Da li vaši roditelji znaju...

Ja nisam još uvijek počeo marijanu... al' ko zna...
Najviše sam se oduševio kad sestri rekoh da ću to da probam, a ona samo reče "Slobodno, znam kakav si i da nećeš pokleknuti pred većim iskušenjem" weehoo!
One su mi jako bitne, al' što otac kaže to je za mene više no božija riječ, toliko poštujem čo'eka :)

Imo sam jednog ortaka tako se zento godinama da ga keva ne provali..znaci bas ono mator konj postao..i kao skupio muda da kaze..kao sedaju da rucaju i on pap cigarete na sto..kaze ja od danas zvanicno pusim..keva sipa rucak mrtva ladna..pa kao ja sam mislila da tebi smetaju cigarete..sto si krio do sad:hahaha:

znaju li vasi roditelji da pusite/pijete. kako su reagovali?
Meni je npr bas cudno moj brat je u fazonu pusi, ali njemu keva rekla kao znam da pusis, ali nemoj pred amnom. Isto i za alkohol

Znaju da pijem , znaju da nikad nisam pravio probleme zbog alkohola , tako da me ne diraju moji , samo cale jedva cheka priliku da me pred rodbinom predstavi ko pijanicu .

Znaju da ponekad popijem, ali valjda imaju poverenja u mene i moju samokontrolu pa mi nikad nisu držali neke pridike na tu temu.
Da pušim, nemaju pojma, ali sigurno ću im reći jednog dana... Verovatno kad mi prođe punoletstvo, pa kad ugrabim neku povoljnu priliku. Ili ću jednostavno čekati da pođem na fax :lol:

Back