neozbiljko
Iskusan
- Poruka
 - 5.015

Muškarci ne vode žene kad kreću na opasne zadatke. Recimo, na put oko sveta za 80 dana...HELENA33:ej bre!!! vrci se ovamo i dovrshi misao!!! ko bre ne vodi zene i gde??? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muškarci ne vode žene kad kreću na opasne zadatke. Recimo, na put oko sveta za 80 dana...HELENA33:ej bre!!! vrci se ovamo i dovrshi misao!!! ko bre ne vodi zene i gde??? :shock:
netacno... cesto ih vode "maske" radi... (mislim na opasne zadatke)neozbiljko:Muškarci ne vode žene kad kreću na opasne zadatke. Recimo, na put oko sveta za 80 dana...
u opasne situacije se ne vodi zena koju prvi put vidish... a vishe puta vidjeno tj. poznato ne odvlachi paznju i ne remeti koncetraciju...neozbiljko:Prisustvo žene u opasnoj situaciji je rizik. Naročito ako je zgodna. Jer muškarci ne mogu da se koncentrišu.
muskarca privlachi i rizik u kome nema zena... znachi, opet netacno!!!neozbiljko:Muškarca privlači žena, žena privlači rizik. Rizik biva dakle, posredno, prevučen muškarcu. Preko ženskog medijuma...

HELENA33:mislim da je rech ponos pogresan termin za to sto pokusavash da kazesh... rizikujemo ono sto moze da se izgubi... znachi, trajno ili na duze staze... ponos je nesto sto mozemo da pogazimo u datom momentu, situaciji i sl. ne verujem da ga "gubimo"... koliko kapiram tvoju recenicu ti mislish na rizik povredjivanja i zato se ne otvarash, a to ima vishe veze sa strahom nego samim ponosom...
eee to je vec nesto sasvim trece... znachi ides samo na sigurno...VisionOfDisorder:Hehe, ne direktno. Dodushe meni otvaranje i ne smeta... Samo chinjenica da eto npr trebam da uspostavim kontakt sa nekime ko bi mogao eventualno da poshalje negativnu poruku nazad, me skoro uvek uslovljava da nishta i ne chinim.
Mada tachno, nije tu toliko ni ponos u pitanju mada me i on prechesto ****.
Eto.
jos samo da se dogovorimo kada i gde...Šakal:Hm...m-daa...može.

mmmmmm... to i volim da radim...Šakal:Hm...rizikuješ...mnogo...
HELENA33:mmmmmm... to i volim da radim...![]()
beli luk bash i ne volim a gsp nikako...prince of Sealand:Najedi se belog luka i uđi u GSP, čuo sam da je to pravi rizik !

HELENA33:haha... a sto nevo?