Da li vaši roditelji znaju...

pila sam,onako bas puno.......
i onda se jednom bas odvalila i od tad prestala..........:confused:
keva me je samo jednom provalila,i slozila sam joj pricu kako sam utapala tugu zato sto me je ispalio decko blablabla.......
i jadna se 'ladno primila:lol:
znaci ne pusim,probala par vrsta,ne svidja mi se nijedna,ne pijem(vise:mrgreen:),i takoo:D

Poslednja izmena:
8.razred a ne piješ?!:eek:Debelo kasniš...

ne pijem..:P
kod nas u drushtvu se pije samo pivo, a meni je pivo odvratno.. i zdiba..:mrgreen:
a ja nisam jedna od onih ko pije/pushi na silu samo da bi ispala neko mu*o... :lol:
...od alkoholnih pica volim samo koktele,al dabogda mi to imali na zhurkama :(

@miloorad
za sta kasni,lol

mrsh :p

ne pijem..:P
kod nas u drushtvu se pije samo pivo, a meni je pivo odvratno.. i zdiba..:mrgreen:
a ja nisam jedna od onih ko pije/pushi na silu samo da bi ispala neko mu*o... :lol:
...od alkoholnih pica volim samo koktele,al dabogda mi to imali na zhurkama :(
Mene je juče ujutru otkidala glava zbog piva...Majku mu,koliko sam ja to popio?:eek:Inače zaista ume ponekad biti strašno gorko,onako da mi se celo lice skupi u jednu tačku.:hahaha:Ali nije to gorčina pelinkovca,drugačija je...

Poslednja izmena:
Па, знају да се понекад у друштву попије и не коментаришу.
А и не пијем пуно, труло ми некако да се лешим са својих 15 година:neutral:
Али, кад би ме отац видео са цигаретом, мислим да би ме избацио из куће:neutral:
Мајка и зна да ''понекад'' запалим, пушила сам и пред њом пар пута, али мислим да би се љутила кад би знала за количину дувана, па зато ћутим.
А и не знам како ме не провале, увек кандишем на цигаре, а обоје непушачи:confused:

ne pusim,ne drogiram se,popijem ponekad koktel -dva...jednom sam se posteno napila,nisam htela toliko,jer mi je tako ruzno da vidim odvaljenu devojcicu,dosla kuci ,nisam znala gde sam,i povracala, danima su se ljutili na mene,ma koliko puta rekla da mi je zao- bio je pakao...tako da sad sve sakrivam od njih ,ma sta god da je u pitanju ,vise vole da zive u zabludi:think:

Back