neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Jes vala! A nije ni šteta. Jal se muvamo kao msje Žak il lupetamo. Ozbiljni su samo mališani :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma nemoj... bash si pametan... a sta ako zbog istog treba da rizikujes? odustajes ili kako?moonja:ne privlaci me rizik, privlaci me dobitak....uspeh....kako god +
hehe... kome bi mogao da skache na pomisao o samo - ispaljenju... bzvz... stvar je pozitivnog gledanja, pretpostavljam... neznatnih promasaja i sl. i nema tu mnogo neizvesnosti znas... ako znas na sta ides, sta ulazes, neizvestan jeste samo konacan ishod... ili ja i ti ne mislimo na iste stvari...moonja:nisam budala koja se przi i rizikuje olako......pitala si 'da li vas privlaci rizik?'
...mozda se tebi dize na samu neizvesnost i mogucnost da se ispalis....mene lozi uspeh.....

moonja:mislim da postoje ljudi kojima je rizik mozda cak i vazniji motiv od uspeha........dobro, nema takvih mnogo...
uz izvesna mala odstupanja....mislimo na iste stvari .......oko izazova se slazemo sigurica :wink:

nensy4ever:yvek sam spremna da riziqjem i nikada se ne kajem zbog toga...i syper se osetjam kada riziqjem![]()

hehe... sve mi se cini da su ribe mnogo hrabrije po pitanju rizika od ovih muskih...LPhoklica:da.. veoma.
njom sam prezadovoljna...®:Ma da...
Imaš i super intuiciju, pokazalo se...

hahaha... vidis kako brzopleto donosih zakljucke... ako postoji "siguran" svedok, taj sam...®:Ne daj bože da mi na sudu svjedočiš!!!
Diretore-u naročito![]()
opet pocinjesh...®:ajde ti, lepo, reci koliko klonova ima diretore, tj. jesam li mu ja klon.