abolira za optužbe za rasizam. Ko zna možda i jesam rasista?

A sada drugi deo moje raspolućene ličnosti pita:

No, kako ste Vi pronašli klice te krajnje toksične bolijesti, gde ste u mom textu koji ste citirali, našli elemente rasizma? Nacionalizma, da, svakako, no u dosadašnjoj vašoj djelatnosti na ovome forumu, shvatio sam da je nacionalizam dobrodošao čimbenik, općenito gledano.
Da završim izrekom iz mog a i Vašeg (glede avatara), omiljenog štiva
"Možda po nacionalnosti nizozemac, al preci su mu sigurno bili francuzi."
Dapače.

To što nosis dredove na profilnoj, te ne čini manje rasistom,svoju lingvističku gimnastiku ostavi za nekog drugog mene ne treba da osvajaš,muvaš,zadivljuješ i sl..... Bez skribomanisanja samo pls

dva_zavetna_naroda_rusi_i_srbi_vv.jpg

Back