minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
...kojoj ivici...?...

...onoj na stepenici...

...onoj na stepenici...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

odgovarati na postavljeno pitanje!!mislim da put prema riziku,bez obzira na pozitivan ili negativan ishod,to kretanje,je ono sto vredi,sto se pamti sto ostaje urezano u sivu mozdanu masu>!e sad,pitanje sta je rizik??To je po meni strasno rastegljiv pojam,i ne moze se jasno definisati.bez velikih uspona i padova covek obicno prodje pored zivota.Licno,meni bi zivot izgubio smisao ako ne bi potojao rizik,taj izbor mogucnosti,je ono sto nas drzi pod tenzijom,vecno mladim
i,daje smisao i radosti i zalosti! Strah od rizika je zlocin prema samom sebi.
HELENA33:ipak cu da ga pitam... sakal "oli"?
Ale djubre:Suvise je reskirantno.odgovarati na postavljeno pitanje!!mislim da put prema riziku,bez obzira na pozitivan ili negativan ishod,to kretanje,je ono sto vredi,sto se pamti sto ostaje urezano u sivu mozdanu masu>!e sad,pitanje sta je rizik??To je po meni strasno rastegljiv pojam,i ne moze se jasno definisati.bez velikih uspona i padova covek obicno prodje pored zivota.Licno,meni bi zivot izgubio smisao ako ne bi potojao rizik,taj izbor mogucnosti,je ono sto nas drzi pod tenzijom,vecno mladim
i,daje smisao i radosti i zalosti! Strah od rizika je zlocin prema samom sebi.

ovo se zove iznenadjenje!!!Šakal:Hm...m-daa...može.

hahaha... ti ce mi kazes da drobim...®:izađi (mi) na crtu, Hellenissima, šta tu „drobiš” povazdan![]()